Jump to content
Naimisiin.info

Thristh

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Joensuu

Thristh's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Thristh

    Joensuun seutu

    Karjalaisen tapahtumakalenteri väittää, että torstaina (20.5.) olisi häämusiikin konsertti Joensuun kirkossa. Onko ketään menossa tuonne? Edit: niin ja kello 19 alkaa tuo konsertti..
  2. Thristh

    Joensuun seutu

    Hauskaa sunnuntaipäivää kaikille Joensuun seudun naikkareille! Skannasin uusimmasta Karjalan Heilistä tämmöisen: ;D
  3. Thristh

    Joensuun seutu

    Heippahei, olipas kiva nähdä teitä Nella, wee ja Evelina! Ei nuo minua ja Eveä elävältä syöneet, eli hyvin voipi muutkin uskaltautua paikalle seuraavalla kerralla Niin, ja kaikille Joensuun seudun naikkareille tässä linkkivinkki josta oli tyttöjen kanssa puhetta (laitan tämän tänne nyt heti ettei unohdu) Kuopion messut Oy / Joensuun häämessut eli näyttäisi siltä, että Joensuuhun olisi tulossa häämessut maaliskuun alussa..
  4. Thristh

    Joensuun seutu

    Jaahas, pitääpä käydä katsomassa mitä teillä oikein on suunnitteilla
  5. Thristh

    Joensuun seutu

    Joensuusta olen miekin, vasta äskettäin löysin tämän foorumin mistä syystä ei ole aiemmin kuulunut mitään
  6. Meillä hommataan sulhaselle vihkisormus, ja kihla jää laatikkoon - ihan ensimmäinen kihlasormus oli liiaan väljä ja sen on nyt jossain Välimeren pohjassa uudesta versiosta tuli sitten vähän liian pieni (mutta onpahan pysynyt sormessa..) Sulhasen vihkisormuksesta tulee varmaan myös jonkin verran leveämpi kuin kihlasta (nyk. ehkä 2-3 mm paksu). Niin, ja kun meillä on ortodoksihäät tulossa, niin siinähän aluksi suoritetaan kihlaus jolloin molemmat saavat sormuksen eli sulhaselle tulee yksi ja minulle sitten kaksi sormusta.
  7. Ortodoksihäät on meilläkin tulossa, itse olen luterilainen ja sulhanen ortodoksi. Meillä oli ihan hyvä syy päätyä pelkästään ortodoksiseen vihkimiseen, kun 3/4 vanhemmista (minun isäni ja sulhasen vanhemmat) on ortodokseja - minut ja veljeni on sitten äidin mukaan kastettu luterilaisiksi. Kavereittemme ei kauheasti muita ortodokseja ole joten häät ovat varmasti monelle ainutlaatuinen kokemus Onkos kenelläkään ortodoksirouvalla kokemusta kirkossa liikkumisesta laahuksellisen puvun kanssa? Itselläni on tällä hetkellä varattuna puku, jossa on laahus (ei tosin kauhean pitkä, mutta kuitenkin sen verran että hieman järjestelyjä joutunee kruununpitelijöiden takia tekemään...) Hieman hirvittää ajatus vihkipöydän ympäri kulkemisesta tuohus toisessa kädessä ja laahus toisessa kädessä, siinä samassa jolla pidetään sulhasen kädestä kiinni.. No, kaipa siitä jotenkin selviää, kaasolle vaan tulee hommia sen laahuksen asettelemisen kanssa
×
×
  • Create New...