Jump to content
Naimisiin.info

Daga

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Daga kaikki viestit

  1. Mekin vietämme häitämme vasta 2014. Kun teimme talvella varauksen, ei ollut vielä muita varauksia mutta runsaasti kyselyjä kyllä. Ajoissa siis kannatti olla ja vietämme häitämme juuri toivottuna viikonloppuna. Emme edes pohtineet muita vaihtoehtoja, sillä halusimme ehdottomasti viettää häitä Lehmonkärjessä.
  2. Kumpaan tilaan päädyitte, Omettaan vai Isohaapaan? päädyimme isohaapaan,koska vierasmäärä 125.innolla odotan häitäni siellä,koska paikka tuttu.kysele lisää jos haluat. Me emme ole vielä osanneet päättää kummassa tilassa haluaisimme häitämme viettää. Molemmat passaisivat vierasmäärän puolesta. Päätös tuntuu vaikealta, sillä molemmissa on omat hyvät puolensa. Miten olette ajatelleet Isohaavan koristella? Olipa hyvä kuulla mel, että teillä meni kaikki erinomaisesti. Juttusi vakuutti minua entisestään, että Lehmonkärki on meidän paikkamme. koristelua kaunis tila ei juuri kaipaa,mahdollisesti hallaharso kattoon.paviljonkiin sitten koivunoksia ja harsoja kattoon.muuten pöydät vain koristellaan tyylikkäästi. Itse kävimme katsomassa Isohaapaa häitämme varten ja varasimme sen alustavasti. Olisi kiva kuulla, kuinka kaikki sujui häissänne. Minua mietityttää tilat vanhusten ja lasten kannalta, sillä siellä on paljon rappusia. Emäntä mainitsikin muutaman viikon päästä pidettävistä häistä. Taisi puhua, kevätmorsian 2012, teidän häistä! Milloin vietätte häitänne, jos sopii tiedustella?
  3. Kumpaan tilaan päädyitte, Omettaan vai Isohaapaan? päädyimme isohaapaan,koska vierasmäärä 125.innolla odotan häitäni siellä,koska paikka tuttu.kysele lisää jos haluat. Me emme ole vielä osanneet päättää kummassa tilassa haluaisimme häitämme viettää. Molemmat passaisivat vierasmäärän puolesta. Päätös tuntuu vaikealta, sillä molemmissa on omat hyvät puolensa. Miten olette ajatelleet Isohaavan koristella? Olipa hyvä kuulla mel, että teillä meni kaikki erinomaisesti. Juttusi vakuutti minua entisestään, että Lehmonkärki on meidän paikkamme.
  4. Kumpaan tilaan päädyitte, Omettaan vai Isohaapaan?
  5. Kumpaan paikkaan olette päätyneet Lehmonkärjessä: Isohaapaan vai Omettaan?
  6. Hei, löytyykö kokemuksia Lehmonkärjestä?
×
×
  • Create New...