JS Disain

Ammattilainen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About JS Disain

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jeresatamo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Hei! Minusta tehtiin haastattelu inspiraatiosivusto Looks Like Film:n 10 Questions -osioon. Käykää ihmeessä lukemassa haastattelu ja jutun liitteenä muutama ennen julkaisematon kuvakin. Juttu luettavissa täällä!
 2. Viime perjantaina kuulin mahtavia uutisia, kun kuvani oli menestynyt kansainvälisessä hääkuvakilpailussa. Alla olevasta linkistä pääsette kurkkaamaan kuvan: Menestystä Wedisson.com:n hääkuvakisassa
 3. Uuuh! Sieltä napsahti sarjavoitto Vuoden Hääkuva 2015 -kilpailussa ! Lisätietoja blogissa <- Klik klik Vuoden 2016 osalta varauksia myös otetaan jo vastaan, joten olettehan hyvissä ajoin liikkeellä!
 4. Hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille! Vuosi 2014 oli erittäin hieno vuosi hääkuvausten osalta, mutta eiköhän tehdä tästä vuodesta vielä hienompi! Kuluvan vuoden osalta löytyy vielä muutamia vapaita viikonloppuja, joten kannattaa ihmeessä kysyä tarjousta ja päivän tilannetta, mikäli olette hääkuvaajaa vailla. Vaikka pääasiassa Turun alueella toiminkin, tulee kuvauksia olemaan entistä enemmän mm. pääkaupunkiseudulla. Vuodelle 2016 löytyy myös muutamia varauksia, eli sen osalta suosittelen myös ottamaan tarpeeksi ajoissa yhteyttä. Kotisivuiltani www.jsdisain.com löytyy paljon kuvia sekä facebook-sivuilleni (www.facebook.com/jsdisain) postailen sitten hiukan aktiivisemmin uusia kuvia, hääkuvien lisäksi sinne tulee muistakin valokuvauksista kuvia. Blogiin tein pitkästä aikaa lyhyen kollaasin vuoden 2014 viimeisestä hääkuvauksesta, minkä kuvasin uuden vuoden aattona, joten kannattaa ihmeessä kurkata millaista jälkeä tänä päivänä syntyy. Myös Instagramista minut löytää käyttäjätunnuksella jsdisain, joten liity ihmeessä seuraajakseni. Tsemppiä kaikille hääpareille tulevien häiden valmisteluihin ja teen tarvittaessa myös huomenlahjakuvauksia, jos hääkuvaaja sattuu jo olemaan varattuna. Mikäli olet jo mennyt naimisiin, muistathan että myös trash the dress -kuvaukset saat kauttani. Talvisin terveisin Turusta, Jere Satamo
 5. Kirjoitin lyhyen jutun kattauksista blogiini, mutta kuvia on muutama kymmenen nähtävillä. Käykää kurkkaamassa, jos sieltä saisi vaikka jotain ideaa.
 6. Miten olis jotkut Tiimarin halpa-arskat, mistä poistaa linssit ja sangat? Nehän saa sitten vaikka sytkärillä sulatettua johonkin muoviseen tikkuun. Tuli vaan mieleen
 7. No ei vitsi, ikävää luettavaa tuo Kultajäniksen juttu . Hyvä että juttu on viety eteenpäin ja toivotaan nyt että saatte kuvanne kuitenkin jossain vaiheessa. Kuulostaa sinänsä merkilliseltä, sillä kuvaaja on kuitenkin ollut kuvaamassa häitänne ja jos hänellä kuvanne kuitenkin on. Tsemppiä ja jaksamista asian kanssa!
 8. Eipä mitn Saa ottaa yhteyttäkin jos tarttette apua sen taustan suunnittelussa. Itse asun myös Turussa ja noita taustoja tulee jonkun verran aina vekslailtua. Tuosta leffataustasta vielä sen verran että tuokin lähti sellaisesta liikkeelle että tein tuon alunperin turkulaisten lumilautailijoiden leffan ensi-iltaan ja sitten lennosta keksin oman hääpäivän lähestyessä että tuotahan voi vielä hyödyntää häissäkin. Vieraat kehuivat kovasti ja tykkäsivät kuvista. Vielä kun kunnon laitteilla ikuistetaan vieraat taustan edessä niin tulee ihan eri näköiset kuvat. Kyllä moni kävi omallakin kameralla taustalla kuvaamassa.
 9. Itse suunnittelin sen kuvioinnin ja sitten se lähti painotaloon, missä tehtiin teippaus siihen levyyn.
 10. Mulla on valmiina tuollainen levy, johon sitten tarvittaessa teipataan vaan uutta taustaa päälle. Tai siis vanha poistetaan ja uusi tilalle, mutta ajatus varmaan selkesi. Olen käyttänyt tuota aika monessa tapahtumassa leffan ensi-illasta näihin hääjuttuihin ja jossain opiskelijabileissä on myös ollu photowall-ajatuksella esillä. Hyviä kuvia siinä edessä saa ja ainakin itselle kyllä erittäin kiva muisto, kun sai ystäviä ikuistettua siinä ja se päivämäärä tulee samalla ikuistettua.
 11. ^ ja tsemppiä hääjärjestelyihin!
 12. Oon tänään itse asiassa menossa kuvaamaan tuonne Turun Linnaan. Se Bryggmanin sali näyttää todella hienolta, joten pitääpä tsekata paikat tarkemmin. Omat häät olleet toki jo, mutta kun välillä ihmiset kyselee suosituksia tiloista ja kyllähän tuollaista kelpaa suositella.
 13. Voisin vastata pariin ylläolevaan viestiin. Meillä oli marraskuun alussa omat häät Kankaisten kartanossa ja siitä ei ole mitään huonoa sanottavaa. Otimme Cateringin Blankon kautta ja tiesin jo tilaessani, että ei voi pettyä ja se piti paikkansa. Harjattulan kartanossa on tullut taas kuvattua häitä. Todella hieno paikka sekin ja varsinkin kesähäissä, pimeään vuodenaikaan sieltä ei ole omakohtaista kokemusta. Harjattulan kartanossahan järjestetään Häät-tapahtuma lauantaina 10.3.2012, jolloin pääsee tutustumaan tiloihih, tarjoiluihin ym. Suosittelen käymään molemmissa paikoissa paikan päällä, sillä luonteeltaan ovat hieman erilaisia, mutta upeita juhlapaikkoja.
 14. Kiitos. Itse ne olen tehnyt ja jonkun verran on tullut vastaavanlaista tehtyä aikaisemmin (firmojen käyntikortteja ym.), mutta varsinaisesti häihin liittyen olivat ihan ensimmäiset. Kaveri on sitten vielä painotalossa töissä, niin saatiin nuo tulostettua hyvälle paperille niin tuli ihan kivannäköiset .
 15. No eihän siitä sitten löytynyt sitä kuvaa. Tässä se on nyt semmosena kun painoon lähti, eli ei mitään erikoista. Tämän sarjan numeroista tuli sitten pöytiin ne 'merkkaajat'. Yritettiin pitää sama teema kaikessa materiaalissa ja esimerkkinä vielä hääkutsu, vasemman puoleinen on siis sisäpuoli ja oikean puoleinen on sitten kannet.