Miharu

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Miharu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/12/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Punkalaidun
 1. Käytiin hieman yksi päivä sielä vilkuilemassa ja samaa rakennustahan nuo kaikki ovat. Eli kabinetti on juhlatilan seinän takana. Samoin terassia erottaa vaan ohkanen seinä. Pihapiiri siis täysin sama.
 2. Ja vaan paranee. Tää paikka vaikuttaa nyt jo niin hyvältä, että enpä taida enempää tutkia mahdollisuuksia. Oiskos Muskottikukka mahdollista, jos lisäisit tänne muutaman kuvan paikasta?
 3. Ollaan ajateltu meidän häiden teemaksi tulta ja jäätä. Hienot vastakohdat. Meillä ei sulhasen kanssa ole lapsen ja osoitteen lisäksi oikeastaan mitään muuta yhteistä, joten nuo vastakohdat kuvaisivat meitä todella hyvin. Mutta miten tuoda nuo vastakohdat esiin häissä; pöytien koristelu, vaatetus, kutsut... Mielessä oli koristella puolet pöydistä valkoisella, sinisellä ja hopealla ja puolet keltaisella (haalean), punaisella ja kullalla, mutta mahtaako tulla samaan tilaan liikaa värejä. Ideoita kaivataan.
 4. Kiitoksia. Alan vaan entistä enemmän kallistua tämän paikan puoleen. olisiko vielä jollain omia kokemuksia paikasta?? Ja mitäköhän mahtoi huvi kustantaa.
 5. Vaaleanpunainen.. Nii, olisi kai pitänyt aikasempaan viestiin laittaa ettei missään nimessä sitä.. Saanut siitä väristä niin tarpeekseni kun sitä ollaan joka paikkaan änkeemässä. Tulee mieleen sanat teini ja pissis. Nätti väri kyllä, mutta jostain syystä alkanut tökkiä ja paljon
 6. Mustaa ja valkoista tännekkin.. Tuo kolmas väri vain hakusessa. Mahtaisko kellään olla ideaa. Hopea tottakai sopii, mutta haluaisin jotain kirkkaampaa. Paikka on aika pimeä ja latomainen joten pelkään että valkoinen ei riitä tekemään tilaa valoisammaksi. Olisiko jollain kuvia pöydän koristelusta. Meillä on 6 hengen suorakaiteisia pöytiä. Pyöreiden pöytien kohdalla olisin jo tiennyt miten koristelen. Ajattelin valkoisia pöytäliinoja ja mustaa kaitaliinaa menemään vastakkaisten istujien mukaan, ei sillai pitkittäin pöydän mukaan niinkuin yleensä. Siihen pitäisi sitten jotain koristetta keksiä.. Mutta mitä...
 7. Eikö oikeasti kenelläkään kokemusta?
 8. Tosta säästämisestä tääl on ollu useampaan kertaan juttua. Homma hieman riippuu siitä, mistä suunnasta suostuu tinkimään. - Vaatteet. Morsius puku maksaa aika hurjia määriä. Jos joku tuttu on ompelija tai itellä on taitoja niin puku tulee huomattavasti halvemmaksi. Esim. puku liikkeestä 600€, ompelijalta kankaat + työtunnit, itse vain kankaat. - Ruoka. Jos on taitoa ja halua niin tekemällä itse ruuat säästää hurjia summia. Mitä lukenut niin pitopalvelun hinta helposti 40 € / henkilö. Itsetehtynä maksaa kuitenkin vain raaka-aineet. - Juhlapaikka. Onko se kartano vai seuraintalo ja tuleeko tarjoiltavat talon puolesta vai saako hommata muualta. Myös valmiiksi kaunis ja koristeellinen paikka säästää koristelun osalta rahoja. - Vieraat. Täytyykö kaikki siskon kummin koiran kaimat kutsua vai riittääkö 50-60 lähimmäistä. 10 hengen lisä vieraisiin nostaa ruuan ja juoman kustannuksia huomattavasti. Tuossa ainakin muutama vinkki säästämiseen. Mulla esimerkiksi unelmien hääpuku maksaa melkein 1000€. Mummi ompelija ja näin ollen säästän noin 90 %. Äiti ja sisko kummatkin kokkeja, joten 40 € muuttuukin noin 15-20 € per henkilö, jos edes sitäkään. Niin ja kengät. Mulla hienot valkoiset kengät joita pidin rippijuhlissa. Eli kerran päällä pidetty ja täysin sopivat. Näin. Säästän siltä osin 50-100 € Ja tuohon budjetin tekoon. Mieti mitkä asiat ovat must ja mitkä eivät. Selaile nettiä ja ota selvää hinnoista etukäteen niin ei tule myöhemmin huomattua että esim kukat maksavatkin 200 € enemmän kuin budjetin mukaan saisi maksaa.
 9. Onpas vanhoja viestejä. Mielipiteitä vailla ollaan täällä. Häitä suunnitteilla talvelle 2013 ja paikka hakusessa. Pitäis mahtua 50-70 henkeä ja paikan päällä pitäisi olla keittiö jota saa vapaasti käyttää. Suurin osa paikoista, joita olen katsellut hoitavat pitopalvelun itse, mutta meillä kun tehdäänkin kaikki itse. Kellään kokemuksia/tietoa ??
 10. Eikö muita paikkoja? Häitä suunnittelemassa talvelle 2013 ja paikkaa mietin. Ehdot selkeet millä perusteella - vieraat 50-70 henkeä - keittiö, koska meillä tarjottavat omasta takaa - juhlia saa jopa yli puolenyön Niin ja pakko sopia talvihäihin
 11. Eihän noihin summiin pääsekkään jos ei jostain suunnasta tingi. Vaatteet maksaa ostettuna todella paljon, itse tehtynä säästää jopa 90% ja ompelijallakin säästää jopa puolet. Pitopalvelukin maksaa todella paljon. Jotkut yritykset pyytää 20€ ja toiset 40€ samasta menusta per henkilö. Jos Hääpaikka on ravintola tai muu vastaava niin juomat ja ruuat täytyy ottaa paikanpäältä kun taas paikka, jossa ei omaa pitopalvelua ole tulee tottakai halvemmaksi. Mitä enemmän olet valmis tekemään itse, sitä halvemmalla pääset. Niin ja vieraiden määrä myös vaikuttaa tottakai. Meille tulossa max 60 henkee ja jos musta riippuis ni 40 kun en mitään siskon jätkän koiran kaimoja halua kutsua.
 12. Onkos kukaan viettänyt juhliaan tai ollut vieraana kyseisessä paikassa? Nettisivujen mukaan todella miellyttävän oloinen paikka, olisi vain kiva tietää kokemuksista, ennen kuin otan yhteyttä.
 13. Voi jessus mitä budjetteja.. Ite vasta suunnitteluasteella ja häät ehkä parin vuoden päästä. Laskeskelin että näillä hinnoilla, mitä nyt on niin voisin päästä alle 4000 € noissa kustannuksissa. Eniten tuossa maksaa paikka ja ruoka sekä bändi ja ne sormukset. Ruoka tehdään ite joten näillä näkymin hintaa tulee 1200 €, bändi 500 € ja paikka 500 €. Oma puku tulee maksamaan max 100 € kun mummi lupasi tehdä mun unelmien puvun jo aikoja sitten.. Unelmien sormusta en saa kun sen suhteen mulla on toooodella kallis maku, joten pakko harkita niiden osalta rahatilanne tarkkaan.. Häämatkaa tuskin tulee ihan heti kun nyt poika 5 kuukautta vanha.