winku

Rouva
 • Content count

  3573
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by winku

 1. From the album Winku

 2. ^ No eihän niistä netistä tilatuistakaan puvuista tiedä, sopiiko ne omalle vartalolle Jos/ kun puku näyttää hyvältä mallin päällä, niin se ei varmasti näytä samalta itsensä päällä jos ei satu olemaan juuri samanlainen vartalo kuin mallilla. Toisin sanoen, hieman erikoisemmanmallisen (normaalin) vartalon omaava saa mallin päällä olevasta puvusta yhtä hyvän kuvan kuin henkarilla roikkuvasta. (siis yhtä hyvän kuvan, miltä puku näyttäisi itsensä päällä... menipä vaikeaksi)
 3. Me saatiin pirtin avain silloin pe 11 aikaan (en muista tarkalleen) ja vaikka lapuissa luki, että paikan pitää olla siivottuna su 10 (?) mennessä, niin saatiin olla siellä koko sunnuntai, koska sille päivälle ei ollut mitään varauksia. Kannattaa kysellä Merviltä näistä aikatauluista, on paljon joustavampi kuin se mies jonka nimeä en muista
 4. ^ Samaa mieltä! ^^ Voihan siellä liikkeesä käydä vain katselemassakin niitä pukuja. Eihän sitä sovitusaikaa tarvi varata, jos liikkeessä ei ole yhtään mieleistä pukua.
 5. Kävin uusimassa passin ja ajokortin 12.6. Ajokortti tuli reilussa viikossa, mutta passia odottelen edelleen...
 6. Voin kans suositella Ilkka Rytköstä. Hyviä kuvia tuli eikä ollut edes hirveän hintainen (meillä puolen päivän dokumentaarinen kuvaus)
 7. Täällä jossain vaiheessa mietittiin sitä juomien pitämistä kylmänä pirtillä, niin tässä vähän päivitystä siihen asiaan: Pirtillä on siis 3 jääkaappia. Keittiössä yksi (jätettiin pitopalvelun käyttöön), takahuoneessa yksi ja kolmas on tuolivarastossa. Lisäksi takahuoneessa on pakastin (tosin me ei taidettu sitä hirveästi käyttää) ja kylmävitriini löytyy keittiön viereisestä tilasta. Kylmävitriinin alapuolella on myös pieni kaappi, johon me laitettiin kuoharit jäähtymään. Tölkkijuomia ei laitettu mihinkään pöytään esiin, sillä vieraat kävivät niitä omatoimisesti vitriinistä hakemassa. Pöydäthän pirtillä on tosi rumat (varsinkin pöytien jalat) ja osa levyistä taisi olla vielä eripituisiakin (ainakin näin väitti se, joka meillä pöytiä kasasi) Ja ne pienet pöydät keittiön viereisessä tilassa olivat erikokoisia, mutta muuten juhlat pirtillä onnistuivat, ja voin kyllä suositella paikkaa muillekin Ja sali on tosiaan nätti ihan ilman mitään koristeluitakin.