honeychile

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

honeychile's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me kävimme, juuri tänään! Meilla tosin juhlat tulossa jo ylihuomenna, joten miehen puvun vuokraus olisi onnistunut jo ihan normi vuokra-ajalla tähän. Mutta päädyimme sitten ostamaan tumman puvun kuitenkin vuokrauksen sijaan. Suosittelen, kuvaajakin sanoi kuinka paljon rennompaa on sekä hänen että meidän kannalta kun ei ole kiire!
  2. Melko perinteisillä mennään, sisääntuloon Kuula, poistumiseen Widorin Toccata ja Akseli&Elina valssiksi.
  3. Tässä vielä yhdistelmänä omat sormukseni. Alempi siis kihla, ylempi tuleva vihki. Halusin siron yhdistelmän, jossa ei ole korkeita kiviä, ja sellaisen sain! Ah, on se vaan ihana
  4. Pitää jakaa oma sormuksen etsintäprosessi täälläkin! Hyvissä ajoin lähdin kiertämään koruliikkeitä ja valmismallistojen sormukset tuntuivat ihan kivoilta mutta kuitenkin vaan ihan kivoilta. Monet ihmiset ehdottivat sormuksen teettämistä, mutta suhtauduin siihen epäileväisesti, koska en oikein tiennyt mitä sitten olisin halunnut. Tuntui samalta kuin olisi mennyt taidemaalarilta pyytämään, että tee mulle taulu, en tiedä millainen, mutta tosi nätti pitäis olla ja sellainen joka sopii mun sisutukseen kans... Lopulta sitten törmäsin jyväskyläläiseen Qiva Jewelleryyn, joilla oli useita kauniita sormuksia. Totesin sitten että uskaltaudun kuitenkin pyytämään luonnosta, vaikka sormusta ei näekään ennen kuin valmiina, koska pidin heidän suunnittelutyylistään niin paljon, että uskoin lopputuloksen olevan minulle joka tapauksessa parempi kuin valmismallistojen sormukset. Ja oikeassa olin! Tuntui kun näki luonnoksen sormuksesta, että juuri tätähän olen koko ajan etsinyt, vaikka en tiennytkään mitä etsin:) Luonnoksen toteutus oli myös kaikin puolin upea ja kokemus oli kaikin puolin positiivinen muutenkin.
  5. Vihdoinkin saan esitellä oman sormukseni! Vielä pitäisi hetki malttaa odottaa ennen käyttöönottoa... teetetty Qiva Jewelleryssä Jyväskylässä.
  6. honeychile

