Maliisa

Rouva
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Maliisa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Täällä on tosi hienoja ideoita! Etenkin tuo Annastiinan leikekirja ja viimeisin "maarittin" toivomuskaivo olivat mielikuvituksellisia. Absinthen ratkaisu muistutti omaamme - meillä oli erillisellä pöydällä a6-kokoisia värikkäitä lappusia, joihin vieraat saivat kirjoittaa mitä ikinä halusivatkaan. Kirjoitetut laput ripustettiin pyykkipojalla "pyykkinarulle", josta niitä sai ihailla muukin hääväki kuin vain me. Lappuja tuli kiitettävän paljon, ja sisällöt olivat liikuttavia ja superhauskoja. Emme siis varsinaisesti ohjailleet vieraita kirjoittamaan mitään, mutta kivasti bestmanien pariin kertaan kuuluttamasta vieraskirja"ohjelmasta" innostuttiin. Saimme myös upeita piirroksia! Laput oli helppo kerätä talteen ja pitää varmassa tallessa. Näitä voi helposti liimailla juuri vaikkapa valokuva-albumiin, meillä ei tosin niin tehty koska ovat omassa muistolaatikossaan tallessa.
 2. Ostin heti koemeikin jälkeen huulipunan ja irtopuuterin, sekä laadukkaan siveltimen puuterille. Olin jo pitkään haaveillut irtopuuterista muutoinkin, joten ostos ei suht. kalliista hinnastaan huolimatta ollut mitenkään turha. Puuteri ja sivellin ovat 1,5kk häistä päivittäisessä käytössä, huulipunakin lähes. Oli sen verran luonnollinen ja täysin nappisävy tälle huulipunaa harvoin käyttävälle ihmiselle. Hääjuhlassa taisin puuteroida kerran, kaksi? Ammattilaisen tekemä meikki oli upea, ja silti niin naturelli. Huulipunaa lisäsin illan mittaan joitain kertoja ihan vain lisäämisen halusta. Meikki kesti kokonaisuudessaan hienosti klo 12 -> siihen asti kun pesin sen pois joskus yön pikkutunneilla.
 3. Mies sai työpaikallaan onnitteluja, minä taas työkavereiltani onnitteluhalausten lisäksi hauskan lauluesityksen ja lahjakortin! Olen otettu.
 4. Olen erittäin tyytyväinen ja tuijottelen sitä "muiden huomaamatta" toistuvasti. Käytännöllinenkin tämä on, timantit ovat upotettuina, niin ei tartu kiinni lapasiin tms. Paras minulle
 5. Meillä myös molemmilla yksi sormus, minulla uutukainen vihki ja sulholla vanha kihlansa. Oma kihlasormukseni on liian leveä ja iso pidettäväksi yhtä aikaa vihkisormuksen kanssa. Hyvä näin. Pääseepähän unelmasormukseni esiin yksinään.
 6. Hui kuulostaa pahalta tuo kokemuksesi Pähkinäinen! Minulla kertakäyttölinssit ovat aiheuttaneet kanssa vähän vastaavaa, mutta nyt olen ollut erittäin tyytyväinen air optix aqua-merkkisiin kuukausilinsseihin. Niitä saisi pitää jopa 6 vuorokautta putkeen, mutta käytän kertakäyttölinssien tapaan, eli yöksi pois.
 7. Olemme käyneet juhlapaikalla monta kertaa jo aiemmin vuosien varrella, koska kyseessä on ravintola. Hääjuhla-asioissa olemme nyt asioineet paikan päällä kerran (sähköpostitse useammin), ja olemme menossa tulevalla viikolla (vajaa 2 vko ennen häitä) uudestaan sopimaan lopulliset pöytäjärjestykset jne. ruokailuasiat. Käyntejä tulee siis ennen juhlaa lopulta 3, koristelemme hääpäivää edeltävänä iltana / hääpäivän aamuna tilan ravintolan henkilökunnan avustuksella.
 8. Olen jo joskus vastannut tähän ketjuun, mutta olen nyt ehdottomasti laittamassa piilarit hääpäivänäni. Olen lähiaikoina kokeillut piilareita, ja kyllä nämä ovat ihan oikeasti kehittyneet sitten 6-7 vuotta sitten olleiden kokeilujeni. Pähkinäiselle tämä tiedoksi myös! Kaihertamisen tunnetta ei oikeastaan ole, ja kosteutustipat n. tunnin - parin välein laitettuna riittävät hyvin pitämään silmät kosteina. Mukavaa kun ei tarvitse huolehtia tästä asiasta hääpäivänään, vaikka laittaminen saati poisottaminen eivät minulle tosiaan ole mitään rutiinia. Lasit pakkaankin mukaan ihan seuraavaa aamua ajatellen, kun hotellissa yövymme. Hyvä vinkki muuten Sohfialta, sillä etenkin tottumaton käyttäjä saataa hyvinkin pudottaa linssejä jo laittessaan, tai sitten ne jostain syystä muuten tulevat silmästä pois.
