Jump to content
Naimisiin.info

Su5anna

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Su5anna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ok =) Homma on sitten muuttunu, hyvä ku tuli esiin. Varattiin ite just lokakuun lopussa =) No toivottavaa on, ettei syitä perumiseen tule. Ja kuvat ovat kyllä mielestäni tehneet oikeutta Pirunkirkolle eli jos sen tyyppisestä tilasta tykkää niin en usko, että katumalle tulee kun tilaan pääsee.
  2. Siskoni häät oli Pirunkirkossa vuonna 2005 ja se on todella ihana paikka. Vieraita taisi olla n.90 ja sekin määrä oikein mukavasti mahtui. Tila on tunnelmaltaan samalla tyylikäs, arvokas ja hyvällä tavalla rento. Koristeluja ei pöytiinkään juuri tarvita, kun tila on itsessään niin kaunis. Tuolloin oli vain valk. liinat, kyntteliköt ja menut.
  3. Heippa hei! Meillä on Tenalji von Fersen varattu 3.8.2013. Tuosta varausmaksusta sen verra, että jos päätätte perua 1kk ennen varattua päivää niin saatte maksun takaisin vähennettynä toimistokuluilla. Lainaus vielä varausvahvstuksestamme:"...varausmaksun saa takaisin, vähennettynä 34 euron toimistomaksulla, mikäli varaus peruutetaan vähintään kuukausi ennen tilaisuutta." Ja tilojen esittelystä joku kyseli niin ainakin 28.3. klo 16-18 on Tenaljin ja Myllysalin esittely =)
  4. Kyllä halutaan tarjota hyvät ruoat ja juomat(laadukkaat ruokaviinit ja jokaiselle sen verran kun maistuu). En siis enää edes vaivaa päätäni muilla vaihtoehdoilla =) Uskon ja toivon, että paikan näkeminen vielä vakuuttaa 150%. Monen aikaan olette juhlat päättäneet? Eli onko paikalla oltu ihan klo 01 asti ja sitten vieraat ulos ja muualle jatkoille( ei me vaan vieraat). Jostakin luin, että 01 asti saa juhlia ja 02 pitää paikan olla tyhjä? Kokemuksia tästä? Huomasinkin, että Lainie oli aikataulua laittanutkin. Oliko teillä Lainie oma lautta kyyti mantereelle? Ja jos oli niin mitähän sellainen kustantaa?
  5. Aika avata ensimmäinen oma keskustelu. Ihania kuvia edellä viime kesältä =) Sunnuntaina pääsemme vihdoin katsomaan salia ja toivon todella, että se on niin upea, kuin olen kuvien ja selostusten perusteella antanut itseni ymmärtää. Alustava varaus kesälle 2013 on jo nimittäin tehty, sillä ei hirveästi ole näitä tiloja joihin 100 vierasta mahtuu samaan tilaan ja saa viedä oman cateringin ja omat juomat. Ja tuli kyllä aikamoisena yllätyksenä, että jo näin ajoissa oli tuolle kesälle 2013 touko-elokuulle jo melkein puolet viikonlopuista varattu! Varaukset taitaa vain koko ajan aikaistua... Onko Tenaljissa juhlineet kokeneet saaneensa tilavuokralle vastinetta? Eli tila täyttänyt odotukset? Toki kalliimpiakin on mutta kuitenkin. Välillä nimittäin miettinyt pitäisikö kuitenkin kysyä jostakin ravintolasta tarjous mutta järki sanoo, että juhline järjestäminen omilla juomilla on halvempaa vaikka tilavuokra 2000 egee...onhan?
×
×
  • Create New...