Sohvi-neiti

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Sohvi-neiti

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kirkkonummi
 1. 'lumirinsessa2: Hyvä tietää, kiitos vastauksesta Harmillista tuon teidän puheen kanssa Oletko ottanut heihin yhteyttä ja huomauttanut asiasta?
 2. Mietin itsekin tätä aihetta sen jälkeen, kun olin käynyt sovittamassa pukuja yhden kerran. Olin katsonut netistä paljon (siis paaaljon) hääpukukuvia ja ajattelin, että olkaimellinen puku on mun juttu. Meninkin sitten sovittamaan muutamaa pukua, juurikin noita olkaimellisia ja ei jotenkin kolahtanut ollenkaan. Tuli siis sellainen olo, ettei tuntunut oikein miltään, kun pukuja laittoi päälle. Aloin sitten pelkäämään, että mikään puku ei tule tuntumaan miltään, tyhmää, I know.. Kävin tämän ns. epäonnistuneen sovittelun jälkeen lukemassa juurikin tätä ketjua ja tajusin, että olin ladannut liikaa odotuksia, että se wow-tunne kyllä tulee ja että pitäisi tuntua jotenkin ihmeelliseltä, kun puvun saa päälle. Katselin sitten uudelleen kuvia, tällä kertaa sekä olkaimellisia että olkaimettomia ja varasin uuden ajan (eri liikkeeseen kylläkin). Noh, ensimmäisenä sovitin erästä olkaimetonta pukua ja se olikin hyvin kaunis ja istui hyvin. Olin kuitenkin niin kiinni mielikuvassa olkaimellisesta puvusta, että halusin jo päästä sovittamaan niitä muutamaa, joita olin kuolannut etukäteen. Nämä olkaimelliset puvut ei sopineet mulle yhtään, näin tuumin itsekin ja myyjä sanoi asian myös hyvin suoraan. Myyjä toi kokeiltavaksi vielä muitakin pukuja, mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä. Laitoin sitten vielä uudestaan päälle sen ensimmäisen, olkaimettoman puvun ja se vain tuntui sitten niin omalta noiden muiden pukujen jälkeen! Mitään wow-fiilistä ei siis heti tullut, mutta siinä pyörittyäni puku päällä, se alkoi tuntumaan yhä enemmän juuri siltä, mitä hääpuvulta halusinkin ja puku lähti tilaukseen! Tämä tapahtui siis tämän viikon maanantaina ja jotenkin vieläkin (perjantaina) on ihana tunne, kun pukua ajattelen <3 Mitä siis halusin tällä pitkällä sepustuksellani (jonka joku toivon mukaan jaksaa lukeakin ) sanoa, on se, ettei kannata ladata niin paljon odotuksia siihen ensi tunteeseen. Tärkeintä kuitenkin on, että puku näyttää kauniilta, istuu hyvin ja ja mikä tärkeintä, tunnet itsesi kauniiksi puvussa. Toisekseen, kuvat puvuista ei välttämättä kerro yhtään mitään siitä, sopiiko jokin tietty pukumalli juuri sinulle! Mallien päällä toki näyttävät upeilta, mutta jokaisella on erilainen kroppa, mikä sopii toiselle, ei välttämättä istu ollenkaan toiselle. Kuvat on kuitenkin hyvä lähtökohta ja ammattitaitoinen myyjä osaa kyllä kertoa, mikä sopii ja mikä ei. Jos myyjä vain hymistelee vieressä ja kaikki puvut on hänen mielestään hienoja (kuten itselleni kävi ensimmäisessä paikassa), joko morsian on osannut valita todella itselleen sopivia pukuja tai myyjä haluaa saada puvun kuin puvun myytyä. Oma pukuni on siis tilauksessa ja se tulee liikkeeseen helmikuussa, häät elokuussa 2013
 3. Niin tosiaan, edelleen olemme tyytyväisiä valintaamme! Löytyykö muita ensi kesälle paikan varanneita tai paikkaa harkitsevia?
 4. Niin piti tuohon edelliseen viestiini vielä kommentoida, että soitin isännälle hinta-asiasta ja kyllä mennään uusilla hinnoilla. Ei se hintojen nousu sinänsä harmita, se on ihan ymmärrettävää, mutta olisivat voineet paremmin infota asiasta! Puhelun jälkeen jäi ihan hyvä mieli, eli suosittelen soittamaan suoraan isännälle sähköpostin laittamisen sijaan, maileihin vastaaminen on ollut aika ontuvaa, mutta puhelimessa palvelu on hyvää
 5. Niin ja puvussa on tosiaan nyöritys, joka antaa säätövaraa. Kysyin myös ns. napitettavista puvuista, joissa siis vetoketju napituksen alla ja myyjä suositteli, ettei vetoketjulla kannata ottaa, juurikin koska säätöjä ei tuolloin pysty ilman suuria muutoksia tekemään. Itselläni paino on pysynyt samassa viimeiset 5 vuotta, joten en usko, että hirveästi tarvitsee säätää. Nyöritys muutenkin on todella kaunis, eli ei valittamista
 6. Heippa! Kävin tämän viikon maanantaina sovittelemassa pukuja ja sieltähän se ihanuus löytyi <3 Puku on siis tilauksessa ja tulee liikkeeseen helmikuussa, häät meillä on elokuussa 2013.
