Jump to content
Naimisiin.info

täysikuu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

täysikuu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. täysikuu

    Manilla (Turku)

    Manilla varattuna joulukuussa 2012. Pöytien järjestely mietityttää nyt jo. Meille tulee vain noin 60 vierasta joista muutama lapsia. Ajateltiin sijoittaa lapsettomat kaverit parvelle istumaan ruokailun ajaksi, ja sitten alas varata sen verran ylimääräisiä tuoleja, että mahtuvat istuskelemaan sielläkin myöhemmin. Tylsä jaotella porukkaa, mutta en usko sen siltikään haittaavan. Meillä on Dana-sali varattuna, siviilivihkiminen suoritetaan siellä ja loppuillasta se muuttuu tanssisaliksi.
  2. Onko kukaan kääntänyt ruotsinkielistä nimeä suomeksi? Onko se mahdollista? Siis että mies kääntäisi ensin oman nimensä ja sitten ottaisimme sen yhteiseksi nimeksi. Nimi on kyllä jo käytössä.
  3. Jatkan nyt tähän samaan ketjuun vaikkei sukulaisista olekaan kyse. Häihimme kutsutaan n. 60 ihmistä, läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Serkuista, tädeistä ja enoista kutsutaan vain ne, kenet oikeasti tunnetaan. Mutta entäs ystävät? Eräs tuttuni järjesti meille juhlapaikasta ja pitopalvelusta alennusta, pitääkö minun kutsua hänet ns. kiitokseksi? Toinen tuttuni tekee pukuni (ilman mitään alennuksia), kutsutaanko hänet?
×
×
  • Create New...