Jump to content
Naimisiin.info

Hulu

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Hulu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juuri näin, ilamn tulkinnan varaa.
  2. Tuota samaa on mietitty! Täällä ollut muutamia hyviä ideoita ilmaista tuo selkeästi tai vähemmän selvästi. Aivan sama onko hääparilla itsellään lapsia vai ei. Ajatuksena on aikuisten juhla ja juhlasta nauttiminen. Miten ilmaista selkeästi se, ettei lapset ole tervetulleita. Tai tavallaan ovat, muttemme halua heitä sinne puuhailemaan. Haluaisimme aikuisten juhlan, hyvine ruokineen, juomineen. Paljon musiikkia ja tanssia sekä aikuisten kesken seurustelua. Jos lapset oletusarvona kaikki tulisivat juhlaamme vieraiden mukana, heitä olisi yli 30, joista suurin osa alle 5v. Ei kiitos. Vierasluku 70 (ilman lapsia).
  3. Kiitos lisäinfosta ! Olen kovasti tykästynyt tynnyrirunkoiseen sormukseen, sillä se on malliltaan todella kaunis ja erittäin hyvin sormeen istuva/asettuva malli. Myös miehelleni tulee tynnyrimallinen sormus (n.6mm leveänä). Hiertoistutuksinen timanttisormus ei ole välttämättömyys tuon kihlasormukseni pariksi. Ennemminkin tosiaan tynnyrimallisuus. Siten ehdotelmat vaikuttavat hyviltä. Saa nähdä sitten, mihin päädytään. Ajatukseni tuon kihlan E-531w kanssa onkin nimenomaan se, että se on tarpeeksi hillitty&yksinkertainen malli. Kuten sanoit "pelkistetty ja neutraali malli, jonka viereen voidaan hyvin sovittaa erityylisiä sormuksia".
  4. Hei Uuri, Olen saamassa kihlan - haluaisin teidän mallistostanne sievän Aamurusko-sormuksen E-530w yhdellä upotetulla timantilla ( leveys n. 3,8 mm, muoto tynnyri). Kuulin myyjältä, että tuo jää/on jäänyt pois mallistostanne! Kannattaako se hankkia, jos myöhemmin haluaa sen pariksi toisen sormuksen mallistostanne? Onko mallistossanne samankaltaisesti upotettuja timantteja esim. sormuksissa V-66-8w tai V-238-9w, V-239-7w? Vai kannattaisiko valita jokin mallistossa oleva sormus tuon E-530w *yksi upotettu timantti* sijaan jatkoyhdistelmiä ajatellen. Liikkeessä sovitin tuon pariksi joitakin sormusmallejanne, mutten ole ihan täysin vakuuttunut sopivatko ne täydellisesti yhteen... Mikä ammattilaisen suositus olisi tuon pariksi ? Vai kannattaisiko minun vielä silmäillä mallistoanne ja valita niistä uudempi malli? Kiitos etukäteen.
×
×
  • Create New...