Ms A

Morsian
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Ms A

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/03/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kni
 1. Eskimotytölle oikein ihanaa ja ikimuistoista hääpäivää! Me lähdetään tänään mökkeilemään viikonlopuksi P.s Puku on tilattu, jännityksellä odotan, että koska se mahtaa tulla
 2. Me tavattin ravintolassa, vaikka olin aina kuvitellut tapaavani unelmieni miehen ihan muussa ympäristössä. (en ole mikään baarikärpänen...) Mutta heti kun näin hänet, niin tiesin, että se on menoa nyt! Illan päätteeksi pyysin miestäni sitten treffeille ja lopputulos on tässä
 3. Hui! Eskimotytöllä alkaa olla jo tärkeä päivä ihan lähellä Jännittääkö jo kovasti?
 4. Alunperin ajattelin, että ei oteta sinne ketään, mutta nyt saattaa ollakin, että kutsutaan molempien perheet. Meillä on siis seuraavana päivänä kirkossa siunaus ja sen jälkeen juhlat.
 5. Ajattelin, että ehkä voisin ottaa yhden kukan mukaan vihkimiseen, mut saa nyt nähdä.
 6. Kiitos! Tänään sain jo pidellä pientä ihmettä sylissä. Kunhan tässä ei nyt ala hääkuumeilun lisäksi vauvakuumekin...
 7. Mulle hääkampauksen tekee Saagan tytöt! Olen ollut heidän työskentelyyn tosi tyytyväinen. Ovat ymmärtäneet alusta asti, miten olen halunnut, että hiukseni leikataan ja värjätään. Luottavaisin mielin siis Sanoivat sieltä, että hääkampausajat kannattaa varata heti ensi tammikuun alussa. Tuntuu aika hurjalta, että silloinkin häihin on vielä 9kk aikaa, mutta toki kun jokainen haluaa sen tietyn lauantain (tai muun päivän), niin pitää olla ajoissa liikkeellä! Häämeikin mulle tekee kosmetologi Henna Vänttinen. Olen ollut hänen asiakkaana melkein kolme vuotta, ja luotan myös hänen ammattitaitoon tässä asiassa. Ihanaa, että tämä maistraattiasia selvisi!! Jes! Hääsuunnitelmat säilyvät siis ennallaan Mukavaa kesän alkua Kajjaanin morsmaikuille! P.S. Musta tuli toissapäivänä täti, olen ihan täpinöissäni pienestä prinsessasta <3
 8. No voi ei... Jospa niitä siviilivihkimisiä tehdään muinakin päivinä! Meillä nimittäin on sellainen tilanne, että mies ei kuulu kirkkoon ja ajatuksena oli, että käytäis torstaina maistraatissa ja perjantaina olisi siunaus kirkossa... Kerrohan snorkkeli, jos saat jotain varmaa tietoa tästä..
 9. Unelmieni puku on löytynyt ja tarkoituksena olisi ostaa se tulevana syksynä, eli vuotta ennen häitä. Puvussa on nyöritys, joten ihan luottavaisin mielin uskallan ostaa sen jemmaan. Vaikka tuskin tässä paino tulee kovin paljoa heilumaan suuntaan taikka toiseen Tuskin maltan odottaa, että saan sovittaa sitä!
 10. No joo, kieltämättä aika hiljaiselta vaikuttaa Suunnittelut on hyvällä mallilla. Budjetti ja suunnitelmat on laadittuna koneella. Aloitin järjestelyt/suunnittelun viime syksynä, joten ajan kanssa järjestellään näitä juhlia Juhlapaikkakin on jo tiedossa (puikkokoski). Odotan, että nuo lumet lähtis, niin päästään käymään paikan päällä. Sit voi suunnitella koristeluita vähän paremmin, kun on kokonaiskäsitys siitä tilasta. Olen käynyt siellä muistaakseni ala-asteella jonkun makkararetken, mutta muistikuvia ei ole hirveästi jäänyt Mennään siis syksyllä naimisiin, joten koristelu tulee olemaan syksyinen. Yritän kerätä mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja (kanervia, vaahteranlehtiä, pihlajan oksia, käpyjä yms), jotta saadaan säästettyä koristeissa. Alunperin ajattelin, että haluan hopea/timanttihäät, mutta juhlapaikka taitaa olla sellainen, että tulisi lievästi sanottuna ristiriitainen vaikutelma Kynttilöitä tulee tietysti, niin illan hämärtyessä saadaan ihana, romanttinen tunnelma luotua. Mites teidän suunnittelu yms? Alatte olla jo pian loppusuoralla urakkanne kanssa?
 11. Löytyihän täältä edes toinen samalta suunnalta oleva!
 12. Kajaanin morsmaikkuja kaipaillaan!! Meillä häät 09/2013
 13. Pikkusisko avokkinsa kanssa kuskaa meidät kirkolta juhlapaikalle meidän omalla autolla Tuntui jo ihan käytännön syistä järkevimmältä, kun siskoni on häissämme seremoniamestarinakin, niin päästään samalla kyydillä kätevästi juhlapaikalle.
 14. Me ollaan varmaan omassa pöydässä kaksistaan muiden ihasteltavina Minusta se tuntuu ajatuksena mukavalta, eikä kiusalliselta. Kyllä mä uskon, että vaikka ollaan eri pöydässä, niin vieraat uskaltaa lähestyä ja tulla juttelemaan.
 15. http://www.kristinacruises.com/ Tämän laivayhtiön kautta olen käynyt jo pari risteilyä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Häämatkalle olisi tarkoitus tehdä joku vastaavanlainen reissu sitten aikanaan