 9. Huh jonkin verran on häästressiä, muttei onneksi mitään hirvittävän vakavaa. Aadalla tuossa ylempänä on kyllä ikävä tilanne. Toisaalta, somistuksesta tulee varmasti kaunis joka tapauksessa! Ohjelman palaset ovat meillä vielä levällään, mutta saadaan ne varmasti kasaan 2 viikossa (koska pakko ). Pukeutumis- ja kaunistautumisasioissa mieheltä puuttuu vielä pientä (solmio, mutta on yksi tietty mielessä, kalvosinnapit jne.) ja minulta korvakorut. Muutoin sillä saralla kaikki on suunnilleen kunnossa, tosin oman hartiahuivini teko on vielä kesken ja toivon, että tilaamani kengät sopivat, eikä tarvitse metsästää vaihtoehtoa b. En kuitenkaan huolehdi näistä valtavasti, töiden jälkeen on iltoja aikaa tehdä huivia (tod. näk. ylihuomenna valmis) / käydä viime hetken ostoksilla. Musiikkipuoli jää hyvin viime minuuteille, mutta osaava tuttu DJ hoitaa varmasti illan kunnialla. Häävalssi on sentään jo hänelle ilmoitettu ja löytyy varmasti levylaukusta. Valokuvaajan kanssa tapaaminen on tulevalla viikolla, jolloin ideat hääkuvauksen suhteen lyödään lukkoon. Hääpaikalla käydään myös tulevalla viikolla, jolloin loputkin ruokapuoleen ja somistukseen liittyvät asiat selkeytyvät. Stressiä on ehkä eniten aiheuttanut ja aiheuttaa vieraiden viihtyvyys. Ja osittain myös pöytäjärjestys. Eiköhän tämä siltikin tästä! Jollain tapaa sitä vain luottaa, että kaikki järjestyy. Eikähän sen päivän tarvitse olla vieraillemme oikeasti ainutlaatuinen huipputapahtuma, riittää kun se on sitä meille. Vieraat toivottavasti näkevät sen, että onnellinen pari "saa toisensa" - muulla ei ole juurikaan merkitystä.
 10. Huh kylläpä tässä ketjussa on upeita ja nerokkaasti toteutettuja kutsuja! Kiitoksia, kun laitatte näitä esille. Täältä saa uusia ideoita kutsujen toteutukseen, meillä kun ei ole vielä mitään valmista (paitsi tekstit), vaikka häihin on suhteellisen vähän aikaa. Kuva selkeytyi tämän ketjun ansiosta.
 11. Täällä myös morsian, jolle tulee hääpäivänä "budjettipuku". Käytetty, lyhyehkö, hintaa 100e. Erittäin ihana ja juuri se minun! Liikkeessä sovitetut esim. laahukselliset puvut näyttivät vain hassuilta tällaisen lyhyen ihmisen päällä. Toki siis oma mielipiteeni tämä, sillä en vain kokenut liikkumista helpoksi kokopitkässä muhkeahelmaisessa mekossa.
 12. Vastasin jo aiemmin tähän ketjuun, mutta lopulta sellainen konkreettinen ensimmäinen ostos tuli olemaan minun vihkisormukseni. Yllätyin tästä hieman, sillä luulin ostavani ensimmäiseksi morsiuspuvun. Sopivasti oli kuitenkin siitä "the" sormuksesta alennushinta liikkeessä, joten heti lähti tilaukseen. Tovin joutuu odottamaan tosin teetätystä...
 13. Ensimmäinen konkreettinen "ostos" oli hääjuhlapaikan varausmaksu. Tämän lisäksi olemme ostaneet pari häälehteä, eli varsinaisia hankintoja paikan varaamisen lisäksi emme ole vielä tehneet. Minulla on hyvin varma kuva puvustani, jonka joutunen teettämään. Tämä on siis todennäköisesti seuraava "oikea hankinta". Kutsuista on myös melko tarkka kuva, tässä myös toinen lähitulevaisuudessa toteutuva hankinta.
 14. Jep, meillä on myös tulossa näin. Lisäksi sitten hääpäivänä vieraille jaettava ohjelmalehtinen sisältää suuntaa-antavasti päivän kulun, mutta tuskin (juuri mahdollisten muutosten vuoksi) mitään kellonaikoja.
 15. Haluamme sitoutua toisiimme myös virallisesti ja muodostaa oman perheyksikkömme (saman sukunimen alla). Rakkautta on tietenkin myös näin avosuhteen aikana aivan valtavasti, mutta ehkä se tietty "rakkauden julistaminen" muille on myös yksi syy. Juridiset syyt painavat myös tässä ratkaisussa, haluamme olla toistemme lähiomaiset, ja muutenkin tehdä asioista yksinkertaisempia. Enkä halua koskaan edes kuvitella elämääni ilman tuota toista, olemme toisillemme jotain ihan käsittämättömän hienoa. Tiedän, että elämässä voi sattua järkyttävän kamalia asioita, joten ehkä turvaamme myös toistemme "selustaa" tällä naimisiinmenollamme. Mieheni kommentti kysymykseen, että miksi naimisiin: "Koska rakastamme. Ja voidaan helpottaa elämää, että voidaan elää eteenpäin yhdessä. Ja ollaan oltu yhdessä jo niin pitkään, että on jo aikakin." <3