juuulia

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About juuulia

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/06/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Itse säiltytän - yhden kutsukortin - kiitoskortin - hääkakun koristeen - vieraskirjan - onnittelukortit - pöydissä olleen karkkipussukan - meidän häälasit - servetit joissa meidän nimet ja päivämäärä (jäi yli jonkin verran) - korut jotka oli päälläni hääpäivänä
 2. Mä oon ihan kauhea vatsalla jännittäjä, ei tarvitse kun pieni jännä juttu olla niin vatsa on ihan sekaisin, alkaa kiertämään kunnolla ja joutuu ravaamaan vessassa. Onko täällä muita saman ongelman kanssa painivia? Miten meinaatte ennakoida sen? Auttaisivatko maitohappobakteerit jos aloittaisi tarpeeksi aikasin? Vai mitä suosittelette? Tää asia todella vaivaa mua, en tiedä miten pystyn edes seisomaan alttarilla pääsemättä vessaan. ja kiva ravata ison puvun ja kaason kanssa vessassa.......
 3. Minä tilasin hääpukuni Kiinasta ja olen siihen enemmän kun tyytyväinen, enkä kadu. Eikä nolota! päinvastoin. Unelmien puku tuli. Maksoi 135e. Mielestäni on tyhmempää ostaa 1000-2000e puku vaikka siihen ei välttämättä oikeasti olisi edes varaa,yhden päivän takia, kun päälle 100e saa (ainakin minun tapauksessani ihan yhtä hienon puvun kun 1000e! Kaverini osti Suomesta morsiuspukuliikkeestä puvun aiemmin (600e), ja harmitteli jälkikäteen miksi ei tajunnut tilata Kiinasta,niin paljon olisi rahaa säästänyt. Joten ei pukuni siis hänenkään mielestään ruma/halvan näköinen ole. En todellakaan usko että kukaan tulee sitä edes huomaamaan että pukuni on "kopiopuku". Enkä todellakaan ole nolona kävelemässä alttarille. Joskus siis kannattaa ottaa riski!;)Hunnun ja juhlalaukunkin laitoin tilaukseen e-baysta, (maksoivat yhteensä 40e) ja tiedän että saan rahoilleni kunnolla vastiketta.. Ehkä minulle sitten kävi hyvä tuuri puvun kanssa, olen kuullut myös niistä tapauksista että jotain Kiinasta tilattua pukua ei kehtaisi ikinä päälle laittaa kun helmet irtoilevat, langan pätkät roikkuu tai puku on vaan muuten täysin erilainen kun kuvassa ja epäonnistunut kaikin puolin. Tuttunu tilaamat puvut Kiinasta on kuitenkin myös ollut täysin onnistuneita ja kauniita Tässäkään asiassa ei siis saisi yleistää.
 4. Hehe, voi ei, kauheita painajaisia kaikilla.. Itsekin näin n.vuosi sitten melkein joka yö hääpainajaisia. Välillä ei ollut minkäänlaista kampausta vaan hiukset roikkui suorana paskaisina auki kävellessäni alttarille ja myöskään hääkimppua ei ollut. Yhdessä unessa pitopalvelu jätti kokonaan tulematta ja meillä ei siis ollut tarjota mitään ruokaa. Mistäköhän se johtuu että useimmat morsiamet näkevät painajaisia? Häästressistä? Nyt tosiaan häihimme on enää kolme kuukautta aikaa ja tuntuu että sellaista paniikkia ei enää ole mitä oli joskus vuosi sitten. Painajaiset on loppuneet kokonaan, niitä ei ole ollut moniin kuukausiin ja muutenkaan ei enää pelota/jännitä niin paljoa. Johtuiskohan siitä että kaikki on jo varattuna, suunniteltu ja aika vähän tekemättä. Sisäinen rauha siis, että hyvin se menee.
