Jump to content
Naimisiin.info

Miili

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Miili's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minkä hintaista solariumissa käynti on? ja vaikuttaako solarium samalla tavalla ihoon kuin auringonotto, eli voiko herkkä iho palaa myös solariumissa?
  2. Meille maistraatista sanottiin että vihkijät yleensä ottavat hääpariin yhteyttä n. 1,5kk ennen häitä ja haluavat tavata. Meillä on tosin vihkiminen juhlapaikalla ja haluamme vihkikaavaan extraa
  3. Meikälle tulee tällainen keltakultainen kaveri valkokultaistutuksella ja 0,40 karaattia Timantti oli W ja muistaaksen vs laatuinen. Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa että saan sen kotiin hypisteltäväksi, sormus kun jäi vielä pienennettäväksi:) Ihmeen helpolla sitä löysi mieleisen, kun olin varautunut monen ostoskerran tuskailuun:D Muoks: en siis osaa näemmä liittää kuvia tänne foorumille:( Tässä linkki samannäköiseen sormukseen, mutta kyseessä ei ole tämän valmistajan sormus http://www.laatukoru.fi/silvan-timanttisormus-0-10-ct-wp-1.html
  4. Itsekin on tullut suihkurusketusta kokeiltua ja väri oli seuraavana päivän tasainen ja todella hyvä, MUTTA rusketus katosi heti ekassa suihkussa:/ Nyt sitten mietinnässä mistä saada rusketus häihin, kun käytän normaalistikin todella valkoisen ihon takia itseruskettavaa, mutta ruskettavat voiteet parhaimmillaankin tarttuvat epätasaisesti isoille ihoalueille, taipeisiin jne. Ja syksyhäissä on tuskin kesänrusketustakaan enää jäljellä (enkä edes rusketu ikinä). Onko kellään ideoita miten saada tasainen rusketus vai tyydynkö tuohon purkkirusketukseen?
  5. Mistä näitä ripsien pidennysten hoitotuotteita saa? Itsellä ollut nyt vuoden verran pidennykset ja ehkä pikkuhiljaa alkaa tuntua että omat ripset ovat alkaneet haurastua. Tosin välillä ripset pysyy paremmin ja välillä huonommin. Minulla ripset pysyy hyvänä n. 5-6vk, mutta varon niitä aika paljon. Häiden jälkeen ajattelin pitää taukoa pidennyksistä ja katsoa mitä omille räpsyille kuuluu.
  6. Ensimmäisenä ostin hääkengät, jotka ostin itseasiassa jo vuosi sitten ennenkuin hääpäivästä oli tietoakaan Sopivat popot kun tulivat vastaan..
  7. Onpa outoa lukea täältä jonkun ajattelevan oman sukunimen pitämisen olevan itsekästä Keneltä se on muka pois jos ei tahdo muutella nimeään! Itse vaihdoin muutama vuosi sitten nimeni mummoni tyttönimeen, joten kenellekään ei tule häissä yllätyksenä (toivottavasti) ettei nimeni enää vaihdu miehen nimeen. Miehen nimi on sinänsä ihan kiva, mutta minuakin ärsyttää että ihmiset kuvittelevat kaikkien ottavan miehensä nimen. Minulle on myös tärkeää pitää oma identiteetti nimen avulla erillään miehestä, en halua olla tunnettu "mrs Matti Möttösenä" vaan ihan omana yksilönäni omalla nimelläni. Mies haluaa ehdottomasti pitää oman nimensä ja minä omani ja tämä on molemmille hyvä ratkaisu Jos lapsia joskus meille annetaan niin sitten varmaan arvotaan kumman nimellä laitetaan, tuskin tästä riitaa saadaan aikaiseksi, kun meidän perheessä vain nyt tulee jokatapauksessa olemaan kaksi nimeä Eipä se yhteinen sukunimi ole ennenkään avio-onnea taannut:D
  8. Meidätkin vihitään juhlapaikalla
  9. Ihania tekstejä tänne kerätty! Pakostakin tuli tippa linssiin näitä lukiessa Saako muuten maistraatista joitakin puhepohjia tms. pidempää puhetta varten vai pitääkö kokonaan kehitellä puhe itse? Tänään saatiin vasta vihkijä varattua eli varmaan myöhemmin selviäisi tämäkin kysymys maistraatista, mutta olenpahan malttamaton:D
  10. Kaunis puku pikkulintusella Itsekin ajattelin tilata Millyltä puvun. Kuinka kauan puvun tulo Millyltä on suunnilleen kestänyt tilauksesta? Ja riittääkö tilaukseksi se, että lähettäisin kuvan mieleisestä puvusta heille sähköpostiin vai pitääkö tehdä jokin tilaus silti nettisivujen kautta?
  11. Miili

    Häämessut

    Uusi naikkari ilmoittautuu mukaan keskusteluun:) Olen viime vuonna käynyt katselemassa päällisinpuolin molemmat Helsingin häämessut läpi, ja nyt harkitsen Wanhan sataman messuille uudelleen menoa sormusalennukset mielessä. Tietääkö kukaan onko nuo messutarjoukset yleensä olleet vain messuilla esillä olevista sormuksista vai mistä vaan kyseisen myyjän malliston sormuksesta?
×
×
  • Create New...