PikkuMyy79

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About PikkuMyy79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tuppura; Kyselit Littoisten Järvelän perään. Itse olimme katsomassa ko. paikkaa. En voi suositella, tai omia vieraitani en ainakaan ko. paikkaan veisi; likainen ja rähjäinen vaikka ulkoapäin suht. ok. Paikka on myös todella pieni, sinne mahtuu noin 60 henkilöä. Itse olin viime vuonna Kavalton Tuurun linnassa, jonne vieraita muhtuu noin 100. Se on nätti paikka! Itse me juhlitaan Littoisissa, työväentalolla. Sinne juhlaväki pääsee kätevästi kävellen kirkosta Vihdoin löytyi sellainen paikka, jonka sulhanenkin hyväksyi ;D
 2. Hitaassa valssissa kaikki askeleet menevät ns. eteenpäin, kun valssissa kolmas on viereen. Ensimmäinen askel on pisin. Tahteja on noin 30 minuutissa. Pepe Laineen mainitsema "niiaus" tulee siitä, kun eka askel otetaan niin kauas. Kaunis tanssi! Tämä on sitten amatööritanssijan selitys, eli ei saa naulita mua tästä!
 3. Nokkis; Kalanverkkoja somistukseen oli nyt ainakin Tiimarissa. Meillä on sama teema omissa häissämme ja siksi on tuntosarvet koko ajan mukana homppauskierroksilla. Sitten tietty on somistustarvikeliikkeet sekä Sinooperista kannattaa kysellä. Mutta onko kukaan nähnyt myynnissä noita meritähtiä? Jos jonkinnäköistä simpukkaa on tarjolla, mutta mistään en löysä näitä..