Jump to content
Naimisiin.info

Mickey

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mickey kaikki viestit

  1. Mickey

    E-bayn toimituskulut?

    Olen tehnyt juurikin noin; olen tehnyt tilauksen, odottanut kunnes on tullut ilmoitus että paketti lähetetty ja sitten tehnyt uuden tilauksen.. varmaan myyjän kanssa voi vielä sopia erikseen.. muista että kiinasta ne toimistusajat tuntuu olevan monia viikkoja, ettei hirveessä kiireessä kantsi kokeilla:) muuten,käyttääkö ihmiset eri maiden ebaytä(ebay.de/co.uk/global tai traderaa) vaiko sitä ebay.com? itse katselen pääosin vaatteet euroopasta, meikkejä amerikasta ja kiinasta pikkusälää..mutta välillä tulee tilailtua mistä sattuu:)
  2. Mickey

    E-bayn toimituskulut?

    joissain ebay-kaupoissa on ilmaset postit, joissakin sitten taas hirmu kalliit; siinä shipping and payment-kohdassa on yleensä tiedot.. eu-alueen ulkopuolelta pitää muistaa se tullausraja(n.40-50€) jonka alle paketeista ei mene extrakuluja..
  3. Meillä koitetaan saada halvalla hyvää Suunnitelmissa on tehdä paljon itse, juhlapaikka- ja auto omasta takaa, juomat virosta, bändinä tutut kaverit, sormukset sukulais kultasepältä yms. Juhlat on pienellä paikkakunnalla, jossa hintataso yleensäkin tuntuu pk-seutua halvemmalta. suurimmat menoerät taitaa olla ruoka ja morsiuspuku (sulhon puku olis tarkoitus löytää n.200€) ...ja häämatka haluttais pariisiin:)
  4. jonkilaista avioehtoa olemme ajatelleet, mutta yksityiskohdat on kyllä vielä hakusessa:)
  5. Mickey

    Hääkarkkien teko

    toffeita ja fudgeja oon kokeillu ja välillä onnistuu ihan hyvin, en tiiä uskaltautuuko noita tehdä isoa määrää kerralla:) toi lämpömittari-idea voisi olla hyvä; jotenkin hirmu hankalaa tietää juts oikea keittelyaika..
  6. Suklaata ehdottomasti! En vaan halua niitä perinteisiä punaisia foliosydämmiä en tiiä jaksaako/kerkeekö ite väkertämään paketointia tai löytyykö mieleisiä valmiina.. onneksi tässä nyt ei mikään tulipalokiire ole:)
  7. Pitääkin sivuistoihin tarkemmin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tarkoitus olis selvitä puvusta alla 600 eurolla.
×
×
  • Create New...