Jump to content
Naimisiin.info

Miahh

Rouva
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

About Miahh

 • Birthday 10/12/1983

Profile Information

 • Gender
  Female

Miahh's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Hellunheila wienernougat ovat mielestäni maidottomia ja gluteenittomia...joten käyvät myös kyseisille "allergikoille" . Tarkasta asia vielä purkin kyljestä, mutta ainakin työkaverini aina hehkuttaa että kun hän niitä voi syödä kun on gluteeniton ja maidoton ruokavalio =)
 2. Akatemiantalosta sen verran...että muita tiloja salin lisäksi ei oikein ole, muuta kuin aula (joka kylläkin iso) ja narikka, wc:t ja keittiö. Keittiö on pieni, mutta meillä ei ainakaan ollut ongelmaa siellä pitopalvelun kanssa, tiesivät entuudestaan paikan ja osasivat varautua asianmukaisesti. Vuokraa en nyt muista.
 3. Lähes aina saa mennä laittamaan etukäteen tilaa valmiiksi ja seuraavana päivänä viedä tavarat pois.
 4. Toki kerron Eeliza ....950 oli muistaakseni (hieman hämärtynyt jo nämä summat ) ja koko illan soittivat. Musiikkia laidasta laitaan, loistavaa menoa! Ja hyvä lauluääni laulajalla!
 5. Meille valikoitui lopulta bändiksi Hupilupa ,ja suosittelen ! LOISTAVAA MENOA! Aivan loistavaa!
 6. susumu: Hääkenkäni ostin itse Koo kengästä tuossa reilu kuukausi sitten...silloin siellä ainakin oli nuo valkoiset nahkaiset kengät. Kauniit ja sopivasti korkoa (n.5-7cm) . Kannattaa käydä bongaamassa. TuroTaylor käyttää miesten puvuissa villaa. Muistaakseni oli täyttä villaa mieheni puku, jonka sieltä kautta teetimme. Hänellä pitkän mallinen bonjour puku korkein kauluksin. TODELLA TYYLIKÄS! Stockmann ja Turun pukumyynti myyvät ainakin näitä. Heiltä löytyy myös shaketti malli, josta en tiedä mitä materiaalia, mutta kannattaa katsoa.
 7. Akatemiatalo Tuomiokirkon vierellä. Suosittelen! Loistava sijainti, saa tuoda oman pitopalvelun ja juomat. Kävelymatka kaikkiin keskustan hotelleihin.
 8. Jännittää....vasta nyt...mutta jännittää pyörrynkö alttarille, muistanko kaikki mitä pitikin (jos en niin ei voi mitään), tuleeko pitopalvelu sitten paikalle, entä bändi... suurin jännitykseni on, että ottaako kaikki kutsusta vaarin ja saapuu paikalle ilman lapsia. Osa vieraista kyselleet että saisiko silti meidän tyttömme/poikamme tulla, jouduttu jokaiselta kieltämään. Ja yhdellä vieraalla lapsi vielä imeväis-ikäinen, joten hän vähän sanonut tuovansa lapsen paikalle...tästä sulhaseni vetää herneet nenään, ja sen tiedän. Millä mielyttää kaikkia ja etenkin tehdä niin että minä ja sulho viihdymme, ja saamme toivomamme häät. Toisaalta olin taannoin häissä, joista puuttui kanttori, siitä huolimatta häät onnistuivat, hieman eri musiikeilla vain. Että eiköhän se tärkein tapahdu tapahtui sitten mitä vaan...eli sanomme toisillemme TAHDON
 9. Aivan ihania kaikkikin =) varmasti pääsevät osaksi meidän häitämme...ainakin jokunen näistä =)
 10. Olen aina sanonut että jos minua kositaan polvistuen, ja etenkin julkisella paikalla, niin vastaus on varmasti EI. Ja sen mies kyllä myös tiesi, ilman sanomistakin. Arkisempi hetki on minulle sopiva, ja sen sainkin Romantiikka syntyy pienistä jutuista.
 11. Tässä tuleva hääautomme taxin otamme siis, mutta saamme juuri sellaisen minkä haluammekin, ja kohtuu halvalla verrattuna vuokrahintoihin. Ja kuskiongelmakin hoituu. SUOSITTELEN Muutamissa häissä olen ollut, joissa käytetty samalla lailla taxin palvelua...ja siis kuvun saa aina pyytää katolta pois, ja koristellakin saa. Omaa päivääni odotellen
 12. Mistä löytäisin mahdollisimman halvalla hääbuffaan karkit? Turunseudulta mielellään. Onko tässä lähellä jotakin karkkitukkua esim.?
 13. Fiancee saa myös minulta arvosanaksi täyden kympin! Aivan ihanaa palvelua ja jokaiselle morsiammelle annetaan aikaa ja tuntee itsensä tärkeäksi. Oma pukuni tehdään minulle muualla, mutta olin kaikkia tilpehöörejä katselemassa kyseisessä liikkeessä. Huntu lähti mukaani ja aivan ihania laukkuja ja kenkiä ihastelin. Ideoita sain myös omaan pukuuni. Ensiluokkaista palvelua, vaikken pukua virallisesti ollutkaan ostamassa. Myyjä neuvoi silti auliisti minkä tyyppistä suosittelisi minulle, ja mitä ratkaisuja voisin omassa puvussani toteuttaa. LOISTO paikka!
 14. Nostelenpa tätäkin aihetta, kun itse tässä taisteluni taistelin. Siis tosiaan ostin aikoinaan Tiimarista tuollaisen pakkauksen jossa vaha ja leimasin. Ilmeisesti vaha sellaista missä muovia mukana, sillä pysyy kirjekuoressa hyvin ja ei halkeile. Minulle vain kävi niin, että vaha loppui kesken, joten ostin uutta vahaa Sinooperista, joka murtuu heti kun hiemankin taivuttaa, ei siis sovi minun tarkoitukseeni....suomen postilaitoksen tuntien. HÖH!! taistelut on taisteltu...ja raivo kärsivällisyyskin loppu...ja huomenna siis matkaan Tiimariin ostamaan kyseistä vahaa uudelleen. Hukkaan meni tuo Sinooperista ostettu. Muuuutta muovi pohjainen on mielestäni juurikin täydellinen.
 15. Oliskohan 6...jos en ihan väärin laskenut =)
×
×
 • Create New...