Robiini

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Robiini

 • Rank
  Untuvikko
 1. Heippa, mäkin laitoin nyt paypalille pitkän mailin tapahtuneesta. Toivottavasti saadaan rahat!
 2. Minäkin rupesin nyt lukemaan englanninkielisiä arvioita Weddingosta ja olivat kyllä lähinnä negatiivisia (ainakin kaikki lähivuosina kirjoitetut). Löytyi myös tänä keväänä kirjoitettu viesti, jossa joku kertoi, että monelle tuttavalle on nyt käynyt niin, että mekkoa ei koskaan tule. Voisikohan olla, että aiemmin toiminut yritys on nyt mennyt konkkaan ja keräilee vielä rahaa tulevilta tietämättömiltä morsiamilta, koska mitään menetettävää ei enää ole? Juuri tänä keväänä. On uskomatonta, että alunperin ostin mekkoni nimenomaan Weddingolta, koska luin siitä niin hyvää palautetta, ja nyt kolme kuukautta myöhemmin löydän siitä vain negatiivisia palautteita. Mitähän sitä sitten tekisi? Tai siis, kauanko aiotte odottaa? Mulla ei myöskään olisi kyllä todellakaan pistää siihen mekkoon satoja euroja, enkä enää halua/ehdi Kiinastakaan tilata.
 3. Minäkin maksoin tilauksen yhteydessä paypalilla ja kai ne rahat jotenkin saa taisteltua takaisin, mutta enemmän mua harmittaa, jos puku ei tulekaan. Puvun hinta oli kuitenkin vain 150 e. (Toki sen menettäminenkin olisi kamalaa.) Onpas jännää, että sieltä aiemmin tuli niin nopeasti ja ongelmitta puku. Miksiköhän ne ongelmat alkaa juuri, kun minä päätän sieltä mekkoni tilata? Onko kukaan kokeillut soittaa Weddingolle? Yritin itse eilen, mutta yllättävää kyllä, eivät vastanneet.
 4. Minä tilasin Weddingolta jo 22.2. eikä vieläkään ole kuulunut mitään. Siitä on nyt kolme kuukautta. Ilmoitin vielä hääpäiväkseni toukokuun viimeisen päivän, vaikka oikeasti häät ovat vasta heinäkuun puolivälissä. Luulisi silti, että mekko olisi nyt jo tullut, jos on tullakseen. Alan olla melko varma, ettei se tule ja harmittaa kyllä niin helvetisti. Toisaalta ajattelen, että siitäpäs sain, kun halusin, että pikku lapset ompelevat mekkoani riistopalkalla. Mut silti. Voi vittu.
 5. Noota: Tilasin normaalitilauksena omilla mitoilla. Inhottavaa, kun täällä on nyt melko monella WeddinGolta tilanneella sama jännitys päällä: mitään ei kuulu, vaikka aikaa on jo mennyt. Ehkä nyt pitää vain yrittää olla kärsivällinen. Ilmoittakaa weddingolta tilanneet, jos saatte pukunne, niin tiedetään, että siellä homma pyörii.
 6. Noota, mäkin ehdin jo panikoida, mutta vastasivat viiden päivän päästä maksusta. Nyt tilauksesta on n. 1,5 kk ja ei ole kuulunut yhtään mitään ja jännittää kyllä vietävästi. Kaikki s-postit ovat olleet hyvin lyhytsanaisia ja kysymykseeni "When do you think the dress will be ready?" ei ole vastattu kertaakaan.
 7. Tein Weddingolle tilauksen viisi päivää sitten heidän sivujensa kautta, eikä vieläkään ole tullut minkäänlaista vahvistusviestiä tai kyselyä. Luulisi, että vastaisivat edes, että kiitos tilauksesta. Missä vaiheessa saa huolestua? Lähetin heille sähköpostilla kyselyä ennen tilauksen tekoa ja silloin vastaus tuli kyllä yhdessä päivässä, mutta nyt kun rahat ovat vaihtaneet omistajaa, mitään ei ole kuulunut. Tiedän, että kaikki lisäkyselyt hidastavat heidän palveluitaan, mutta jännittää niin vietävästi kaikki tähän liittyvä!
 8. Löysin netistä tämän ihanan puvun, mutten löydä mistään lisätietoja tai lisäkuvia. Osaisko joku naikkareista auttaa?