Jump to content
Naimisiin.info

AVV

Rouva
  • Viestit

    221
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

AVV's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Kiitos Marlene ja Maddie. Ja uusi timantti on 1.60ct, F, VS2.
  2. Varmaan kuuluu tahan ketjuun, mutta vaihdoin vain vihkini timantin (runko siis sama). Ensimmainen kuva on alkuperainen vihki: Tassa uusi vihki seka alkuperaisesta timantista tehty pendant: (muoks. kuvat pois)
  3. Nostelen tata ketjua vahan ylos. Olen vaihtamassa timantin vihkisormukseeni (eli sormus ja timantti omasta takaa) seka haluan vanhasta timantistani riipuksen. Taman ketjun perusteella Claes Nystrom olisi hyva. Muita suosituksia, jos materiaalit & suunnittelu on jo valmiina, vain tyon osuudelle?
  4. Hauska ketju lukea ihmisten tavoista. Mä otan sormuksen pois illalla nukkumaan mennessä, suihkussa/saunassa, leipoessa, joskus ruokaa laittaessakin, käsipyykkiä pestessä, salilla/jumpissa/uimassa ja käsiä rasvatessa. Jos siivoan kunnolla, niin saatan ottaa sormuksen pois vaikka käytän kumihanskoja.
  5. AVV

    Helsinki

    Suomenlinnassa mekin juhlitaan ja hääyö Kämpissä. (Yritin muuten bongata missäpäin muualla juhlitaan hääpäivänämme...)
  6. Kuten Xara kirjoitti ylempänä, niin täällä saarivaltiossa platina on todella yleinen sormuksissa. Platina on jaloin ja kestävin (ja kallein) jalometalli, jota tosiaan löytyy harvakseltaan enää luonnosta. Platinan hinta pörssissä on noussut todella paljon viimeisen vuoden aikana (sulho treidaa työkseen mm. commodity -tuotteita) ja täällä ainakin platinasormusten hinta on noussut huimasti. Se on totta, että kun suomalaiset ystävät luulevat koko ajan sormustani valkokultaiseksi ja sitten ihmettelevät mikä ihmeen platina... (paitsi kemistit ja DI:t )
  7. Mä luin jostain toisaalta yhden vieraan kokemuksen joka ei ollut kuulunut "surevaan" sukuun, että oli ollut todella hienoa, kun vihkimisen alussa se hääparista, jota kuolema kosketti, oli sytyttänyt kynttilän kuolleen muistoksi ja pappi oli kertonut yhdellä lauseella häävieraille mistä oli kysymys. Sulhoni sisko kuoli syksyllä liikenneonnettomuudessa (rekka ajoi suojatiellä päälle) ja me haluamme, että myös hän on mukana juhlissa, kun ehdimme juuri ja juuri kertoa häistämme ennen tapaturmaa. Tämä ei tarkoita sitä, että se olisi jotenkin surullista "hautajaismeininkiä" vaan haluamme vaan hänet myös mukaan juhlaamme pilven päällä. Eli tämä pieni ele vain kirkossa ja aikaa kuluu n. 1 min.
  8. Me maksamme itse. Varmasti molempien vanhemmat myös haluavat osallistua kustannuksiin, mutta sanoimme, että juhlat maksamme itse ja jos haluavat sponsoroida niin häämatkaa saa sponsoroida (sekä matkaa Lontoosta (koti) Helsinkiin (häät juhlitaan), kun tulemme autolla Euroopan halki emmekä lentäen).
  9. Mäkin käytän Refectosilin värejä, kun kulmat on todella vaaleat. Ei mitään ongelmia, käytän keskiruskeaa. Kerran jopa unohdin puoleksi päiväksi värit kulmiin ja olin ihan kauhuissani, et onko ne ihan mustat, mutta hyvät tuli (hieman tavallista tummemmat). Onneksi en sentään lähtenyt koiraa ulkoiluttamaan värit kulmissa...
  10. Me päätettiin vasta viime lokakuussa hääpäivä ensi vuoden elokuulle ja Suomenlinnan kirkossa oli silloin vielä todella paljon valinnanvaraa. Mutta kysymys: tietääkö kukaan saako heitellä ruusunterälehtiä vai ainoastaan riisiä kauempana? (muistan jostain lukeneeni...?)
×
×
  • Create New...