Zarandera

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Zarandera

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/22/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Rock-It-Launcher. Olen nähnyt heidät useaan otteeseen, ja harkittiin heitä meidän häihin, mutta olivat sitten varattuja. Tosi hyvä bilebändi ja älyttömän hyvä laulaja. Mitä olen heitä nähnyt, niin ovat soittaneen sellaista rock/disko/pop-settiä, mutta kotisivujen mukaan soittavat tanssimusiikkiakin. Kuulemma hinta häihin olisi ollut n. 1200€. http://www.rockitlauncher.net/ Ps. Meidän häissä soitti sitten Beatwave, joka oli tosi hyvä myös, mutta se on saanut täällä muutenkin mainosta
 2. Uutta: puku Vanhaa: äidin vihkisormus lainassa Lainattua: viime vuonna naimisiin menneen ystävän laukku Sinistä: sukkanauha
 3. Tässä on minun yhdistelmäni. Vihkisormus on tuo leveämpi. Se on joku Sandbergin poistettu malli.
 4. Minun kyselyyni ilmoittivat vuokran olevan 800e + alv klo 24 asti, minkä jälkeen 100e/tunti. Pitopalvelun hinnasta en tiedä.
 5. Lähetin sinne tiedustelun, ja sanottiin, että omat alkoholit saa ja pitää tuoda.
 6. Me käytiin tätä katsomassa eilen, ja on minun mielestä tosi kaunis paikka, sellaiseen työväentalotyyliin tietenkin. Pitää tosin tykätä vaaleanpunaisesta. Tietääkö kukaan, onko tuo paikan oma pitopalvelu mistään kotoisin, ja mimmoiset hinnat niillä on?
 7. Onko kenelläkään kokemuksia Bravo Plazasta?
 8. Me ollaan käyty katsomassa vasta Osuuskunta Lamminpään taloa, koska se oli niin herkullisen edullinen. Meidän tarpeisiin joudutaan varmaan kuitenkin valitsemaan jokin toinen. Ko. paikasta laitoin tietoa paikkakohtaiseen listaan. Olisi kuitenkin tärkeää löytää semmoinen paikka, jossa saisi juhlia niin myöhään kuin huvittaa.
 9. Kävin eilen katsomassa tätä paikkaa. Minusta tämä oli oikein herttainen paikka, vähän ränsistynyt toki. Tässä vähän faktoja (ja mielipiteitä) paikasta: - sali n. 9,5x9,5m - ok keittiö, jonka yhteydessä sopiva tila noutopöydälle - yläkerrassa on kerhohuone, jota saa käyttää vapaasti - lavan takana erillinen uloskäynti bändin roudausta varten (bändi kiittää!) - jääkaappien lisäksi on kellari, jonne voi viedä juomat kivasti - ei astiastoa - meteli pitää lopettaa klo 24 - vuokra koko viikonlopulta 350e Väittivät, että olisi ihanteellinen meidän 80 vieraalla, satakin kuulemma mahtuu. Me kuitenkin tätä vähän epäilimme, etenkin, koska meillä vihkiminen suoritettaisiin tässä samassa tilassa, joten tarvitsisimme kunnon käytävän keskelle. Eikä tosiaan tanssimiselle jää tilaa, jos ei pöytiä roudaile pois.
 10. Meidän budjetti on alustavasti 6000 euroa. Vieraita on tarkoitus kutsua 80. Häät on syksyllä, joten siitä voi olla apua. Seuraavanlaista ideaa on ajateltu: - ruokaan 3000 euroa - juhlatilaan 500 euroa (Meillä on tämän suhteen edullinen maku.) - morsiuspukuun 700 euroa (Tämä on jo hankittu. Törsäsin, mutta tulipahan täydellinen.) - sormukseen 500 euroa - vihkimiseen 200+matkakulut (Jos siviilivihkiminen juhlapaikalla maksaa.) - Sitten jää reilusti vielä kaikkeen muuhun. Kukkia ei tule, mutta kynttilöitä tulee paljon. Tykkään askarrella, joten koristelut hoidan itse. Meikin ja kampauksen hoidan myös itse. Budjettiin on ajateltu sisällyttää myös hääyö, mutta ei häämatkaa.
 11. Poikaystäväni kosi minua sattumoisin 11.11.2011, ja halusin, että häät ovat korkeintaan vuoden päästä kihlautumisesta. Olisimme varmaankin halunneet mennä naimisiin kesällä 2012, mutta minä, sulhaseni ja kaasoni joudumme kaikki menemään opiskelujemme vuoksi kieliharjoitteluun kesällä, joten jouduimme lykkäämään häitä syksyyn. Valitsin päivämäärän sitten niin, että se osuu juuri yliopiston syysloman ensimmäiseen viikonloppuun, jotta voimme mennä siitä suoraan viikoksi häämatkalle.
 12. Minäkin olisin tästä paikasta kiinnostunut. Onko kellään tuoreita kokemuksia? Seurantalot.fi-sivuston kuvaus tilasta (http://seurantalot.fi/talot/osuuskunta_lamminpaa) vaikuttaa vähän vanhentuneelta, koska siinä ilmoitettu sähköpostiosoitekaan ei toiminut. Muita kotisivuja paikalla ei kyllä ole.
 13. Heippa vaan. Kaipaisin apua hääpaikan löytämisessä lokakuussa 2012 pidettäviin häihini. Paikan tulisi täyttää mahdollisimman monta seuraavista toiveista: - sopiva noin 80 hengelle - sijainti Tampereella (tai vähintäänkin lähellä ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä) - reilusti ilmaista pysäköintitilaa - saa tuoda omat alkoholit - saa polttaa kynttilöitä - mahdollisuus koristella itse Arvostaisin kovasti, jos teillä olisi tietoa myös näiden juhlapaikkojen hinnoista. Mahdollisimman edullista kuitenkin toivoisimme.