Jump to content
Naimisiin.info

Katsuri

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Katsuri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Rahaa olisi kyllä mukava saada, mutta tosiaan se tuntuu vähän hölmöltä. : Ehkäpä sitten laittaa kaasolle jonkun listan, josta voi poimia sopivia lahjoja. Siinäkin on toisaalta se, että meillä on jo kaikkea mitä haluamme, auto tosin olisi kiva ja oma koti sekä häämatka ja ehkäpä prätkäkin...Mutta missään nimessä me ei haluta kattiloita, leivänpaahtimia, pyyhkeitä, mattoja tai leikekukkia. Rippijuhlissani jo sanoin, että ei leikekukkia, vain sellaisia joilla on juuret, mutta kukaan ei oikein uskonut tai nauroi päin naamaa. Ylioppilasjuhlissani ei sitten enää kukkia tullutkaan niin paljoa, vain mummolta kun pitihän niitä ostaa vaikka olin kieltänyt ja joltain muulta (astmaatikkoja talossa sekä ideologia: ei kukkia häihin muistuttamaan kaiken kauniin kuolemasta niin pian ja turhaan). Meillä on aika omaperäinen maku, siksi on vaikeaa ostaa mitään mistä oikeasti pitäisimme. Kaipa me vaan järjestetään kirpputori häiden päätteeksi.
  2. Voiko tuon passin saada vähän etukäteen "uudella" nimellä? Siis passini vanhenee puoli vuotta ennen uutta nimeä, elelenkö sitten puoli vuotta ilman passia vai (jos sitä sattuisi tarvitsemaan) hankinko sitten jonkun vuoden passin väliajaksi?
  3. Hiukset laitan itse, ne ovat niin "omituiset" (ohutta hiusta tosi paljon, menevät sähköisiksi/rasvaisiksi/päätävaluviksi/kuivaksi hampuksi/lässähtävät väärillä tuotteilla) ettei oikein kukaan muu osaa laittaa niitä. Eli 0e, ellen sitten päätä ostaa jotain uutta. Ja meikistä... Senkin teen varmaan itse, en pidä siitä minkänäköiseksi useimmat ammattilaiset minut meikkaavat (sellaisen missimeikin, ei mitään persoonallisuutta) ja usein myös heidän meikkinsäkään eivät ole pysyneet voimakkaissa valoissa kauniina montaa tuntia; miten ihmeessä ne voisivat pysyä ihollani koko päivän hyvänä? Tästäkin 0e, ellen jotain uutta osta.
×
×
  • Create New...