    Kutsukortteja

    Me käytettiin kortteihin Etsystä ostettua leimasinta. Poistettiin vain Save the date-teksti ja lisättiin loppuun hääsivujen nettiosoite, jossa on sitten enemmän infoa. Ja tekstit siis suomeksi Lintuosaa leimasimesta käytin vielä kutsujen kanteen.
  7. 870 e puku + muutostöistä vielä jotain 100 e luokkaa. Minulle olisi sopinut ostaa hyvin käytetty puku ja pitkään sellaista metsästin, mutta eipä sattunut kohdalle ja sitten kun oikea löytyi niin eihän sitä malttanut sinne jättää
  8. Nyt on the dress tilattu! Alla omia kokemuksia Tampereen morsiuspukuliikkeistä. Ensinnä kävin Tyynelässä, pieni paikka ulkoa mutta pukuja riitti sovitettavaksi useita. Olin liikkeellä arkipäivän aamuna ja minulla oli sovitusaika varattuna, joten ihanan rauhassa sai sovitella pukuja. Myyjä osasi ehdottaa hyvin kun kerroin minkälaista olen hakemassa, ja eräs hänen ehdotuksistaan osoittautukin the dressiksi! Tällöin oli talven alennusmyynnit menossa liikkeestä olevista puvuista, ja sain käsityksen että jos sovittamani puku myydään, voidaan toinen tilata myöhemmin. Noh, koska heti ensimmäistä sopivaa pukua ei kyennyt ostamaan, kävin myös Morsiusgalleriassa. Olin varatulla sovitusajalla, mutta olin itse turhan tiukalla aikataululla liikkeellä niin jäi vähän kiireinen tunnelma tilanteesta. Systeemi oli eri kuin Tyynelässä, pukuja oli valtavasti ja niitä sai (tai piti, miten haluaa nähdä) itse katsoa ja valita sovitettavat. Myyjä sanoi, että näin parempi kun näkevät sitten minkätyyppisiä kokeilee niin osaavat sitten ehdottaa (ja ehdottivatkin paria ihan kivaa) mutta itse koin laajan valikoiman vähän jopa häkellyttävänä ja tykkäsin itse enemmän Tyynelän systeemistä. Riippuu toki varmaan kuka myyjäkin sattuu kohdalle. Ostin siis kolmannen reissun jälkeen ensimmäisenä sovittamani puvun Tyynelästä, ja se onkin ihana Alun perin kokeilemani puku oli jo myyty, mutta isompi koko oli jäljellä ja sovitin sitä vielä kerran ja laitoimme sitten sen tilaukseen vielä nyörityksellä. Se vain jäi hämmentämään kun myyjä sanoi että tulittepa sopivaan aikaan, kun ovat juuri tilausta tekemässä ja seuraava tehdään sitten syksyllä! Jäi kuva, ettei pukua olisi sitten saanut tässä välillä, mutta ehkä ymmärsin väärin, enkä ensimmäisen myyjän puheista saanut tällaista kuvaa. Onneksi oma puku tulee nyt hyvissä ajoin ennen häitä kuitenkin
  9. Huoh, onneksi jollain muulla on sama ongelma ja täältä on löytynyt jo monta hyvää kohteliasta sanamuotoa asiaan! Meillä ei ole mitään lapsia vastaan, mutta 20 lasta on jo melkein neljännes kutsutuista ja se on aika paljon... tilaan ei yksinkertaisesti mahdu, enkä haluaisi jakaa ihmisiä eri huoneisiin tämän vuoksi. Kun yksi suurimmista kriteereistä hääpaikalle oli, että mahdutaan yhteen tilaan, mutta en tajunnut lapsivieraiden suurta määrää silloin. Tietenkään en halua että ihmiset jättävät tulematta sen vuoksi, ettei lapsia kutsuta.
  10. Sen mukaan koska haluamamme paikka oli vapaana... sitten kun pitkällisen pohdinnan jälkeen sain kriteerit mietittyä mitä paikalta haluan ja sopivan paikan löysin, pitihän se ensimmäinen vapaa lauantai ottaa vaikka lokakuulle sattuikin! Syyshäät oli muutenkin mielessä, tosin ehkä syyskuulle, mutta en nyt sen takia jaksaisi vuotta odottaa. Tosiaan kun Suomen säistä ei koskaan tiedä, aina voi olla huono sää.
  11. Herätelläänpä tätä ketjua henkiin... onko siis viime vuosina kukaan viettänyt Ruovedella häitään? Esim. onko kokemuksia tuossa aiemmin mainitusta Lomatila Peltomaasta? Erilaisia nuorisoseurojen taloja Ruovedeltä löytyy runsaasti, mutta kun mikään niistä ei oikein sytytä... Lisäksi kaipaisin kokemuksia kaikesta muistakin järjestelyistä Ruovedeltä, pitopalvelut, kukat jne jos joltain löytyy!
  12. Haluttiin molemmat aivan yksinkertaiset, sileät sormukset kihlasormuksiksi. Valkokultaiset perussormukset olivat yhteensä n 400 euroa. Voi sitten ostaa arvokkaamman vihkin rinnalle jos haluaa ja sormuksia tulee kunnolla pidettyä (kun kumpikaan ei töissä voi sormuksia käyttää). Käytiin katsomassa Suokolla Tampereella myöskin palladium-sormuksia (joka ajatuksena houkuttaisi kovasti mua) mutta ongelmaksi tuli, ettei heillä ollut kokeilukokoja kuin yksi miehille ja yksi naisille! Hintaa olisi tullut sileille (tosin nykyisiämme leveämmille) yhteensä 1000 e, mikä on mielestäni melko paljon kihlasormuksista ja toisekseen sormuksesta jota olen saanut kokeilla ennen ostoa vain huomattavasti liian isona...