Jepa

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Jepa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki / Lahti
 1. Krakova on aivan mahtava paikka! Krakovan vanha kaupunki on kaunis ja siellä on paljon nähtävää. Kannattaa tehdä myös retkiä ympäristöön, esim. suolakaivoksille tai Auchwichiin. Mikään erikoisen halpa paikka ei krakova enää ole, etenkään juuri turistien suosima vanha kaupunki, mutta väittäisin sen olevan kuitenkin hintansa väärti. Varsova taas on kallis, meluisa, töykeä ja kamala kaupunki. En suosittele. Palvelu on huonoa, ihmiset töykeitä ja kaupunki ruma ja kallis. Puolasta löytyy vielä yksi upea paikka, jota kannattaa harkita: Zakopane. Vuoristokapunki Tatra-vuoriston kupeessa Slovakian rajalla on kaunis ja edullinen. Maisemat ovat upeita ja vaellusreiteistä löytyy jokaiselle sopiva. Yhdistelmämatkaa Krakova-Zakopane kannattaa harkita, pikkubussit liikennöivät väliä jatkuvasti ja halvalla (muistaakseni n. 20 mk yhteen suuntaan!)
 2. Iloisia uutisia: Hyvinkään maistraatissa on edelleen loistava palvelu! Me saamme vihkijän juhlapaikalle. Hän tarjoutui tulemaan, vaikkei ole edes päivystysvuorossa. Varsinaisella päivystäjällä oli kalenteri hyvin täynnä, joten saimme siis "varanaisen". Jeejee! ;D -hyvin-hyvin-iloiset-jepa-ja-sen-sulho
 3. Sähköpostikyselyni Hyvinkään maistraattiin tuotti yllättävän tuloksen: he eivät enää aio vihkiä oman alueensa ulkopuolella. Tämä oli muotoiltu "ehkä" -muotoon, joten toiveikkaana ajattelin vielä lokakuussa kysellä kuitenkin... Alkavat muutoin vaihtoehdot käydä vähiin, Lahden maistraatista ei vihkijää juhlapaikalle saa. Käräjäoikeus on seuraava ja viimeinen toivo, muuten mennään perjantaina maistraattiin.