tikrustiina

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About tikrustiina

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Salo
 1. Meille pappi näytti merkin milloin polvistutaan. Ja se oli aika pian alttarille saapumisen jälkeen. Siinä sitten kuunneltiin marssi loppuun.
 2. Itse voin kertoa että oma kohtaisesti. Menin naimisiin siis 28.4.2012 eli vähän aikaa sitten. Vapun takia nimeni vaihtui VRK:ssa 3.5 joten nopeeta toimintaa. Kaikki menee sähköisesti ja jos kestää 6 vkoa niin silloin pappi on jättänyt toimittamatta tai ei ole mennyt perille rekistöröinti. Ajokortti kun täytyy vaihtaa niin sieltä sain tietooni että nimi oli vaihtunut.
 3. Itsestäni tuli Ahokas-Valtanen huhtikuun lopulla. En siis luopunut omasta mutta kunnioitin mieheni sukunimeä myös.
 4. Meilläoli budjetti ilman häämatkaa niin 7000€ ja 6920€ meni kaikkiaan hääjuhlaan. Ja olen todella tyytyväinen.
 5. Itselleni oli selvää että tulen säilyttämään oman sukunimeni ja sen päätin jo pikku tyttönä. Ja nyt tuo sukunimi on kaksi osainen. Otin siis mieheni sukunimen omani perään. Näin ollen ei tule mitään riitoja ainakaan sukunimen suhteen. Ja sain säilyttää omani.
 6. Kyllä hymyilin kun kövelin käytävää pitkin mieheni kanssa. Siinä kyllä tuli muutama tippa linssiinkin mutta päivä oli mitä ihanin
 7. Meillä lauantaina vihkiminen klo 15.
 8. Meillä viikko häihin ja ainoastaan vichyt ja bm ja kaason lahjat hankkimatta. Juhlapaikan koristeet viedään perjantaina paikan päälle ja siellä he koristelevat salin. Papin palaveri on hääviikolla. Joten nyt koitan vain rentoutua.
 9. Itselleni en polttareita saa. Nyt on enää kaksi viikkoa häihin ja kaasoni on sen ilmoittanut ettei järjestä mulle polttareita. No kaipa sen nyt kestää kun kaasoni on rv30 joten ei varmaan huvita edes hillua missään.
 10. Meillä lähtee kutsut postiin ens viikon alussa ja häät ovat 28.4.
 11. Meillä on Bm ja kaason lahjojen anto ainakin osa ohjelmaa. Otetaan heti onnittelumaljojen jälkeen. Humoristisesti koitetaan heti keventää tunnelmaa. Kaasoni on raskaana ja parin kuukauden päästä hällä on laskettu aika. Molemmat ovat humoristisia. Kaasolle: vesipullo, nenäliinapaketti, suklaapatukka, mammakalsarit, dödö ja lahjakortti. Bm:lla vesipullo,suklaapatukka,Jekkupullo pieni, bokserit ja lahjakortti.
 12. Mun vihkisormus hankittiin joulukuussa ja meni siitä tilaukseen. Olisin saanut heti jos olisi ollut kiire. Maaliskuun alussa haemme ja jos ei tarvitse tehdä muutoksia niin saamme sen kotio. Häät ovat 28.4.12.
 13. Meillä kirkon ja juhlapaikan välinen matka on 600m. Eli pääsee nopeasti vieraat paikalle ja syömään
 14. Roslin ja Vieras_Vieras. Itse olen keittiö ihmisiä ja yleensä tuota ruokaa on aina ylimääräistä. Ja jos ruuat eivät ole olleet laisinkaan tai vain hetken tarjoilla niin ne saa laittaa esille vielä myöhemmin. Tarkoittaen myös sitä että kylmät kylmässä ja lämpimät lämpimässä.Tietenkin jos pitopalvelu mitoittaa ruuan ihan tiukasti esim salaatti 70g per hlö niin silloin ei luultavasti jää mitään. Tämä on ihan pitopalvelu kohtainen. Meillä tulee ravintolasta nuo ruuat ja heidän tarjoilijatkin joten luotan heidän ammatti taitoon. Ja siihen ettei lämpötiloissa tule suuria muutoksia.
 15. http://www.laatukoru.fi/silvan-timanttisormus-0-24-ct-wvs-1.html Katsotaan saanko laitettua . Siis tuo sormus tulee mulle vihkisormukseksi. Kihla on melkein samanlainen mutta ilman timantteja.