Jump to content
Naimisiin.info

delta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

delta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. DomesticTikru, meillä taitaa olla aika samanlainen juhlapaikkamaku Pyysin Valssista tarjouksen keväällä ja siellä on anniskeluoikeudet. Tila ja sijainti ovat toki upeat.
  2. Meillä olisi kiinnostusta seuraaviin keskustan hääpaikkoihin, joista en oikein ole löytänyt keskustelua: - Laterna - Museoravintola Valssi / Vapriikki - Konsu-sali (Puistotorni) Näistä ilmeisesti Laterna ei peri lainkaan tilavuokraa (myyntitakuu), kaksi jälkimmäistä kylläkin. Olisikohan jollakin kokemusta hääjuhlasta jossain näistä paikoista?
  3. Anteeksi nyt, mutta itse olisin kyllä kutsuttuna tehnyt ihan samalla tavalla, tai ainakin ihmetellyt sitä, että vain osa lapsista kutsutaan (eikä siis kaikki tai ei ketään). Onhan tuota jo ihan mahdoton perustella lapsillekin että miksi yksi saa tulla, mutta muut joutuvat hoitoon. Jos siis ihan standardina teillä on ollut kutsua vain osa muidenkin perheiden lapsista niin kannattaa varautua useampiinkin yllätysvieraisiin.
  4. delta

    Karkauspäivänä kosijat

    Minusta taas tuntuu oudolta odottaa, että toinen voisi vastata myöntävästi kosintaan, mikäli ei ole asiaa aktiviisesti miettinyt jo pidempään. Ja jos asia ei ole tullut lähiaikoina puheeksi, on melkoinen onnenkantamoinen, jos molemmat ovat tahoillaan miettineet, että kihlaus on ajankohtainen. Itseäni ainakin karmii kosintakertomukset, joissa kosinta tulee aivan puun takaa ja silti sanotaan empimättä "kyllä". Kyllähän kihlaus on niin iso juttu, että sitä pitää miettiä rauhassa ja pitkään. En voisi kuvitellakaan meneväni kihloihin ilman, että asiasta on keskusteltu jo pidemmän aikaa ja että molemmat ovat miettineet asiaa kunnolla. Meillä naimisiinmeno on ollut esillä aika kevyellä tasolla jo muutaman kuukauden, ja noin viikkoa ennen karkauspäivää otin miehen kanssa asian puheeksi hieman vakavammin (siis lähinnä sen, että mielestäni olisi kiva mennä naimisiin aikaisemmin kuin "sitten joskus" ja ehkä alkaa jo suunnittelemaan jotain). Hän vastasi tuolloin, että ei ole ajatellut asiaa sen tarkemmin ja haluaa enemmän kuin viikon asian sulatteluun. Itse arvostin tätä ihan valtavasti sen sijaan, että vastaus olisi ollut jotain tyyliin "no enpä ole asiaa ajatellut mutta nyt kun kysyt niin JOO!" Tiedän siis että mies työstää asiaa ja kosii sitten kun itse on valmis. Homma on hänelle nyt silläkin tavalla helpompaa, että tietää minun sanovan kyllä Sitten kun pahin harmitus on ohi, niin suosittelen "puolirukkaset" saaneita naisia iloitsemaan harkitsevista miehistään
  5. delta

    Cartier

    Kiitos, hyvä kuulla omakohtaisia kokemuksia En asu Suomessa ja itse asiassa kotikaupungistani löytyy Cartierin liike, joten pitänee tehdä sinne visiitti lähiaikoina. Ainakin nettisivujen mukaan Trinitystä on kapeampi ja XS-kapea versio normaalin lisäksi.
  6. Kuinka moni on katsellut kihla- tai vihkisormusta Cartierilta? Itselläni haaveissa olisi jokin versio kivettömästä Trinity Ringistä, joka saisi toimittaa sekä kihla- että vihkisormuksen virkaa. Ns. normaali Trinity kuitenkin näyttää todella leveältä, mahtaakohan olla sitä oikeasti?
×
×
  • Create New...