Kultajänis

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Kultajänis

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Oliko sitten tämän foorumin ansiota vai ei, mutta kuvat tipahtivat postiluukusta muutaman päivä edellisen postauksen jälkeen. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta kuvat kuitenkin meillä. Jee!
 2. Ruokaa Wanhassa Tallissa oli riittävästi. Laitettiin salaatteja vielä iltapalalle hotdogien seuraksi. Muutama vieras oli sitä mieltä, että ruoka korjattiin turhan pian pois. Itse en moista huomannut. Ja toisaalta sen kyllä ymmärtää, koska ilta on loppujen lopuksi niin lyhyt. Henkilökunnan pitää viedä edelliset alta pois ennen kuin kakut saadaan tuotua tilalle.
 3. Voin suositella Piikkiön Wanhaa Tallia kaikille, ketkä haluavat rennot maalaishäät. Meillä oli n. 60 hengen häät siellä ja onnistuivat mainiosti. Paikka ei vaatinut paljoa koristeita, koska on sisältä todella tunnelmallinen. Bändille on oma lava. Ja se ruoka oli todella hyvää! Sai kehuja jokaiselta vieraalta. Kakun sai itse suunnitella täytteineen päivineen. Wanhan Tallin piparit aivan mielettömiä! Aikataulut eivät ihan minuutilleen pitäneet paikkansa, mutta sitä ei kukaan vieraista huomannut. Ei kertakaikkisen mitään huonoa sanottavaa!!
 4. Varokaa Suomen Juhlakuvaa ja Petteri Kankaroa!! Kaikki sujui hyvin aina hääpäivään saakka. Kankaro otti potrettikuvia miljöössä ja kuvasi koko juhlan kirkosta häävalssiin. Vieraat olivat sitä mieltä, että kuvaaja oli ammattitaitoinen; oli kameransa kanssa aina siellä missä tapahtui. Mutta kuvia emme koskaan saaneet! Kuvat maksettiin ennen häämatkaa ja odotettiin, että DVD olisi luukusta loman aikana tipahtanut. Näin ei kuitenkaan ollut. Kankaro ei vastannut häämatkan jälkeen enää puhelimeen, tekstiviesteihin eikä meileihin. Miehen ilmoittaessa tekstiviestitse, että asia viedään eteenpäin, tuli vastaus minuutin sisään. Syytti postia ja lupasi tuoda kuvat itse, mutta ainoastaan JOS annetaan alaoven koodi. Kun tästä kieltäydyttiin ja sanottiin, että kuvat voi tuoda minä päivänä vaan ja mihin aikaan vaan, ei enää onnistunut. Koskaan ei vastanut kysymykseen, että miten me kuvat saamme. Ei sopinut hakea niitä häneltä, ei sopinut mikään sovittu aika eikä vaikka hän olisi päivän ja ajan saanut valita. Asiasta tehtiin rikosilmoitus, mutta kuviamme emme koskaan näe.
 5. Piikkiön Wanhaan Talliin saa viedä omat juomat, mutta ei ruokia. Tämä ihan hygieniasyistä. Paikan pitäjä sanoi, että ainoastaan tuotteet, mitkä voi osoittaa kaupasta hankituiksi käy. Paikan pitäjä on vastuussa ruuasta ja ottaa aina kaikesta näytteet mahdollista tarkastajaa varten. Siitä syystä mummon piirakoiden tuominen on kiellettyä. Ihan loogista.