Piipi*

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Piipi* kaikki viestit

  1. Hei, mietin kovasti häälahjalistaa.. Meillä ei ole oikeastaan tällä hetkellä minkäänlaista "astiastoa", vaan kaikki on sieltä sun täältä haalittu. Mikä olisi moderni, ehkäpä erikoisen mallinen astiasarja joka olisi tyylikäs ja sopisi tällekin vaativalle tulevalle rouvalle..?
  2. Meillä on sellainen tilanne että mies omistaa pienehkön yrityksen, jossa myös itse olen töissä. Joten kaikki jotka siellä on töissä kutsutaan, kun ollaan tietyllä tavalla "perhe:)"...
  3. Moi mä löysin sut. :)

  4. Me kerrottiin tässä kuussa ihan siitä syystä että suurin osa asuu kaukana ja saisi sitten mahdollisimman paljon itselle tärkeitä ihmisiä häihin. Nyt on reipas puoli vuotta häihin niin suurin osa varmasti jo miettii ja varailee kesälomareissuja jne.
  5. Meillä tulee häihin mennessä 1 ½ vuotta kihloissa.
  6. Mä oon miettinyt myös samaa kuin Flik, onko jotain nättejä / mutta hauskoja runoja tms..? Ollaan molemmat minä ja mies vauhdikkaita ihmisiä ja mikään yltiöromanttinen ei sovi mitenkään
  7. Minun on tarkoitus pyytää parasta ystävääni kaasoksi ensi viikolla olevassa kaksinkeskeisessä illanvietossa, ja tuo runo - ihan vähän muokattuna - osuisi meihin enemmän kuin nenä päähän. Mutta miten voin tuon antaa hänelle kun itken jo nyt tuota lukiessa ("ne" päivät kyllä meneillään, joka voi vaikuttaa, mutta silti ). Jos päätän antaa tuon runon hänelle niin parempi jättää se loppuiltaan tai vaihtoehtoisesti alkuiltaan ennen kuin alamme laittautumaan. Me ollaan sellaisia yhdessäitkijöitä välillä, muistan eräänkin kerran kun olemme molemmat istuneet vedet silmissä baaripöydässä. Tää oli niin ihana että lainasin ja laitoin saman tien viestillä tuleville kaasoehdokkaille, nyt innolla odottelen vastauksia.
  8. No olipas inhottava tilanne! Kuinka asiat selvisi, piditkö samat kaasot kuitenkin? Toivottavasti häät menivät onnistuneesti eikä tarvinnut tuntea pahaa mieltä siitä onko joku vieraista sitä mieltä että eroatte pian.
  9. Ensimmäisen ostoksen tein tällä viikolla, nimittäin löysin aivan täydelliset morsiusmekot kahdelle pikkuprinsessalle häitä varten. (tytöt 3 v ja 5 v.) Sitten tänään tilasin sen Meidän häät -kirjan suunnittelua varten.
  10. Hei vaan, uusi tuleva rouva ilmoittautuu. Tapasimme kesällä 2008, yhdessä aloimme olemaan 2009 tammikuussa, kihloihin 11.1.-11 ja nyt sitten naimisiin 30.6.2012. Nyt elokuussa 2011 meille syntyi rakas poika jonka raskauskiloista nyt sitten pitää päästä eroon ennen h-hetkeä.