piipa23

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

piipa23's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä ollut aikoamoista rallia paikan suhteen myös.. Löysin ihanan juhlasalin mutta siellä ei saa TANSSIA!!! Ihan käsittämätöntä!! No mutta kaikki paikat joihin vierasmäärä olisi mahtunut on varattu tai osassa A-oikeudet..Mutta nyt alustava varaus mekaaniin... hullun kallis mielestäni mutta toisaalta nyt kun lähellä niin säästetään bussikuljetuksissa! Oon lukenut noista huonoista kokemuksista mutta haluaisin ihmeessä kuulla hyviä tarinoita ja koristeluehdotuksia yms Mekanista.!
  2. Ei ole sama meillä 6.7 joten toivotaan parasta teille! Mua jopa pelottaa hieman tää mun järjestelmällisyys ja tää innokkuus...Sulho kiehuu välillä kotona mulle ku suunnittelen ja hoosaan lähes joka päivä ja aikaa kuitenkin on vielä paaaaaljon!
  3. bridezilla2013 kiitos vastauksesta! Noita ittekkin kattellut.. Rantakartano ei oikein miellytä millään tapaa, mieslaulutalon paikka taas kammottaa... Sulhon kanssa eilisen keskustelun jälkeen oon melkee luovuttanu keskustahaavet. Ja paikat joita nyt ajatellut Noormarkun klubi tai Leineperin Kankipaja. Onko kokemuksia? Haluaisin varsinkin Kankipajan kokemuksia kun siellä ei sitä keittiötä tosiaan ole! Mikä on kyllä aikamoinen miinus. Kehräämö olisi myös ihana paikka mutta sieltä täytyy ottaa juomat ja ruuat ni siitä tulee sitte hirveen kallis juttu. Tosiaan vieraita on tulossa noin 150-200 eli aika suurehkot häät tulossa.. Bride´13 tosiaan minäkin vaan soittelin kysyäkseni että milloin voi alkaa varaamaan ja sieltä tokaistiin että tammikuun alussa heti alettu varailee..Luulin että vuotta ennen voi vasta varata! Kannattaa soittaa ja varata ajoissa!
  4. Noniin nyt kirkko varattu heinäkuuksi 2013! Yks aika oli enään haluttuun päivään vapaana! Huh! Nyt hillitön paikan etsintä... Ehdotuksia suht läheltä keskustaa!?
  5. Haippa kaikille! Sulho lähes 100% hyväksynyt 2013 häät! Oon yrittänyt kattella paikkoja ja lukenu teidän mielipiteitä muttei mitään hajua minne tunkea hieman alle 200 vierasta.. Itselle Kankipajan tunnelma olisi mieluisin mutta siinä muuten niin paljon "huonoja" puolia.. Onko kokemuksia isoista juhlatiloista? Ehdoton ehto että kaikki ovat samassa tilassa ja näkevät meidät,bändin,tanssilattian yms!