Jump to content
Naimisiin.info

tsarpa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä tsarpa

  • Syntymäpäivä 06/02/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    imatra

tsarpa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nyt on veljen häät juhlittu ja hyvät häät olikin! Tällä viikolla lähti omat kutsut. Kun pääsin alkuärsyyntymisestä ohi, niin osasin ihan järkevästi suhtautua asiaan Tosin kävihän siinä niin kuin arvelinkin, että kaikki tiesivät myös meidän tulevista häistämme, vaikkei kutsuja vielä oltu lähetettykkän, ja vastailin puolet illasta kyselyihin jännittääkö ja vitsailuihin kenraaliharjotuksesta ym. alkuun yritin vältellä kysymyksiä ja vastailin vaan, että hoidetaan nyt nämä yhet häät kerrallaan, mutta annoin sitten mennä vaan ja vastailin kiltisti.. Vähän kyllä oisin halunnut, että veljeni olisi saanut uuden vaimonsa kanssa olla ainoa hääpari illassa.. Iteppähän myös saavat sitten kuulla varmasti omissa häissäni kyselyitä miten tuore avioelämä on alkanut. Tuli kyllä myös muutamia havaintoja omia häitä varten tehtyä, kuten esim. aikataulutuksesta ja hääväen infoamisesta ja vähän jopa mitä haluan omissa häissä kaasolle sitten antaa tehtäväksi. Nyt sitten vaan keskittymistä omien juhlien järkkäämiseen.
  2. no siis kaikki järkihän sanoo, että mitä sillä väliä, mutta tunne sanoo että VITTU! siis toki on kyseessä eri kirkko, eri juhlapaikka, eri kaverit ja eri suku toiselta puolelta, eli vain meidän puolen sukuhan siellä on yhteistä. ja veljen häistä kai olisi tulossa pienemmän piirin juhlat muutenkin. ehkä olen vain itsekäs toki siis aion olla onnellinen veljen puolesta ja hänen tyttöystäväkin on tosi ihana ja mukava, mutta miksi juuri nyt??!!! ovat olleet jo monta vuotta kihloissakin. itse suunniteltiin alunperin jo tälle keväälle juhlia, mutta tuli jotenkin niin äkkiseltään, että siirrettiin sitten marraskuulle, 10.11.12 jotenkin tuntuisi nyt sitten tosi kaukaselta siirtää niitä taas eteenpäin ensi kevääseen :/ äh, pitää varmaan olla nyt sitten se järkevä isosisko ja kiltisti hymyillä elokuussa kivoissa kesähäissä. vitsailtiinkin jo, että tiedämpähän sitten kaikki maholliset virheet joita voi sattua ja voin vielä korjata omiin häihin. ja uskomaton kilpavarusteluhan tässä kai on laitettava päälle kai tämä tästä, piti vaan saaha vähän purettua fiilistä.
  3. Olen suunnitellut mieheni kanssa näimisiin menoa jo monta kuukautta, mutta vanhemmille asia kerrottiin vasta muutama viikko sitten. meillä olisi tarkoitus pitää häät marraskuussa, kirkko on jo varattu. Nyt sitten kävin vanhempieni luona ja he kertoivat, myös pikkuveljeni oli ilmoittanut viikko sitten menevänsä naimisiin elokuun lopussa!! vain vajaa 3 kuukautta ennen minua. Muuten ei ole kyllä mitään veljeni häitä vastaan, mutta olenko ainoa jonka mielestä on typerää pitää häät niin lähekkäin?? heilläkin on jo kirkko ja paikat varattuna ja toisista tietämättämme olimme suunnitelleet häitä. nyt suunnitteln josko peruisin omat hääni, koska en halua lähettää omia kutsujani juuri hänen häidensä alla, saatikka kuunnella omissa häissäni vain vertailuja veljen häistä. Olenko nyt itsekäs, kun haluaisin olla ainoa joka järjestää häät!!??? suoraan sanoen vituttaa!
  4. tsarpa

    Miksi juuri Hän?

    Meillä on sulhon kanssa erilaiset elämät takana, mutta siitä hetkestä lähtien, kun tavattiin on molemmilla ollut sama tunne, että oltaisiin tunnettu koko elämä. Samaan aikaan tuntuu kuin olisi paljon opittavaa toisesta ja samaan aikaan tietää kaiken. Miun elämä löysi tietynlaisen rauhan kun tavattiin. Vaikka välillä tulee joku riita, ei oo kertaakaan tarvinnut ajatella, etteikö toinen olisi enää paikalla kun riita on ohi. Ja nauru! Miten voikaan olla hauskaa ihmisen kanssa. Eikä oo vielä löytynyt asiaa josta ei voisi puhua. Toinen myös rohkeesti haastaa, ei tartte aina olla samaa mieltä, mutta nekin asiat voidaan puhua ja hyväksyy se toisen mielipide. Vaikkakin yllättävän paljon sitä ollaan kuin samasta puusta veistetty. Ja se pylly <3 Ihana mies, Rakastan.
×
×
  • Create New...