Jump to content
Naimisiin.info

Solifer

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Solifer's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko teillä naimisiin menevillä muuten suunnitelmissa järjestää musiikkia ja miten? Bändi? Dj? Itse levyjä soitelleen vai? Tai olisko jollain kokemuksia muista häistä, että kuinka musiikki-puoli oli järjestetty? Täällä pohdinnassa tämä homma nyt,, tarjouksia on jo kyselty ja saatu,, mutta ei suuntaan tai toiseen osaa päättää.
  2. Marie, kannattaa tarkistaa esim. turkoosin tarjous haluamastasi menusta! Tosi hyvin vastaavat sähköposteihin myös muut pitopalvelut ja antavat melko tarkkoja hinta-arvioita. Kysäise myös tarjousta kotikokki Eija Sukulalta, on aikas huokea ja voi tulla itsekin emännöimään, jollei kyseessä ole kovin suuret häät. Hänellä on myös nettisivustot, joista voi katsoa suuntaa-antavaa hintaa..
  3. Näistä kumpijompi mulle (ekasta kuvasta kivien kera) :-X Niin niin rakastunut noihin, että miten olis kummatki Vaihtelis viikoittain
  4. juhlapaikkaa etsivät,, oottehan tsekanneet tän listan?? http://www.visitrovaniemi.fi/Suomeksi/Ravintolat_ja_viihde/Tilausravintolat.iw3 Zelma, se metsäkartano on kyllä IHANA! Kaikki puitteet kauniit jne..
  5. Minne Zelma teitte varauksen? Mikä ratkaisi? Millaisia kokemuksia jo avioituneilla on ollut juhlapaikoistaan?? Vai onko kaikki jo jättäneet tämän palstan??
  6. Tietäisikö kukaan hyvää dj:tä / seremoniamestaria Rovaniemen alueelta? Ja kustannuspuolikin kinnostaisi Kaikki vihjeet otetaan vastaan!
  7. Missä sellaisia päiväkirjoja voi lukea? Voitko linkittää tmv? En oikeen osaa käyttää tätä
  8. repsu & emmelie, Ensi syksynä/talvena olisi suunnitteilla, jos kaikki sujuu niin kuin on ajateltu.. Meidän juhlapaikka on kauempana Rovaniemen keskustasta. Tuolla "sivukylillä" Saatiin ihan mukava tarjous, joka ollaan vahvistamassa ensi viikolla. Meille on tulossa reilusti alle 100 hlön häät. Sen verran voin sanoa, että otettiin sellainen paikka, josta tulee myös ruoat ja on siellä on a-oikeudet :/ että omia alkoja ei sitten kannella. Ne paikat, joissa se olis mahdollista vaikuttaa olevan kiven alla. emmelie, etsittekö paikkaa, jonka puolesta tulisi tarjottavat, vai juhlapaikkaa ja pitopalvelua erikseen? joko repsu on avioitunut? Vai koska teillä on juhlat?
  9. Täällä myös häitä 2012 suunnitteleva. Hääpaikka on jo katsastettuna ja hyvältä vaikuttaa. Niemelän talossa olen yksissä hääjuhlissa ollut ja sisätilat ok, mutta sijainti muuten kehno. Tosin kovin paljon ihmisiä sinne ei minusta sovi.. Oli aika ahtaat tilat ainakin niissä pidoissa, joissa olin mukana. Kävimme katsomassa Metsäkartanoa ja olihan se ihana! Mutta ihan kohtuu hintainen. Oikeastaan siihen hintaan kaatui meidän osalta se paikka. Jossain Poro-alkuisessa juhlapaikassa olen myös ollut hääjuhlissa. Se sijaitsi joen vierellä ja paikkana oli minusta tosi ihana. Siellä sai ainakin silloin olla ulkona omat juomat.. Hintatasoa sinne en kyllä tiedä. Olen kuullut paikasta sekä hyvää että huonoa noin niinkun paikan vuokraajan tavasta toimia.. Santamuksesta olen kuullut myös vain hyvää. Mutta siihen paikkaan on oltaja budjetti myös melkoinen Jokos emmelie ja Vieras_Mari on löytäneet juhlapaikat?
×
×
  • Create New...