Jump to content
Naimisiin.info

riinay

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä riinay

  • Syntymäpäivä 08/03/1986

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lempäälä

riinay's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mieheni ja minut vihittiin viime elokuussa ja valokuvaajanamme toimi Petra Veikkola. En voi muuta kuin suositella. Kuvat olivat upeita ja saivat meistä parhaat puolet esiin. Petra oli lisäksi ottanut mukaan kuvauksiin myös rekvisiittaa, jota meille ei tullut mieleen. Kuvista tuli tästä syystä mielenkiintoisia ja monipuolisia. Petran otoksia kannattaa mennä katsomaan seuraavasta linkistä: http://www.petraveikkola.com/ Ai niin, Petra ottaa muuten upeita lapsikuviakin - käy vaikka katsomassa!
  2. Näitä keskusteluja katsoessani sain mielestäni loistavan idean meidän "hääkarkeille". Olin jo aikaisemmin ostanut meille pieniä kangaspusseja (luonnonvaalea?), joihin olen painanut kangasvärillä meille vartavasten teetetyn logon. (Menee nyt vähän ohi, mutta logo (=leimasin) on ostettu Etsystä ja maksoi vaivaiset 8e. Logossa on meidän nimikirjaimet ja hääpäivän päivämäärä. On todella upea) Pusseista tuli upeita ja aikaisemmin ajattelin, että pusseihin voisi laittaa erilaisia teepusseja, joista tulisi tuoksua ohuen kangaspussin läpi. No, nyt sain idean, että mitä jos laittaisinkin pusseihin pienen nimilapun, jolloin pusseja voisi käyttää paikkakortteina ja samalla voisin laittaa pusseihin sisällön saajan persoonallisuuden mukaan. Esim. bestmaneille pikkupullot, lapsivieraille jokin kiva karkkiyllätys ja vaikka vanhemmille rouville (jotka pitävät puutarhanhoidosta) kukkasipulit. Näin voisin suunnitella jokaiselle saajalle omanlaisen "lahjan" kuitenkaan ulkonäön kärsimättä. Samalla ajattelin, että sisällöstä voisi tulla mukavaa keskustelua pöytään, kun ihmiset kertoilevat toisilleen pussiensa sisällöstä.
  3. Tapasimme opiskelijabileissä 3/2006 ja olin juuri lopettelemassa ensimmäistä vuottani yliopistolla. Mieheni vietti siihen aikaan railakasta sinkkumiehen elämää, mutta minut tavattuaan se homma loppui siihen. Muutin mieheni asuntoon 5/2007. Valmistuin viime keväänä HM:ksi ja mieheni (DI) on ollut töissä koko seurustelumme ajan. Sain oman alani hommia 11/2011 200km päästä meidän yhteisestä virallisesta kodista ja asustelenkin viikot toisella paikkakunnalla. Erossa oleminen on aika raskasta, mutta toisaalta on aina ihanaa ajella kotiin viikonlopuksi. Tulin todella yllätetyksi, kun mieheni kosi jouluaattona läheisteni keskellä. Kyllähän siinä vähän itku pääsi. Nyt hääpäivä on päätetty ja se on 4.8.2012. Tällä hetkellä asustelemme kaksin, mutta ehkä häiden jälkeen asia voi muuttua...
  4. Meille hääpäivä valikoitui aika hauskasti: Ensin meidän oli tarkoitus mennä naimisiin vuonna 2013 ja sinä vuonna syntymäpäiväni 3.8 olisi ollut lauantai. Sulhanen innostui tästä ideasta siinä määrin, että alustavasti päätimme jo mennä silloin naimisiin, koska aloitimme häävalmistelut vasta vuoden vaihteen jälkeen ja ajattelimme, että olemme auttamatta myöhässä kaikista varauksista. No, sulhanen kuitenkin sai mukavan paikan sattumalta eräältä tuttavaltaan ja pidämmekin häämme jo tänä vuonna. Päivämäärä on lauantai 4.8., joka on myös tulevien appivanhempieni hääpäivä.
  5. Mies on kanssa lähdössä hakemaan juomia täältä SuperAlkosta keväämmällä. Laitathan EagerBride tänne viestiä, jos vastasivat kyselyihisi. Olisi tosiaan todella inhottavaa ja jossainmäärin myös noloa jos häissämme juomat olisivat pilalla!
  6. Voi että! Loistava vinkki EliJan! Täytyykin puhua miehen kanssa että olisko toi mehuasema meidän häitä varten!
×
×
  • Create New...