 5. mlinna: Mistä olet ostanut pukusi? Meillä on ihan melkeen prikulleen samanlaiset puvut, joitain pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta! Tilasin itse pukuni Kiinasta. Itse olen myös miettinyt minkälainen kimppu sopisi puvun kanssa. Tulin siihen tulokseen että kun meilläkin on vaalenpunaista teemavärinä, niin haluan vaaleanpunaisia ruusuja (n.10-15kpl) ja niihin "timantteja" ihan kun puvussanikin. Yksinkertainen ja kaunis!
 6. Kyllä mäkin oon vähän Peterin kanssa samoila linjoilla!! Olisi se aika nihkeetä mennä häihin joissa ei tarjoilla alkoholia. Kyllä kuitenkin ymmärrän sen jos morsian tai sulhanen on absolutisti tms, mutta kyllä siitä pitäisi ainakin sitten kutsussa lukea..! Meidän kesäkuisiin häihin on varattu alkoholia niin että se ainakin riittää. Tulossa on siis n.50-60 vierasta ja tilattiin Tallinnasta 25 lavaa siidereitä/kaljaa, 12l puna- ja valkoviiniä, ja booli tulee myös loppuillasta sitten tarjolle. Ja siiderit/kaljat ja viinit on tarkotus laittaa esille heti klo: 16 alkaen meillä kylläkin lapsettomat häät..
 7. Moikka! Eli meillä on häiden teemavärinä fuksia. Pöytiin tulee fuksian väriset servetit, menukortit ja ruusut. Ongelma nyt onkin minkä värinen kaitaliina sopisi noiden kanssa? Olin miettinyt hopeeta, mutta onko se liian talvinen kesähäihin? fuksian värinen kaitaliina olisi ehkä vähän liikaa? Mites sellanen haalean vaaleanpunainen, sopisiko fuksiaan yhdistettynä? Jos on kuvia laittaa, olisin kiitollinen!
 8. Rakkausruno vessapaperi hankittu...!!
 9. Häät on kesäkuussa. Olemme seurustelleet 7 vuotta. Olemme molemmat vakituisissa töissä ja asumme vuokra-asunnossa. Lapsia ei vielä mutta suunnitteilla....
 10. Me tehdään ja suunnitellaan lähes kaikki oikeestaan yhessä. Mies on soitellut kaikkiin paikkoihin ja hoidellut varauksia yms.. On myös tilaillut netistä joitain koristeita ihan oma-alotteisesti.. aikoo tehdä tiekyltit, hakea viinat virosta, voi kuulemma auttaa askartelussa (haha, sen haluun nähdä..), koristellaan ja laitetaan varmaan juhlatilakin yhdessä..ei nyt tuu mitään mieleen mitä se ei tekisi...... x)
 11. hyvältä kuulostaa! Tsemppiä teille!
 12. Isäni, ehdottomasti.. Minulla on aika läheiset välit isääni, joten muu ei käynyt edes mielessä. Jos ei isäni,niin kävelisin varmasti yksin..
 13. Olet kyllä fiksu kun olet laittanut hääsuunnittelut nyt jäihin. Hääsuunnittelu nimittäin myös voi stressata, joka myös voi nimittäin vaikuttaa jonkin verran suhteeseen. Ymmärrän sinua että mietit että riittääkö hänen tapansa rakastaa. Minulle ei riittäisi. Minä kaipaan huomiota päivittäin ja kunnollista suhdetta jossa jutellaan ja keskustellaan paljon asioists ja ollaan samalla tasolla henkisesti..
