Jump to content
Naimisiin.info

marywinds

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

marywinds's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei ole tärkeää. Olen tässä asiassa sen verran vanhanaikainen, että mulle on aina ollut itsestäänselvyys, että naimisiin mennessä otan miehen sukunimen. Tyttönimeni on -nen -päätteinen, joita löytyy alle 700, eli ei kaikkein yleisimpiä kuitenkaan. Harvinaisemman etunimeni ja tyttönimeni kanssa minulla ei ole täyskaimaa, eikä tule olemaan ensi kesäkuun jälkeenkään, kun vaihdan miehen sukunimeen, joka on -la -päätteinen, mutta joita löytyy vain 34 kpl. Ottaisin kuitenkin miehen nimen, vaikka olisi ihan perusVirtanen tai vastaava.
  2. marywinds

    Virkattu sukkanauha

    En tiedä, mistä ohjeesta tällä sivustolla on ollut puhetta, mutta jos englanninkieli taipuu edes vähän, suosittelen sivustoa ravelry.com. Siellä on useita ohjeita sukkanauhoihin (wedding garter) ja kaikkeen muuhunkin kivaan. Suuri osa ohjeista on ilmaisia. Vaatii rekisteröitymisen, mutta on ihan helppo juttu.
  3. Vuosipäivämme (kirjaimellisesti ) on 10.6., mutta koska se on ensi vuonna sunnuntai, eikä siis kovinkaan kiva vihkipäiväksi, menemme naimisiin 9.6.2012. Alkukesä on myös siinä mielessä mukava, ettei tarvitse käyttää koko kesää häiden suunnitteluun.
  4. EI EI EI: -kirkkovihkimistä -tienvarsikylttejä -riisin heittelyä -mitään sydänkoristeita -kimpun heittoa -sukkanauhan heittoa -morsiamen tai kenenkään muunkaan ryöstöä -hääkaarta -erillistä pöytää hääparille -kakkupolkaisua -hääparifiguuria kakun päälle -leikkejä Mulle ei tule: -huntua -täysin valkoista hääpukua -vannehametta Muuten kylläkin ajatuksena suht perinteiset sukujuhlat =)
  5. Meillä tulee kihlausaikaa häihin mennessä 9 kk.
×
×
  • Create New...