viivula

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About viivula

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Minun blogini. http://mustaviininpunaisethaat.blogspot.com/ Meillä yhdistellään mustaa, viininpunaista, perinteitä, "modernia" ja varmaan vähän rokimpaakin. Häät kesällä 2012.
 2. Eli etsisin jotain heviä, metallia (tai vaikka suomirokkia) joka sopisi häävalssiksi. Saa olla raskastakin. Ilmeisesti ainakin tuo Metallican- Nothing else matters on sopiva valssiksi. Olen itse niin huono tunnistamaan biiseistä noita tahteja....
 3. Meidän koiramme viedään koirahoitolaan nimeltään Mantan Majat. Hoitolaa pitää perhetuttumme ja tiedämme, että siellä koiria hoidetaan hyvin. Joskus siellä ainakin oli mahdollisuus saada koira vierihoitoon, koira oleskeli myös yöt perheen parissa. Viemme koirat jo perjantai aamuna hoitoon, että voimme rauhassa laittaa paikkoja kuntoon perjantaina. Lauantai aamuksi on muutenkin niin paljon tekemistä, että on helpompaa kun ei tarvitse eää koiria lähteä jonnekin viemään. Olen kans sitä mieltä, ettei koiraa voi missään tapauksessa jättää yksin koko päiväksi. Se on koiralle varmasti paljon tressaavampaa jos joutuu hätänsä tekemään sisälle, kuin se, että olisi päivän hoitolassa. Itse pyytäisin sitten vaikka jotakuta häävierasta joka on koiralle tuttu viemään kesken päivän pihalle kuin se, että jättäisin yksin koko päiväksi. Vaikka vain 5 min lenkki, kunhan hätänsä saa edes tehtyä. Mieluummin tuo kun hädät sisälle.
 4. Jos pystyt katsomaan sen jakson uudestaan, kuuntele biisistä joku kohta ja kirjoita laulunsanat googleen niin sillä tavalla saatat löytää...
 5. Kun häät olivat vasta mietintä vaiheessa toivoin, että selviäisimme 5000 eurolla ja vieraita tulisi korkeintaan 100. Nyt olemme häitä järjestämässä vieraita on laskettu 130 ja muutama vielä laskuista puuttuu. Pelkästään tilavuokraan ja pitopalveluun menee n. 4600 e joten ei pelkoakaan, että 5000 riittäisi. Alle 10.000 on pakko päästä. Veikkaisin, että n. 7.000 e menee.