 14. Juuri samaa olen minäkin joskus miettinyt! Olin ihan samassa tilanteessa. Kihlauduimme päälle vuosi sitten ja nyt kesällä on häät. Kun mieheni kosi, olin juurikin onnesta soikeana ja aloin heti suunnittelemaan häitä ihan innoissani. Olin aiemmin kysellyt mieheltä aina silloin tällöin "koska me mennään naimisiin? mä haluisin jo naimisiin?" Hyvä kaverini meni myös naimisiin niihin aikoihin, jos silläkin oli merkitystä että minäkin halusin, en tiedä. Sitten meillä alkoikin menemään vähän huonommin, tuntui että olimme vain "kämppiksiä/kavereita" jotka asuivat yhdessä. Vaikka olimme kotona yhdessä melkein kaikki arki-illat, tuntui että emme kuitenkaan ole yhdessä henkisellä tasolla; (toinen katsoi telkkaria ja toinen oli koneella,tms). Itsekin kaipasin juuri keskustelua ja yhdessäoloa. Minulle ei riittänyt se että puhuimme vain siitä että kumpi imuroi ja paljonko on laskuja maksettavana. Tuntui että elämämme oli sellaista. Mutta sitten puhuin asiasta avomiehelleni, taisin jopa muutaman kerran tokaista että en haluakkaan hänen kanssaan naimisiin... pikkuhiljaa suhteemme alkoi menemään paremmin. Nyt tuntuu taas että voin sanoa olevani onnellinen..! se on kiva tunne.. Mäkin noihin aikoihin kun meni "huonommin", pähkäilin että oonko mä oikeesti RAKASTUNUT vaiko vaan RAKASTAN ja oon kiintynyt kun on tottunut olemaan toisen kanssa. Ne on kaksi ihan täysin eri asiaa. Mä kyllä suosittelisin että puhuisit sun miehelle ihan juuri noista asioista, miltä susta tuntuu. Meillä ainakin se auttoi. Sun mies ei voi "muuttua" tai yrittää muuttaa teidän suhdetta paremmaksi jos et kerro siitä hänelle. Meillä saattoi vaikuttaa meidän kireisiin väleihin ja siihen ettei oikeen otettu toista huomioon se, että oli stressiä rahasta, (häidenkin takia), ja toinen asia oli seksi. meillä ei ollut ollut sitä moneen kuukauteen.. ei uskoisi miten tärkeä asia seksikin on läheisyyden kannalta. Ei mullakaan enää perhosia tunnu vatsassa kun nään mieheni, tai ei meillä mitään kunnollista intohimoa ole meidän suhteessa, ne ajat on ohi:D, mutta tiedän että hän on mulle just se oikea. Enkä osaisi elää ilman häntä. Sun pitää nyt vaan punnita asioita, ei sitä oikeen muuten tiedä. Vaikeeta.. Mutta uskon että sitä ajan mittaan vaan tajuaa, haluaako olla toisen kanssa vai ei. Onko teillä tehnty jo kirkon/juhlapaikan varauksia? Sellasiin hommiin ei varmaan pidä vielä ryhtyä, ellet ole 99% varma että haluat hänen kanssaan naimisiin...
 15. Minulla tulee nyt ainakin yksi asia mieleen jossa emme huomioi vieraita, (jos niin haluaa sanoa)eli majoitus. Emme kustanna vieraiden yöpymistä, ne ketkä tulevat kauempaa, voivat itse varata/maksaa hotellihuoneen missä yöpyvät. Samoin kirkolta juhlapaikalle vieraat siirtyvät omin kyydein, kimppakyydeillä, taksilla tai kävellen (lyhyt matka). En itsekään olettaisi jos saisin kutsun häihin, että minulle olisi valmiina yöpymispaikka. Enkä ole kyllä edes sellaisissa häissä ollut. Se missä huomioimme vieraat on hääkarkit, runsas alkoholitarjoilu, (riittää varmasti koko yön), kunnon ruoat; runsas hyvä alkuruokapöytä ja pääruokana tod.näk broilerin rintafilettä, ohjelma/menukortit pöydissä ja hyvä bändi soittamassa tarpeeksi kauan. Kun miettii, niin mielestäni kunnollinen ruoka ja alkoholitarjoilu koko illaksi/yöksi on aivan tarpeeksi vieraita ajatellen! Niihinkin menee jo useampi tonni rahaa