Jump to content
Naimisiin.info

Annakkuma

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Annakkuma kaikki viestit

  1. Tämän saan laittaa nimettömääni ylihuomenna! Tillanderin Timanttijoki, hinta oli siinä 900€ tienoilla. Kihlana kultainen pyöreäreunainen "perussormus", joka sopii nätisti tämän kaunottaren kanssa!
  2. Meillä on sellainen juhlapaikka, johon mahtuu max. 80 henkeä, ja pieniä lapsia on suvussa ja kaveripiirissä tällä hetkellä yhteensä n. 20. Arvelimme, että parempi jättää pienet lapset ja vauvat pois, koska heille ei jäisi häistä kuitenkaan muistikuvaa ja koska halusimme kutsua sellaisia, joille jää ja jotka ovat meille tärkeitä (+ aikuisten kesken juhliminen on monille "lapsellisille" vanhemmille hyvää rentoutumista ja vaihtelua, ja monet itse tätä nimenomaan halusivat). Me ei laitettu kuitenkaan kutsuun, että "Ei lapsia", vaan ilmoitettiin kaikille suullisesti tilanne (onneksi kaikki oli suht. lähipiiriä..). Tosin kutsuihin laitettiin kaikkien kutsuttujen nimet, joten lasten nimiä ei niissä ollut). Tiedän, että yksi 1 kk vauva tulee häihin, mutta se ei minua yhtään haittaa, koska on sanomattakin selvää, että noin pieni tapaus ei mene hoitoon. Ei kenenkään sentään raskauttaan tarvitse meidän häiden takia suunnitella.....!
  3. Annakkuma

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Hauskaa, kun monilla on samoja kappaleita! Ilmeisesti ainakin jonkun verran samanikäistä porukkaa / samaa sukupolvea! Meidän biisejä ovat: - Seal - Love's Divine - Seal - Kiss From a Rose - Anna Järvinen ja Olavi Uusivirta - Nuori ja Kaunis (hää"valssimme") - Blue - Breathe Easy (tää oli varmaan se "eka" yhteinen biisi.. vähän nolo, mut tuo paljon muistoja alkutaipaleesta) - K-maro(?) - Femme like you (tää soi silloin koko ajan kun alettiin seurustella! ) Seal ollaan nähty myös livenä Barcelonassa ja se vaan iskee ja lujaa meihin molempiin.. ääni on kuin samettia..
  4. Mulla kävi uskomaton tuuri, löysin netin kautta kerran käytetyn (unelmieni) puvun, josta myyjä halusi päästä nopeasti eroon. Maksoin siis 115€ ja sain tällä puvun, pukupussin, huivin ja vaihto-olkaimet + postituksen!! .. ja puku on tosiaan mielestäni täydellinen, juuri sellaisen olisin voinut vaikka teettää.. <3
  5. Ostin netin kautta tammikuussa, häät ylihuomenna (heinäkuun loppu). Puku istuu kuin hanska, mutta jos se ei olisi ollut hyvä, olisi mulla ollut vielä runsaasti aikaa hankkia uusikin..
×
×
  • Create New...