Jump to content
Naimisiin.info

Joha53

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Joha53

  • Syntymäpäivä 06/22/1985

Profile Information

  • Gender
    Female

Joha53's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Joha53

    Karhusaari (Espoo)

    No tietysti tuo siivous riippuu siitä kuinka paljon sotkee. Meillä ei sen suurempia sotkuja kai ollut, pöydät piti raivata ja omat tavarat ja roskat kantaa pois. Pitopalvelu hoiti omat tavaransa sitten itse. Tietysti jos tuonne tuo täysin omat ruuat, niin siivottavaa on sitten jo paljon enemmän, mutta meillä oli vain satunnaisia omia ruoka-astioita karkeille. Meillä oli pitopalvelu Hupli, ja suurempia ongelmia ei ollut. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu joustavaa, joten voin suositella heitä kyllä. Kannattaa kuitenkin käydä ihan kaikki asiat läpi pitopalvelun kanssa hääviikolla ennen häitä, sekä vielä tarjoilijoiden kanssa juuri ennen juhlien alkua, meillä tuli nimittäin illalla yllätyksenä pari informaatiokatkosta. Mutta ei mitään suurempaa, ja asian selvittely sitten myöhemmin hoitui sujuvasti ja asiallisesti, joten ei jäänyt mitään hampaankoloon. Ja tosiaan omalla tarkkuudella olisi ehkä voinut nuokin jo etukäteen huomata ja korjata. Vieraat tuskin mitään edes huomasivat, ja ruoka ja mukavat tarjoilijat saivat vierailta paljon kehuja, joten voin heitä kyllä suositella.
  2. Joha53

    Karhusaari (Espoo)

    Heippa! Meillä oli tänä kesänä häät Karhusaaressa, ja paikka oli todella hyvä ja toimiva. Vieraita meillä oli 96, ja enempää ei ehkä olisi enää mukavasti mahtunutkaan, vaikka 100 tuonne pitäisi mahtua. Kannattaa huomioida plaseerauksessa, että toisen isomman huoneen (ei "päähuoneen") pöytiin mahtuu vain 12 hlö/ pöytä, tähän siis sisältyy jo päätypaikat. Me olimme suunnitelleet plaseerauksen niin, että pöytään olisi mennyt 14 hlö kuten salikarttaan oli merkattu, ja tämä aiheutti hieman plaseerausongelmaa aamulla. Mutta siitäkin selvittiin. Paikka on tosi kaunis, eikä mielestäni vaadi suurempaa koristelua, meillä oli vain kukat pöydissä, ja sitten tanssihuoneessa illalla led-tuikkuja, kun tuolla ei saa kynttilöitä polttaa. Meillä ei ollut mikrofonia eikä kummempaa äänentoistolaitteistoa, mutta kaikki puheet kuuluivat eri huoneisiin hyvin, kun puhuja seisoi lähellä pariovia. Paitsi mummini puhe, mutta hän puhuukin tosi hiljaa. Tanssihuoneessa meillä oli läppäri ja kaiuttimet, jolta soitettiin musaa, ainakaan kovin isoa bändiä tuonne tanssihuoneeseen ei mahdu. Mutta meillä ainakin vieraat tanssivat ahkerasti ilman bändiäkin, kunhan vain pääsivät ensin vautiin. Tuolta pitää tosiaan lähteä yhdeltä, eikä siitä jousteta. Meillä pitopalvelu tuli hakemaan omat tavaransa pois 00.30, ja ihanat kaasot ja bestmanit huolehtivat meidän omien tavaroiden roudauksen. Tuohon taisi mennä yöllä noin tunti, eli pilkku tuli meillä keskiyöllä. Aamulla roudaukseen ja pöytien järjestelyyn ja kukkien laittoon ja plaseeraukseen taisi mennä noin kaksi tuntia, mutta meitä olikin melkein 10 järjestelemässä ja roudaamassa tavaroita. Tosin meillä oli juhlissa itse hankitut juomat, joten niiden roudaamiseen taisi mennä aika iso osa kantajista tuolloin aamulla. Meillä tila oli varattuna klo 10-01, ja tämän hinnaksi tuli noin 1100e, tämä siis sisälsi siivouksen ja oven avauksen ja sulkemisen. Tulipa hajanaista tekstiä, toivottavasti tästä on apua, ja saa toki kysellä lisää. Itse olin tosi tyytyväinen Karhusaareen eikä paikan suhteen ollut mitään ongelmia hääpäivänä muuten kuin tuo plaseerausjuttu. Niin ja tosiaan me varasimme paikan heinäkuussa 2011, ja silloin oli enää oma hääviikonloppumme tälle kesälle vapaana, muut olivat jo varattuna, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.
  3. Joha53

    Karhusaari (Espoo)

    Kiitos vinkeistä! Nyt sitten vain mikrofonia jostain etsimään....
  4. Hei! Onko kokemuksia kukista avonaisissa, pitkissä (kiharissa) hiuksissa. Miten pysyivät, ja millä oli kiinnitetty? (Vai onko tämä ihan mahdoton yhdistelmä?) En siis haluaisi kukkaseppelettä, vaan erillisiä pieniä kukkia.
  5. Joha53

    Karhusaari (Espoo)

    Hei! Meille on Karhusaari varattuna hääpaikaksi loppukesästä 2012. Vieraitakin olisi noin 100 tulossa, mietin vain, että tuleekohan tällä vierasmäärällä ahdasta? Kävimme katsomassa paikkaa syksyllä, ja juhlatilahan on jaettu kahteen isompaan ja yhteen pienempään huoneeseen. Onko tilassa juhlineilla kokemuksia, miten ääni kuuluu huoneesta toiseen, vai pitäisikö olla mikrofoni esim. puheille? Entäs näköyhteys, onko jotakin paikkaa, josta hääpari näkyisi kaikille. Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...