Cherry

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Cherry

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kirkkonummi - the maaseutu
 1. Jep, kaduttaa. Oma vanha nimi on todella harvinainen ja näin jälkikäteen ajateltuna hyvin kauniskin. Olisin sittenkin halunnut yhdysnimen, vaikka se olisikon ollut sitten viisitoista merkkiä pitkä. Haluaisin vaihtaa, mutta en kehtaa...
 2. Meillä on se perinteinen teksti: Tervetuloa todistamaan, kun tyttäremme X ja poikamme Y sanovat toisilleen Tahdon Xn kirkossa 6.7.2002 klo 15.30 ja sen jälkeen viettämään hääjuhlaa X:ssä. alla vanhempien nimet ja vp:n alla ilmoittaumisten vastaanottajien puhelinnumerot.
 3. Leikit on mun mielestä kivoja. Olemme kaason, bestmanin ja seremoniamestarin kanssa sopineet, että meidän häihin tulee vain kaksi leikkiä: morsiamen/sulhasen ryöstö ja joku muu. Meillä on aikataulutkin sellaisia, ettei muuta mahdu. Morsiamen/sulhon ryöstön toivon hoidettavan niin, ettei rahaa kerätä, vaan puoliso lunastetaan takaisin tehtävillä; esim. eräissä häissä sulho joutu opettelemaan macarenaa. Jostakin se voi tuntua nololta, mutta tuon sulhon mielestä sellainen oli vain hauskaa. Leikkien osallistujien täytyy olla vapaaehtoisia, en halua kellekään pahaa mieltä pakottamalla mukaan leikkiin.
 4. Ajattelin hankkia suurta päivääni varten Kenzon Flower-tuoksun. Tavallisesti käytän Ardenin Green Tea -tuoksua arkituoksuna.
 5. Meillä ilmoittautumiset vastaanottaa kummankin vanhemmat, ovat myös kutsujina. Tämä perinteiden tähden, me maksetaan kyllä iso osa omista häistämme. Minä ja sulho otetaan tietty myös ilmoittautumisia vastaan, jos joku meille soittaa ;D, kaverit varmaan meille soittaakin, kun eivät tunne meitin vanhempia.
 6. Meillä on mun rippipappi. Se on mun mielestä hyvä tyyppi, ei todellakaan mikään tiukkapipo. En ole nähnyt häntä sitten rippikoulun, mutta meillä on yhteisiä tuttuja, joten tiedän suunnilleen minkätyylinen hän on nykyäänkin. En halunnut oman seurakunnan pappia, kun niitä yhtään tunne. Me oltais saatu tietää oman seurakunnan pappi huhtikuussa, häät on heinäkuussa.