Jump to content
Naimisiin.info

Barbieq

Rouva
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Barbieq

  • Syntymäpäivä 04/07/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

Barbieq's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Täällä myös perinteinen morsian! On valkoista pukua ja huntua, isi saattamassa, meillä valssataan ja heitellään kimppuja ja leikitään vaikka mitä. Yksi suuri syy sille, miksi itse haluan perinteiset häät on ihan vaan se, etten ole ollut sellaisissa. Olen ollut vain muutamissa häissä, ja kai vain yhdet (siskoni häät) olivat ns. perinteiset. Tykkäsin niistä eniten. Me myös olemme ihan tavallisia suomalaisia, joten meidän näköiset häät ovat suomalaiset perus-häät.
  2. Barbieq

    Istumajärjestys?

    En äkkiseltään löytänyt mistään keskustelua siitä, mihin "henkilökunta" istutetaan, esim. siis valokuvaaja, bändi/dj, pappi..? Jos heille ruoat tarjoaa, kuuluuko heidät laittaa ihan normaalisti johonkin vieraiden sekaan? Pappi luultavasti kutsutaan johonkin meidän ja vanhempiemme lähelle, mutta muista en kyllä tiedä Meille tulee pöytäkohtainen istumajärjestys, sitä tarkempaan ei viitsitä lähteä.
  3. - kaikki nolaaminen, tavaroiden/pusujen yms myynti ja nää kliseiset huuhaat. Kaikki sellanen, missä mä oon julkisen huomion kohteena olis ahdistavaa. - stripparit. - joku tehojumppa, ei kuulu mun polttareihin. Keilaaminen olis urheilullisinta mitä mä haluisin
  4. En tunne, mikä on vähän ahdistavaa koska olen hieman ujo. Tai noh, en ehkä edes ujo vaan itsetietoinen. En tykkää yhtään olla huomion keskipisteenä ja kaikkien arvioitavana
  5. Barbieq

    Paikkakortit (kuvia)

    Nonniie, noita "pyykkipoikaliitutauluja" saa ainakin Tiimarista! Itekin näin noi eilen ohimennen, mutta hintaa en hoksannut katsoa, hyvä kun selvisi täältä
  6. Käytännöin syistä sekä minä että sulhaseni tiedetään polttaripäivä ennalta. Meillä tosiaan voi olla mitä vaan sovittuja menoja mutta myös siksi, että meillä on 2 koiraa kotona, ja niidenkin hoitojutut pitää olla selvillä. Kaaso ja bm olivat selvästi vähän närkästyneitä, kun pyydettiin ilmoittamaan pv etukäteen. Olisivat halunneet kaapata meidät tms, mutta meidän elämäntilanteeseen sellaset äkkiliikkeet ei oikein sovi.
  7. Barbieq

    Kaason ikä

    Mun kaasoni on 23-v. Yksi syy miksi hänet halusinkin kaasoksi (+ se että on paras kaverini) on se, että hän on kaasoillut muistaakseni kahdelle siskolleen, ja on siis melko kokenut näissä hääjutuissa
  8. Limepiipertäjä, jos uskallat voidepurkkiin tarttua, niin voisit kokeilla Dermosilin Summer Fresh vartalovoidetta. Minullakin on riesana atopia ja jatkuvat ihottumat ihan kaikesta (aurinkoihottuma, urtikariaa ilman mitään selvää aiheuttajaa, kosketusihottumaa ja vaikka mitä muuta), eikä lääkääritkään oikein osaa sanoa mikä on vikana tai mikä auttaisi; melkein kaikista voiteista joissa on hajusteita tai muuta, tulee jotain oireilua. Tuo Dermosilin tökötti kuitenkin on toiminut mulla ihan oireetta; taitaakin olla ainoa mulle sopiva voide Aqualanin lisäksi. Se päivittää ihoa asteittain, itselläni meni muutama päivä kun aloin huomaamaan jotain eroa. Toi on ainakin mulle ainoa mahdollinen keino saada väriä (jos en halua siis palaa..).
  9. Vaikea kuvitella, että tuosta loukkaantuisi. Kyllähän isäpuolesi varmasti ymmärtää, että sydämessäsi on aina paikka sekä edesmenneelle isällesi, että isäpuolellesi Minulla tulee olemaan vähän sama tilanne; oma äitini on kuollut kun itse olin lapsi, mutta haluan hänet jollain tapaa häihin mukaan. Isäni on kuitenkin ollut yli kymmenen vuotta yhdessä äitipuoleni kanssa, minkä vuoksi en vanhempieni hääkuvaa esille laita. Muistokynttilän kyllä sytytän, ja kannan myös äitini kuvaa medaljongissa. Kyllä häihin hyvin mahtuu niin äiti kuin äitipuolikin.
  10. Barbieq

    Kuka maksaa sormukset?

    Mies maksoi kihlat, tai lähinä menivät hänen tililtään.. Koko ajan kun ollaan yhdessä asuttu, on meillä ollut myös rahallisesti yhteinen talous. Myös vihkisormukset menevät siis tämän yhteisen konkurssin piikkiin!
  11. Hääpuku, koska tiesin että se tulee olee suurin stressin aihe, ellei sitä hoida heti pois alta
  12. Barbieq

    sulhasen hommat

    Tähän mennessä meilläkin on sulhanen vain soitellut seurakuntaan vihkimisajat ja nuo, sekä hoitanut sopimuksen juhlapaikan kanssa, minä olen hoitanut kaiken muun. Tosin äsken patistin sen hoitamaan dj-asioita (bändi, jonka piti tulla, mystisesti katos..). Jospa se pukua sovittais ite?
  13. Barbieq

    Mitä kustannat kaasolle?

    Mekon ja kampauksen kustannan kaasolleni, osittain siksi, että haluan tietyn tyyppisen mekon hänelle. Värin kanssa oli muutama vaihtoehtoa, joista hän sai sitten itse valita.
  14. Oletteko läheisiä tai hyviä tuttuja pariskunnan kanssa? Sitten voisit kohteliaasti kysyä heiltä minkä vuoksi he toivovat sinun tulevan vain juhlaan. Voithan myös kertoa heille, että sinulle se olisi hirveän tärkeä osa juhlaa päästä näkemään heidän vihkimisesä; ei siitä nyt luulisi loukkaantuvankaan, että joku haluaa olla todistamassa ystävänsä elämän kohokohtaa. Muista kuitenkin, että syitä heidän kutsulleen voi olla monia. Mitä jos he tosiaan jännittävät? Tai jos he haluavat kirkkoon vain kaikkein lähimpänsä ja intiimin tunnelman? Se, että et ole sukulainen/perhettä/lähipiiriä, ei tee sinusta b-luokan vierasta. Uskoisin, että heillä on puolet porukasta kutsuttu "vain" hääjuhlaan, eikä vain sinua. Voihan se olla, että vieraita on alunperinkin ollut niin pajon, että pari on päättänyt kutsua kirkkoon vain esim. vain parikymmentä ihmistä tunnelman vuoksi, ja loput sitten juhliin. Selvästi he kumminkin haluavat sinut juhlimaan häitään. Jos tilanne liikaa ahdistaa, voit kohteliaasti kieltäytyäkin. Tai jos tuntuu rahastukselta, niin eihän heille pesukonetta tarvitse ostaa
×
×
  • Create New...