Jump to content
Naimisiin.info

princessqueen

Morsian
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by princessqueen

 1. From the album: minunhääinspiraationi

  Hääpukuvaihtoehto nro 2.
 2. Hei! Tällä sivulla on tosi paljon oikein kunnon blingbling-kynsiä, joista voi hakea inspiraatiota! http://www.cynfulnails.com/search/label/Bridal%20Nails?max-results=20
 3. Tässä kuvia meidän vaaleanpunaisista unelmakutsuista <3 Käsinnäperretty aikas monena iltana! Sisällä luki kiiltävällä vaalealla paperilla tarvittavat jutut, ja liitteenä oli kaunis valokuva meistä Varsinkin tuostam pitsistä tykkään todella paljon!
 4. Pitkään tätä asiaa tuskailin ja nyt olemme päättäneet lahjan ja tykkään siitä älyttömästi! Me annamme häävieraillemme pienet purkit hunajaa! Hunaja tulee pilttipurkkeihin, olemme pyytäneet tarjouksia lähiseudun hunajatiloilta ja meidän hunaja tulee maksamaan 8€/kilo. Halvemmallakin olisi saanut mutta koska ne halvemmat hunajatilat olivat niin pieniä ettei hunajan tuotto edes ole ihan varmaa, päädyimme vähän kalliimpaan ja varmempaan vaihtoehtoon. Pilttipurkit saamme kerättyä tutuilta ilmaiseksi ja tuohon kilohintaan kuuluu se että he purkittavat hunajan hunajatilalla. Yhteen purkkiin tulee 100 g, ja vieraita tulee vajaa sata, jos tilaamme sen 10 kiloa niin yhden purkillisen hinnaksi tulee 0,80 euroa, ei paha mun mielestä! Kokeilin tänään yhteen pilttipurkkiin koristeita, ja siitä tuli kaunis! Tarkoitus olisi liimata teemavärin mukainen kangas kanteen kiinni ja solmia se kauniisti narulla, purkkiin tulee myös nimikyltti eli se toimii istumapaikkakorttina. Oon iloinen sillä hunaja on ihan oikea lahja jota voi käyttää ja se säilyy hyvin pidempäänkin, ja on kiva tukea pieniä hunajatiloja!
 5. Tässä on mun muruset. Vihkin saan sormeen vasta elokuussa mutta pakko sitä on käydä aina silloin tällöin jo sovittelemassa! Ihanat <3
 6. Maaliskuussa Turkuun avautuu Angelicabrides. http://angelicabrides.com/ Olivat esillä Turun häämessuilla ja häämuotishow:ssa, ja mallisto näytti lupaavalta. En ehkä jaksa odottaa muuttoa vaan käyn Salossa heidän liikkeessään etsimässä pukua!
 7. Kirpputorit on tosi käteviä! Siellä on niin paljon kaikkea pukuleikkeihin sopivaa tosi halvalla. Ite vasta oon vähän vilkuillu mutta jo nyt on tullut paljon löytöjä ja syntynyt ideoita.
 8. Tillanderin Hilma kolmella isolla kivellä on kaunein sormus jonka Suomessa olen nähnyt ja se tulee mulle timantti-rivisormuksen kaveriksi! <3
 9. Mä tilaan nykyään ebaysta mun clip-onit. Tämänhetkiset 55cm pitkät vaaleat ja paksut hiuslisäkkeet maksoi postikuluineen 32€ ja laatu on hyvä, voi kihartaa ja suoristaa koska on aitoa tukkaa. Ebaysta tilatessa tietenkin on se mahdollisuus että sieltä tulee jotain laadutonta kamaa, myyjät kun on yksittäsiä yrittäjiä (usein aasiasta), mutta omalla kohdalla tilaukset osuneet nappiin! Oon aikasemmin tilannut useemmastakin ihan oikeesta firmasta ja voin suositella ainakin hairtrade.com :ia ja foxylocksextensions.com :ia, koska ne on edullisimmasta päästä mutta molemmista saa paksun tukan nopealla toimituksella!
 10. Helsingin häämessuilla kävimme sulhasen kanssa ja vaikka oli tosi kiva päivä tuntui ettemme oikein osanneet tutustua tarjontaan niin hyvin kun olisi voinut. Sormus kyllä lähti hankintaan melkein puoleen hintaan, mutta siitä oli jo sovittu tutun kultasepän kanssa. Miesten pukeutumisen luento oli hyödyllinen ja hääpukunäytöksestä näki hyvin että millaisisat puvuista pitää ja millaisista ei. Turussa kun asutaan niin odotetaan innolla Turun häämessuja parin viikon päästä, nyt kun on kokemusta messuilusta niin osataan ottaa paremmin kaikki irti!
 11. Meillä ei ole mitään hienoa tarinaa päivästä. Halusimme loppukesästä naimisiin niin että on vielä lämmintä päivällä, mutta illalla voi jo tunnelmoida kynttilöiden valossa Löydettyämme täydellisen juhlapaikan se määräsi meille hääpaivän, sillä heillä oli vain yksi meille sopiva päivä tarjolla.
×
×
 • Create New...