jennukka

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About jennukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. uhhuh, kaikkea sitä joutuu miettimään häitä järjestäessä.. ??? enpä tiedä onko sillä oikeastaan väliä kummassa luokassa kutsut menee, en ainakaan itse ole ikinä tullut kiinnittäneeksi asiaan mitään huomiota kutsun saadessani. me varmaan katsotaan kivoimmat merkit, eipä silti ne merkitkään ole ainoastakaan kutsusta mieleen jääneet : säästösyyt tuntuvat minusta lähinnä huvittavilta, katsoin nimittäin ihan vain uteliaisuuttani että kuinka paljon sitä sitten oikein säästäisi, ja kakkosluokassa 40 kutsua maksaisi huimat neljä euroa vähemmän kuin ykkösessä tietysti säästäväisyys on ihan hieno juttu, mutta kyllä jonkin asteinen suhteellisuuden taju olis vielä parempi ;D
 2. Kyllä tuolla 120 eurolla varmasti saa ihan "oikean" sormuksen, esim keltakultarinkula irtoaa huomattavasti huokeammallakin, ja tuolla summalla kyllä todennäköisesti saa mieleisensä kivenkin (kunhan unohtaa ne kaikkein valtaisimmat järkäleet.. :). Onnea Sen Oikean Sormuksen metsästykseen!
 3. hölmö kysymys: tuntuuko irtoripset hassuilta? tai siis tuntuuko ne ylipäänsä, lähinnä silleen että olis jotain ylimääräistä mitä tarvis nyhtää pois? mulla kun on paha tapa tuhria ripsaritkin samasta syystä.. sellaiset suht hillityt lisät vois olla kivat häissä, sais vähän tehoa katseeseen. mutta kun en oikein toimertuisi etukäteen kokeilemaan kun en oikeen luota omiin kykyihini... : tietty koemeikkauksessa voisi kokeilla, mutta uteliaana tahtoisin tietää jo etukäteen! ;D
 4. Giorgio Armanin Gio onpas ihanaa huomata että mullakin on yks juttu mitä ei tarvi edes miettiä, sillä olen käyttänyt Gioa jo kymmenen vuotta, sekä arkena että juhlassa ;D olen kyllä pari kertaa ostanut jotain muutakin, mutta hyi olkoon, sitten on ihan semmonen olo kuin olis vieraissa :
 5. mulle ei kyllä tulis mieleenkään puuttua kultani valintaan bestmanin suhteen, kyllä kai miehellä sentään pitäis olla oikeus ihan itse valita oma bestmaninsä riippumatta siitä onko kyseinen heppu morsiamen suosikkiehdokas vaiko ei. : kyllä mää ainakin loukkaantuisin jos kultu alkais ehdotteleen mulle kaason vaihtamista!
 6. kuulostipas häijyltä tuo mun edellinen kommentti siis tottakai me muistetaan kaasoa ja bestmania jotenkin, ei vaan olla vielä pahemmin ajateltu asiaa, kun on häihin vielä puoli vuotta aikaa. muutenkin ollaan vissiin vähän laiskanpuoleisia hääsuunnitelmissamme.. :
 7. hihii, kaasoni (piiu78 ) on ilmoittanut kullalleni jo muutamaankin otteeseen että odottaa jo sitä kaason kannua ;D voi kyllä olla että saapi odotella aika kauan.. :