 7. Onkohan kenelläkään kokemuksia häistä, jotka loppuvat jo klo 23? Meillä siis juhlatilan pitää olla tyhjänä klo 23:30 ja aloin nyt murehtimaan sitä, että loppuuko juhlat tavallaan kesken.. Tarkoitus olisi kyllä aloittaa vihkiminen jo klo 13 ja tuo tapahtuisi juhlapaikalla, joten aikaa ei siirtymisiin kulu, mutta silti tuo klo 23 tuntuu niin aikaiselta.. Onko kellään samaa tilannetta tai oletteko olleet häissä, jotka ovat loppuneet tuohon aikaan? Meillä häät elokuussa 2013.
 8. Onko kukaan käyttänyt Pro-Seremonioiden musiikkipalveluita vihkitilaisuuteen, minkälaisia kokemuksia löytyy? Tiedättekö, miten hinnoittelu menee heidän kohdallaan, hinnastossa oli maininta 190 €, onko tämä hinta per muusikko?
 9. Me katsoimme paikkoja seuraavien meille tärkeiden kriteerien mukaan: yksi juhlatila, johon mahtuu noin 80 vierasta, kaunis miljöö, sijainti meren äärellä jos mahdollista, erillinen sisätila vihkimistä varten sekä se, että paikkaan saa tuoda omat juomat. Ainakaan näillä kriteereillä ei hirveän montaa paikkaa pk-seudulta löytynyt, joten me olemme varsin tyytyväisiä valintaamme Toki hinta kuulostaa kovalta ja huonoja puoliakin löytyy, meille ne ovat juurikin tuo poistumisaika klo 23:30 ja se, että tavarat pitää viedä pois samana iltana. Lisäksi vähän mietittyttää vessojen sijainti yläkerrassa (lähinnä isovanhempiani koskien). Jonkin verran kun olen asioita pyörittänyt mielessä, olen tullut kuitenkin siihen tulokseen, että ainakin kaksi ensimmäistä voi ratkaista suht. helposti. Meillä kun tulee olemaan vihkiminen paikan päällä, pääsemme siis aloittamaan juhlat vihkitilaisuudella juuri siihen aikaan kun itse haluamme, eli voimme juhlia koko päivän, jolloin tuo poistumisaika ei ole niin paha kuin voisi ajatella. Mietin myös jatkomahdollisuutta johonkin keskustan paikkaan, jossa voisi jatkaa vielä juhlia ystävien kesken. Tavaroiden poiskuljettamista taas ajattelin ratkaista siten, että muutama henkilö lastaisi tavarat autoon, pakuun yms. joka jätettäisiin sitten odottamaan hakua seuraavana päivänä.Onneksi on vielä vuosi aikaa pyöritellä ideoita Vieras_susli_* kuitenkin mainitsi hintoja ja kuulostivat oudoilta, niin kävin nettisivuilla katsomassa ja hinnat ovatkin näköjään pompsahtaneet sitten alkuvuoden :/ Nyt pitää varmistaa että pätevätkö meidän kohdalla nyt ne aiemmin olleet hinnat..
 10. Meille tulee 80 vierasta suurin piirtein, 80 tuntuisi aika sopivalta määrältä päätilaan, vaikka ilmeisesti mahtuisi satakin isännän mukaan. Ihastuimme pyöreisiin pöytiin ja olisi kiva pitää tila suht. väljänä, ettei tule täyteen ahdettua tunnelmaa. Venetalakseen mahtuu nettisivujen mukaan 80-100 istumaan, eli siinäkin mielessä varmaankin passeli vierasmäärä Sisätila vihkimiseen oli meillä yksi juhlapaikan kriteeri, Suomen sää kun on mitä on, ei siis uskallettu ottaa sitä riskiä, että hääpäivänä sataisi. Toisaalta sisätiloissa vihkimisestä saa mielestäni hieman juhlavamman ja ääni kuuluu paremmin, ulkotiloissa ääni aika helposti hukkuu, ellei ole käytössä äänentoistoa Teltta pihalla voisikin olla hauska ja ainakin nettisivujen kuvissa sellaisia vilahtaa. Ainakin tuolla 120 hengen vierasmäärällä tanssiminen pääsalissa voi tehdä tiukkaa?
 11. Heippa! Meilläkin varattu kesälle 2013 kyseinen paikka! Olisi tosiaan mukava kuulla lisää kokemuksia, miten häät ovat sujuneet yms. Meille on tulossa vihkiminen paikan päällä (venetalasta ajateltu), onko muita paikan päällä vihittyjä/sitä suunnittelevia? Tuota venetalasta emme päässeet katsomaan, oli niin paljon lunta helmikuussa, kun kävimme paikkaa katsomassa. Kakuista sanottiin meille siten, että suosittelevat muualta tilaamista ja mainitsivat, että Kakkugallerian kanssa ovat tehneet paljon yhteistyötä. Kakkugalleriassa onkin se hyvä puoli, että heiltä saa käsittääkseni kaikkia kakkuja myös paloina, jos haluaa käydä tekemässä maistelukierrosta ennen varsinaisen kakun/kakkujen päättämistä