Satu85

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Satu85

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Minulle sama tulossa eli vetoketju vaihdetaan nyöritykseen. Voitteko kertoa mitä tuollanen maksaa Tampereen seudulla jos kokemuksia?
 2. Me myös halusimme lähteä häämatkalle heti häiden jälkeen, eli ensi toukokuussa lauantaina häiden jälkeen maanantaina lähdemme matkalle. Tämä tuntui molemmista hyvältä.
 3. Meille tulee pieni lahjatoivelista nettiin ja lisäksi tulee sitten tili häämatkaa varten. Mekin olemme yhdessä asuneet jo vuosia että mitään tavaraa emme tarvitse lisää.. Lahjatoiveisiin tulee varmaan 5-10 tuotetta maksimissaan.
 4. Meille tulee myös istumajärjestys häihin. Varmasti paikkakartta tulee ennen hääparin onnittelua että jokainen saa alustavasti katsoa paikan. Onnittelun jälkeen minun(morsiamen) sisko ohjaa minun sukulaiset ja kaverit oikeisiin pöytiin ja sulhon veli ohjaa hänen sukulaiset ja kaverit. Pöydät ovat tietyssä järjestyksessä, numeroitu ja päätetty , mutta tosiaan esim. Niemisten pöydässä he saavat itse päättää missä kukin siinä pöydässä istuu. Toivottavasti tämä toimii hyvin. =)
 5. Me lähdemme Curacaolle heti häiden jälkeen toukokuussa. Aina oon haaveillut Karibialle menosta ja mikäs ihanempi matka sinne voisi olla kuin häämatka <3
 6. Hei! Olemme ajatelleet suunnata häämatkalle Curacaolle toukokuun lopussa 2012. Kertokaahan Avila hotellista. Mitä huonetta suosittelette, merinäköala olisi tietysti upea! =) Meille on tarjottu tuota Belle Alliance deluxe- huonetta tai sitten Blues Wing deluxe-huonetta. Kumpaa suosittelette, mitä eroja? Millaisia huoneita varusteiltaan. Saitteko mitään häämatka- extraa huoneeseen, vai pitikö kaikesta maksaa? =) Kiitos vastauksista jo etukäteen, ovat tärkeitä. =)
 7. Meillä ensimmäiset hankinnat oli hääjuhlapaikka, jonka varasimme jo 1,5 vuotta ennen häitä. Toinen oli kirkon varaus noin vuotta ennen häitä ja sitten löytyi se täydellinen morsiuspuku. <3
 8. Meillä hääjuhlapaikan vieressä mökki,johon ajattelimme majoittaa meidän kavereita n. 14 ja tuon mökin heille maksamme. Samassa pihapiirissä on myös rakennus jossa muutama huone melko halvalla hinnalla ja tuon ajattelimme myös heille maksaa. Muut vieraat saavat varata kauempaa hotellihuoneet ja maksaa itse. Tämä on mielestäme ok.
 9. Minulla kaasona rakas kaksois siskoni. <3 Muita en olisi voinut edes ajatella. Sulhasella myös vain yksi bestman. :)Meidän mielestä näin selkeintä ettei ole liian montaa. Seremoniamestari huolehtii kuitenkin kaiken juontamisen.
 10. Lähdin huvikseni katsomaan pukua syyskuussa ja ekasta liikkeestähän se oikea puku sitten lähti matkaan. =) Häihin silloin aikaa 8kk.
 11. Vieraslistalla tällä hetkellä noin 150 nimeä, mutta luultavasti joitain, 10-20 jää pois.