Jump to content
Naimisiin.info

nannu2012

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nannu2012 kaikki viestit

  1. Valomerkki puol kaks ja paikan pitää olla tyhjänä kahelta!
  2. Sahti on ainakin täällä pirkanmaan aluella perinteinen juhlajuoma. Se on ohramaltaista tehtyä olutta. Sitä ei siis tee panimot vaan yksityiset ihmiset joilta sitä sitten voi ostaa. Joka vuosi järjestetään myös sahdin valmistuksen SM-kisat. Kievarissa on luvallista tarjoilla sahtia ns. salakapakassa pihalla.
  3. Meillä on heinäkuussa häät kievarissa ja nyt tarvisi varata aikaa ensimmäiseen suunnittelu palaveriin! Suunnitelmat on kyllä jo aika hyvällä mallilla koska otamme koristelunkin paikan puolesta, pääsee itse helpolla Paikkahan on itsessään niin hieno ettei sinne mielestäni kannata mitään hirveästi edes laittaa! Oletteko muut ottaneet koristelun paikan puolesta vai suunnitteletteko/koristeletteko itse? Ruoka minua kanssa mietityttää, valitsemme luultavasti tämän kanavaihtoehdon, pieniä muutoksia varmasti tehdään. Me tarjoamme vieraille ainoastaan boolin ja sahdin. Viiniä tai jotain muuta haluavat voivat sitä sitten itse ostaa baarista. Jospa pyöräyttäis suunnitelmat täysillä käyntiin
  4. Kuinka tarkasti kävitte palaverissa läpi suunnitelmia? Meillä on myös häät siellä ensi kesänä ja kuvittelin että ottaisin yhteyttä vasta ensi vuoden puolella ekan palaverin suhteen mutta olisko kuitenkin syytä pitää se jo aikaisemmin? Olen ollut hevoskievarissa vieraana häissä ja ihastuin paikkaan tosi paljon Eikä hintakaan mielestäni ole paha ottaen huomioon kuinka helpolla itse pääsee..
×
×
  • Create New...