Jump to content
Naimisiin.info

hinnii

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

hinnii's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Onko muita, jotka suunnittelevat toteuttavansa häämatkan maailmanympärysmatkana? Tai niitä, jotka sen ovat jo tehneet? Meillä olisi tarkoitus lähteä sellaiselle ensi vuonna häiden jälkeen (häät elokuussa) ja kiinnostaisi ensinnäkin, paljonko suunnilleen maksoi lentoineen ja hotelleineen? Matkarahoja ei tarvitse erikseen mainita, mutta lennot ja majoitukset. Entä kauanko kesti? Kauanko olitte matkalla/kohde?
  2. Siinäpä tuli jo joitakin ideoita! Kiitos niistä. Vaikeaa miettiä, mikä sopeisi juuri meidän häihin... Traktori olisi tosi kiva valinta, jos meillä olisi "maalaishäät" tms. Täytyy tosiaan miettiä ja pyöritellä vaihtoehtoja, niin, että sopeisi häiden yleiseen teemaan, joka on nuorekas ja moderni.
  3. Heipsulivei! Elikkäs millaisia hääautoja teillä on ollut/on suunnitteilla? Meillä olisi tulossa enemmän modernit kuin perinteiset häät, suurin osa häävieraista on nuoria ja itsekin ollaan häiden koittaessa "vasta" 23-vuotiaita ja mikään hevoskärryidea ei oikein nappaa. Ei myöskään minkään vanhan auton vuokraaminen. Olisiko kellään heittää ilmoille jotain hyvää ideaa, miten kirkosta voisi poistua? Ei mitään liian perinteistä ja tylsää. Kertokaa omia kokemuksia myös häistä, joissa olette olleet, mitä on käytetty?
  4. Heipsan! Selailin tuossa JJs Housen sivuja ja on muuten upeita hääpukuja ja todella, todella edulliseen hintaankin! En ole ennen edes harkinnut puvun tilaamista pelkästään netin kautta, mutta nyt olen tulossa toisiin aatoksiin. Kysyisinkin, onko kukaan tilannut tuolta pukua ja jos on, niin kauanko puvun saapuminen perille kesti ja millaiseksi loppuhinta muodostui (tuliko älyttömiä lisämaksuja, muita ongelmia??)
×
×
  • Create New...