seel

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

seel's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli nyt keväällä häät Maatilamatkailu Hirvosessa ja voin todellakin suositella sitä lämpimästi. Ruoat olivat todella hyvät ja palvelu erinomaista. Hintakaan ei päätä huimannut moneen muuhun paikkaan verrattuna.
  2. seel

    Kihlojen hinnat

    Palladiumsormuksia on täälläkin päin melko vaikea löytää, edes sovitettavaksi. Itse sovitin koon ja leveyden valkokultaisella sormuksella ja tilattiin palladiumiset sen mukaan. Minun sileä, kivetön kihlasormukseni (4mm leveä) taisi maksaa n.200€ ja miehen (5mm) n.300€. Tuohon taisi kyllä sisältyä 20% opiskelija-ale. OT:nä: Työtä sai tehdä myös palladiumvihkin etsimiseen, mutta viimein löytyi mieleinen valkokultainen malli, jonka sitten teetätin palladiumiseksi. Hinta tippui materiaalin vaihdon myötä n.1400€->990€ ja vielä opiskelija-alen vuoksi ->792€.
  3. seel

    Palladium-sormus

    Vastailen itselleni ja ehkäpä joillekin muille palladiumsormuksia kaipaaville: Sandberg tekee palladiumsormuksia, Ailio puolestaan ei. Löysin sitten Kultakeskukselta nätin valkokultaisen mallin ja ilokseni he tekevät minulle kyseisen sormuksen palladiumisena ja hintakin tippuu valkokultaisesta reippaasti (useamman satasen)! Käyn tekemässä tilauksen lähipäivinä, jesh!
  4. seel

    Palladium-sormus

    Minulla on ollut palladiumkihla (rodinoitu) sormessa elokuusta lähtien ja tyytyväinen olen ollut. Vertasin tässä lähiaikoina omaa sormustani kaverin muutamaa kuukautta vanhempaan valkokultasormukseen ja väriero oli huomattava. Valkokultainen oli "likaisemman" värinen kun omani on puolestaan todella hohtava. Meillä on häät toukokuun alussa ja nyt haaveilen myös palladiumvihkistä. Niitä on tosi huonosti saatavilla, Kultajousessa on muutama malli ja eräässä Kultasydän-ketjun liikkeessä sanoivat, että heidän kauttaan on tilattavissa muutama malli. Lisäksi on toki Sandbergin sormukset, mutta hinta on hieman turhan kallis minulle. Onko ainoa vaihtoehto teettää palladiumsormus? Tuleeko teettäminen hirveän paljon kalliimmaksi kuin valmiin ostaminen?