Jump to content
Naimisiin.info

Kaisa12

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Kaisa12's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Liitteenä huono kännykkäkuva omasta yhdistelmästä. Vihki oli teetetty mummon vanhasta sormuksesta. Näistä kihla on alempana ja vihkisormus ylempänä. Oli aikamoinen homma löytää yksikivisen kihlan pariksi sopiva vihki, joten päätin käyttää yhden timantin mummoni vanhasta ja rumasta rivarista sormukseen.
  2. Valkokultaiseen vihkisormukseeni tulee yksi isompi 0,2 ct timantti ja yhteensä 8 pienempää 0,03 ct/kpl timanttia molemmin puolin. Ajatuksena oli, että timantit olisivat mahdollisimman matalalla, sillä kihlani on solitaire -mallia ja sen viereen ei sovi kovin korkealle istutetut timantit. Teetän sormukseni tutulla kultasepällä ja hän lupasi valmistaa minulle 3D mallin sormuksesta ennen kuin sormus valmistetaan. Saan sormuksen suhteellisen edulliseen hintaan (400 e), sillä minä tarjosin kullan ja isomman timantin omasta takaa. Eli tuo hinta sisältää työn ja 8 pientä timanttia. Ainakin saan juuri sellaisen sormuksen kuin haluan ja voin käyttää hyödyksi isoäidiltäni saatua kultaa ja timanttia.
  3. Menemme naimisiin varmaankin englanniksi, suomeksi ja unkariksi. Miehen äidinkieli on unkari, mutta olemme aina keskustelleen keskenämme englanniksi. Hääjuhlissa on paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä unkaria tai suomea, joten selostukset on pidettävä osittain myös englanniksi. Sulhasen vanhemmat eivät taas ymmärrä englantia, joten unkarinkieliset selostukset on myös pidettävä. Tasapuolisuuden nimissä osa selostuksista on myös pidettävä suomeksi.
×
×
  • Create New...