Jump to content
Naimisiin.info

Heidi.

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Heidi.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on häät vasta helmikuussa tulossa Majakoskella, mutta aiomme pitää n. 90 hlön häät siellä tummassa riihessä ! Ja kaikki vieraat mahtuu siihen isompaan tilaan, joten eiköhän sinne päätalon alaskin mahdu aika hyvin kun järjestelee vain. Riippuu toki siitä, että haluaako ohjelmalle tms tilaa. Myö ollaan luotettu siihen, että osa lähtee ruoan jälkeen pois, jonka jälkeen voidaan siirtää pöytiä sivummalle..
  2. Ja Majakoskelle esimerkiksi voi viedä omat juomat, jos mahdollisuutta tai halukkuutta vaihtaa paikkaa...
  3. MAJAKOSKEN HINNASTO (elleivät ole maaliskuulta muuttuneen) : Riihen vuokra on kesäaikana 690 €. Päätalon salin vuokra on 850 €. Perjantaisin ja sunnuntaisin hinta on 500,- / tila, kuten myös arkipäivinä. Talviaikaan ( 1.10. – 31.5.) 500 € /tila. Jos molemmat tilat käytössänne niin yhteishinta talvella 850,- ja kesäaikaan 1400,-. Meillä on talvihäät, riihi käytössä. Ihanan tumma, tunnelmallinen sitten kynttilöiden kanssa ! <3
  4. Juhlatalo Majakoskelle saa viedä omat juomat ! Yksi syy, miksi me päädyimme Majakoskeen
  5. Meillä olis nyt sitten 2013 helmikuussa häät vihkiminen Taulumäellä ja juhlat sitten Majakoskella
  6. Joo, Könkkölästä ei oo kuulunut vieläkään mitään ja päädyttiin muutenkin Majakoskeen. Haluamalle päivälle oli vapaana, joten taidettiin tehdä tänään sopimus tilasta Kirkko pitäis vielä varata, siellä onneks oli vielä koko päivä tyhjää kun viime viikolla soitin. Sit ois päivä ihan virallisesti lyöty lukkoon ! <3
  7. Minkäköhän hintainen Könkkölä on talviaikaan? Meillä on n. 80 henkeä kutsuttuja vieraita ja yritetään itse askarrella ruoka jne. mitä voidaan. Majakoski näytti olevan 500€ talvella. Taulumäen kirkolta tuli mukava yllätys, olemme Laukaalaisia ja silti eivät veloita kirkosta meiltä mitään Meidän ehdottamilla päivillä oli hyvin tilaa helmikuussa 2013, kun tilan sais varmistettua niin sais tarkan päivän tietoon!
  8. Voi että ! Mulla suuntana huomenna hää- ja juhlamessut "anopin" kanssa, niin ehkä nää kuviot meilläkin alkaa pikku hiljaa selvitä !
×
×
  • Create New...