Jump to content
Naimisiin.info

Neiti Nokkonen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Neiti Nokkonen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on todennäköisesti kuvaus ennen vihkimistä, sillä en haluaisi odotuttaa vieraita juhlapaikalla. Tuskin onnistuisin rentoutumaan kuvauksessa kun koko ajan miettisin, että pitää nopeasti suoriutua, ettei vieraat tympäänny odottamaan. Mies halusi ensin kuvauksen vasta vihkimisen jälkeen, mutta alkaa pikkuhiljaa olla itsekkin sitä mieltä, että on käytännön kannalta helpompi käydä ennen sitä. Harmittaa tietysti itseänikin et nähdään sit jo ennen vihkimistä toisemme, mut kaikkee vaan ei saa mitä haluaa.
  2. Meille tulee Ferrero Rochereita. Oon vaan aina pitäny sitä itsestään selvyytenä, et mun häissä on karkkeina Ferreroita. Mun mielestä ne on häihin sopivan juhlavia ja maistuu ihanilta. Askartelen niille vielä sellaset nätit pussukat, jotta näyttävät siltä kun hääkarkin mun mielestä pitääkin. Nams!
  3. Meillä on häät noin kahden vuoden kuluttua kihlauksesta. Töitä ja opiskelua aatellen tuntu hyvältä ajankohdalta ja jää riittävästi aikaa suunnitteluun ja rahan säästämiseen.
  4. Mä innostuin tästä ketjusta ja haluisin meille ehdottomasti kakkubuffetin. Suunnittelin jo mitä kakkuja leivon ja laskeskelin et miten paljon niitä tarvii tehä. Sit kerroin näistä suunnitelmista innoissani miehelleni, joka ei sit oikein ollutkaan samaa mieltä. Kuulostaa kuulemma omituiselle et häissä ois tarjolla useammanlaista hääkakkua. Vähän aikaa asiasta keskusteltuamme kävi ilmi et mies haluais kahvipöytään hääkakun lisäks viel perinteiset pullakranssit ja kuivakakut, joita minä en sinne missään nimessä haluaisi. Meidän suvun juhlissa kun ne kyseiset herkut on yleensä jäänyt lähes koskemattomina pöydälle juhlien loppuessa. Nyt harmittaa kun menee mun hienot suunnitelmat uusiks, mut onhan se sulhasenkin mielipide huomioitava. Yhteiset hääthän ne kuitenkin tulee olemaan. Jospa tässä saatais jonkinlaista kompromissia tehtyä. Kokonaan en haluis viel ajatuksesta luopuu...
  5. Meillä maksoi mies sormukset. Ei tullut silloin sen kummemmin mietittyy et miten ne pitäis perinteisesti maksaa. Olis ollu varmaan romanttisempaa kun olis toinen toisillemme sormukset ostettu, mut näin se nyt meni...
  6. Me tavattiin koulussa. Mies oli opiskellut jo vuoden silloin kun minä aloitin kouluni AMK:ssa. Oli kuulemma huomanut minut heti ensimmäisenä koulupäivänäni. Kolmantena koulupäivänä tutustuttiin meille ensiluokkalaisille järjestetyn ohjelman puitteissa, jossa mies oli mukana järjestelyissä. Siitä illasta lähtien ollaankin oltu lähes kaikki illat yhdessä.
  7. Kiva kuulla Tipsukka81 et sinne tosiaan mahtuu tuo 80-90 henkee, sillä sen verran meillekkin olis näillä näkymin tulossa. Tarkoitus on soittaa ja sopia käynnistä paikan päälle, mutta ajattelin ensin tiedustella täältä et onko paikka liian pieni meille, kun ne kuvat päärakennuksesta näytti vähän ahtailta. Muuten on kyl kuvien perusteella tullut ihan sellanen olo et tää on kyl ehdottomasti meidän päikka, kun on niin ihanan näköinen.
  8. Osaako kukaan Hopealahdessa häitään viettänyt tai sitä juhlapaikakseen varannut kertoa kuinka suuret häät siellä on mahdollista järjestää kesäaikaan. Muuten näytti tilaa olevan kuvien perusteella hyvin ja majoituskin järjestyisi suurelle osalle vieraista, mutta mietityttää tuon päärakennuksen koko ruokailua ajatellen. Ulkona terassillakin ilmeisesti voi kuitenkin lämpimillä ilmoilla ruokailla. Eli kuinka monta vierasta sinne mahtuu ruokailemaan tämä terassi mukaan lukien ilman että joutuu olemaan kuin sillit sumpussa?
  9. Kosinta lomamatkalla tuli täytenä yllätyksenä, vaikka monen vuoden seurustelun jälkeen osasinkin jo kihlautumista odottaa.
  10. Oliskohan jollain tietoo, et mistä noita Muumien sitaatteja vois löytää?
×
×
  • Create New...