Verchiel

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Verchiel

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Päätimme kesäkuussa 2011, että pidämme häät seuraavana kesänä. Itse olen aina haaveillut elokuisista häistä, jolloin opiskeluvuoden jälkeen valmisteluaikaa jää vielä kesälle. Elokuun ensimmäinen viikonloppu kesällä 2012 on Jyväskylän suurajojen viikonloppu, jolloin isäni olisi valitettavasti joutunut skippaamaan häämme (rallifriikki kun on ), joten hääpäiväksi valikoitui 11.8.2012.
 2. Minulla oli korsetti kaapissa valmiina omien vanhojen tanssien tiimoilta, joten hyödynnän sitä samaista. Korsetin kupit jäävät melko alas ja ne tukevat rintoja lähinnä alapuolelta, joten ainakaan puvun ensimmäisessä sovituksessa kuppien reunat eivät näkyneet halterneck-pukuni kaula-aukosta. Toivottavasti myös muokkausten jälkeen korsetti istuu hyvin puvun alle, ettei tarvitsisi hankkia turhaan uutta.
 3. Minulla on varsinaiset hääkengät 4 cm kiilakannalla, joten nekään eivät ole mahdottoman korkeat. Ostin kuitenkin varulta valkoiset nahkaballerinat, jotka voin vaihtaa sitten, kun varpaita alkaa painaa liikaa.
 4. Minulla on ollut ja tulee varmaan jatkossakin olemaan ongelmia sormuksien kokojen kanssa. Ostin alunperin toukokuussa kihlani koossa 18,5 ja kesän ajan se olikin hyvä. Sitten kun ilmat alkoi viilentyä, niin sormus alkoi olla liian suuri. Marraskuussa sitten kävikin niin, että olin ulkona ilman käsineitä ja sormus hävisi. Onneksi se kuitenkin löytyi puolenvuoden (!) kuluttua eli viime kesänä kaverini auton takakontin alta vararenkaan vierestä. Vein sormukseni heti pienennettäväksi kokoon 17,5. Nyt talvella sormus on ainakin iltaisin iso, mutta ensi kesänä tulee vihki viereen, joten toivottavasti kaksi sormusta pysyisi sormessa helpommin. Toisaalta pelottaa vielä enemmän, että jos huomattavasti kalliimpi vihki katoaa. Jos sormusyhdistelmäni tuntuu ensi syksystä eteenpäin ilmojen viilentyessä liian väljältä, täytynee ostaa jokin kapea sormus siihen päällimmäiseksi stoppariksi. Kun alkuperäinen vihkini oli kadonnut, ostin uuden (erilaisen) sormuksen kokoa 17,5. Tämäkin osoittautui liian suureksi, joten ostin sen kaveriksi kapean sormuksen stoppariksi. Nyt siis tuo kihla nro 2 on oikeassa kädessä ja alkuperäinen löytynyt kihlani vasemmassa nimettömässä. Olen tullut siihen tulokseen, että en tule ikinä löytämään sellaista sormusta, joka olisi kaikissa tilanteissa sopiva, sillä sormeni näyttävät muuttavan kokoaan todella paljon päivän aikana eikä minulla ole niin paksua niveltä, että se pysäyttäysi sormuksen, sillä sormen paksuin kohta on nivelen alla.
 5. Tilasin kenkäni Brandosilta, koska kaupoista ei ainakaan vielä tässä vaiheessa kevättä löytynyt itselleni sopivia. Lähdin etsimään kiilakantaisia kenkiä, jotka olisivat tukevat kävellä ja joilla olisi mahdollisesti käyttöä myös myöhemmin. Täytynee varata kuitenkin vielä illaksi jotkin korottomat ja mukavat kengät (esim. crocsit), jos jalkoja alkaa painaa liikaa.