Jump to content
Naimisiin.info

piikkipensas

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

piikkipensas's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on niiin samanlaiset mielenkiinnon kohteet ja ajatukset matkoilta, että kyllä uskaltaisin. Kuitenkin se kohteen miettiminen, suunnittelu, googletus, kuvien katselu, vertailu ja muu vastaava ovat niin suuri osa itse nautintoa mulle että en haluaisi jäädä siitä paitsi! Eli meillä mä oon se joka lopulta varaa.
  2. No onhan nuo aika kaunis pari vierekkäin! Valinnasta taitaa tulla liiankin helppo. Onkohan kellään tän hetken hintatietoa timanttipisaroista? Jossain aiemmassa ketjussa muistaakseni hinta pyöri vähän reilussa 800€:ssä, mutta en muista oliko kuinka vanha tieto.
  3. En ole kokeillut enkä oikeastaan ole edes nähnyt livenä timanttipisara-sormusta. Lähinnä mietin, että onko noiden "pisaroiden" eli timanttien sen sormuksen ylimenevän osan tarkoitus tulla vieressä olevan kihlan päälle? Selitinkö tarpeeksi vaikeasti kysymykseni? Tuollainen ulkoneva juttu tuntuu hurjan epäkäytännölliseltä joka tarttuu joka paikkaan. Jospa vain löytäisin jostain netistä kuvan miltä nuo kaksi näyttää vierekkäin, se voisi jopa muuttaa mun mielipiteen. Näkemättä on hankalaa kuvitella.
  4. Kuulisin mielelläni tuoretta tietoa naimisiinmenosta Havaijilla. Onko kukaan viime aikoina tehnyt tätä? Unelmissa olisi kahdestaan joko rannalla auringonlaskun aikaan tai jonkin kauniin vesiputouksen äärellä sanoa "I do". Havaiji olisi meidän ykköskohde mutta vähän kuitenkin epäilyttää. Uskaltaako sitä jättää naimisiinmenoa sen varaan, että netistä löydetty wedding planner on oikea firma/ihminen eikä mikään huijari?
  5. Meillä on ensi kesänä tiedossa häämatka jonnekin kauas. Koska lapsi on tuolloin vasta 1,5v, onkin kova pala varmaan meille vanhemmille jättää pikkuinen hoitoon. En tiedä raskitaanko olla 2 viikkoa kuten haluttaisi, vai supistetaanko matka esim 10 päivään tai jopa alle. Ihan viikon reissu ei taida olla järkevää koska kohde on kuitenkin kaukomailla ja matkoihinkin saa kulumaan jo pari päivää. Mä kyllä tiedän että monet muut on jättäneet pienen lapsen hoitoon isovanhemmille ja uskon että lapsi tuttujen ja turvallisten ihmisten kanssa pärjää, mutta pärjääkö vanhemmat ja osaako siellä reissussa sitten olla murehtimatta ja ikävöimättä? Tähän mä kaipaisin kokemuksia varsinkin pienen lapsen vanhemmilta. Meillä ei kuitenkaan ole oikein mahdollisuutta venyttää häitä myöhemmäksi jolloin lapsi olisi vanhempi, koska toiveissa olisi toinenkin lapsi alle 3v ikäerolla. Kahta lasta ei sentään saa hoitoon niin helpolla, joten tää olisi meidän "viimeinen mahdollisuus" muutamaan vuoteen matkustaa kahdestaan jonnekin. Lapsen kanssa on matkusteltu nyt jo ja tullaan matkustelemaan tulevaisuudessakin, se ei ole ongelma. Häämatkalla olisi kuitenkin kiva tehdä aikuisten juttuja, aikuisten ehdoilla.
  6. Me varataan matka kunhan sopiva osuu kohdalle. Matkustetaan kuitenkin omatoimisesti, koska halutaan kaukokohteeseen jonne yleensä pakettimatkat on lähes tuplat kalliimpia kuin itse varaten ja järjestäen. Meillä siis ei varsinaista kohdetta ole päätettynä, mutta mietinnässä esim Havaiji, Karibia tai Aasiasta Vietnam/Malesia.
  7. Mulla sama juttu. Onneksi meidän tapauksessa kukaan ei odota meidän pitävän mitään suurensuuria juhlia. No ehkä sulhasen äiti haluaisi, mutta mun suku varmaan aavistaa että tehdään homma omalla tavallamme. Me siis on päädytty menemään naimisiin kahdestaan, ulkomailla. Järjestetään vapaamuotoiset illanistujaiset/bileet sitten kotona avioitumis/häämatkalta palattuamme.
  8. Minulla on kihlana lapinkihla virva, enkä nyt mitenkään päin osaa kuvitella millaisen vihkin haluan. Parhaiten viereen sopisi tietysti timanttipisarat, mutta en osaa kuvitella miltä se näyttää livenä. Nuo pallukat jokseenkin häiritsee ehkä. Onko kellään yhdistetty virvaa johonkin muunlaiseen (timantilliseen) vihkiin? Millaisen kanssa se edes sopisi?
  9. Mulla on kihlana lapinkihla virva, ja sille tuntuu olevan tosi haastavaa löytää kaveria. Parhaiten viereen sopisi lapponian timanttipisarat, mutta mä en ehkä ihan täysillä ihastunut noihin pallukoihin. Hintansa puolesta se olisi ihan ok, sillä budjetti on meillä noin tonnin. Mä haluan ehdottomasti timantteja ja hieman erikoisemman mallin. Mieluiten joko timanttirivistö sileällä sormuksella, jolloin päällepäin näkyisi vain kivet eikä varsinaista sormusta ja siten passaisi kihlan viereen. Tai sitten rosopintainen parilla-kolmella timantilla. Me ostetaan vihki ehkä kevättalvella valmiiksi. Häät on toukokuussa.
×
×
  • Create New...