Dendrite

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Dendrite's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tilasin Taobaosta (kuin kiinalainen ebay) hääpuvun, joka on nyt tullut seurantanumeron mukaan Suomeen, tilasin tavallisessa postissa. Maksoi vähän päälle 100e postareineen. Ostin nyöritettävän, kun pelkäsin, että en osaisi mitata itseäni oikein. Postaan kuvan, kun sen saan... voi kunpa se olisi kiva. http://item.taobao.com/item.htm?id=12669028888
  2. Mielestäni puvuissa on myös liian monta jujua samassa puvussa, niin kuin tässä merenneitomallisessa puvussa Isabufeilta. Alaosan volyymi vangitsee katseen - eikö se olisi riittänyt? Coniefoxin morsiuspuvut olivat pettymys juuri tämän takia. Se on toisaalta harmi, sillä Coniefox ei säästä kiviä ja strasseja suunnittelemissaan iltapuvuissa, ja ne ovat olleet lempipukujani taobaossa jo pitkään. Harmi myös, että Coniefoxin puvut ovat kaikki A-linjaisia. Anyway, kysymykseni kuuluu - pidättekö te näistä ja mistä erityisesti?
  3. Hei! Halusin kysyä mielipidettänne hääpuvun valinnasta. Alunperin halusin merenneitomallisen pitsipuvun, ja mietin esimerkiksi valkoista - tai miksei myös punaista - qipaota, esimerkiksi: Jossain vaiheessa kuitenkin ihastuin Vera Wangin merenneitomallisiin, moderneihin ja veistoksellisiin pukuihin. Periaatteessa nyt, kun hän on tehnyt White-linjan David's Bridaliin, niin jotkut puvut ovat tilattavissa netissä, tai sitten miehen sukulaiset voisivat käydä sellaisen hakemassa. Hinta on kuitenkin 1200 dollaria ja ero on melkoinen 100 e:n pitsipukuun. Halusin myös etsiä kiinalaista designia ja sieltä jonkin sopivan puvun - hinta olisi alhaisempi ja tiedän, että sieltä löytyy hienoja luomuksia. Tietysti laskostuva, modernin tyylinen olisi hieno, esimerkiksi Isabufei:n puku: Tässä puvussa kuitenkin vyötärö ei tule esille ja muutenkin sen alueen sommittelu on hieman outo. Lisäksi pidän itse paljon enemmän ivorystä kuin kirkkaan valkeasta, mutta useimmat kiinalaiset puvut ovat nimenomaan lumivalkeita.