Jump to content
Naimisiin.info

19.05.-12

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

19.05.-12's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nyt on häät pidetty ravintola Priimuksessa, ja ei voi kuin suositella! Aivan samoin miettein olen nyt reilu kuukausi juhlan jälkeen kuin joita täällä aiemminkin Priimuksesta kirjoitettiin; ruoka oli hyvää (ja lasku pieni ) ja palvelu pelasi alusta loppuun ihan uskomattoman hienosti. Mikäli etsii rentoa ja edullista juhlapaikkaa melkein minkä kokoiselle porukalle tahansa, niin Priimus on kyllä tosi hyvä valinta. Majoitukset ja muut onnistuivat ainakin meillä keskustan hotelleissa tosi hyvin, kun ovat niin lähellä.
  2. Tuo Tahdon - merkki on todella kaunis, erityisesti luonnossa, kimaltelee hieman kullanhohtoisesti. Tilasin niitä meidän hääkutsuihin ja kiitoskortteihin ja tulivat jo heti tänään, ilmestymispäivänä! Suosittelen, ja hinta on siis tuo normaali ykkösluokan merkin hinta.
  3. Ravintola Priimus Meillä vietetään häitä Jyväskylässä Ravintola Priimuksessa toukokuussa ja kävimme tänään tapaamassa ravintolapäällikköä. Hän oli äärettömän asiantunteva, ystävällinen ja joustava sekä neuvoi todella hyvin järjestelyihin liittyvissä asioissa. Saimme hyviä vinkkejä niin pöytäjärjestykseen, plaseeraukseen kuin ohjelman rakentamiseenkin. Häät pidetään jo aiemmin mainitussa Tuutinkisalissa (vieraita kutsutaan 70) ja sali oli paikan päällä aivan upea! Ravintola sijaitsee järven rannalla ja salin ikkunoista on näkymä järvelle. Lisäksi ravintolassa on äänentoistolaitteista ja baari samassa yhteydessä, joten vieraat voivat ostaa itselleen juomia juhlan aikana. Henkilökunta myös lupasi koristella tilan toimittamillamme koristeilla ja kukilla ohjeidemme mukaan hääpäivän aamuna sekä vastava musiikin hoitamista (cd-levyiltä) juhlassa. Olemme mieheni kanssa ihan innoissamme, kaikki on mennyt niin mukavasti aina tarjouksen pyytämisestä lähtien Suosittelen lämpimästi Priimusta hääpaikaksi jokaiselle, joka haluaa tyylikkään mutta oikeasti edullisen juhlapaikan, jossa todella saa palvelua ja jossa henkilökunnalla on kokemusta juhlien järjestämisestä useiden vuosien ajalta. Ja mikä ihaninta, juhlapäivänä ravintolassa työskentelee myös opiskelijoita! Priimuksesta on netissä (AO:n sivuilla) virtuaaliesittely, joten paikkaan tutustuminen on helppoa. Tulen kertomaan myöhemmin, viimeistään toukokuussa, miten itse juhla meni
×
×
  • Create New...