Jump to content
Naimisiin.info

elokuu12

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän elokuu12 kaikki viestit

  1. elokuu12

    Sulhasten suusta

    hahhah! Ihan hyvinhän vieraat vois välillä käydä syömäs josain muualla, tai ottaa vaikka eväät mukaan Meillä ei mies oo vielä paljo mitään möläytelly, ainoastaan kauhisteli ku aloin kertoon, että mitä mikäkin maksaa (enkä uskaltanu vielä edes kertoo kaikkee )
  2. Samaa olen myös miettinyt. Aikaa häihin on 5 kk ja puoli vuotta sitten varasin pitopalvelun. Vielä ainakaan eivät ole mitään varausmaksua pyytäneet, itse maksu tapahtuu käsittääkseni häiden jälkeen. Ja Länsi-Suomessa olemme.
  3. Meillä täällä Länsi-Suomessa on 30 euroa/lautanen eli meidän 100 hengen häihin tulee ruoat maksamaan 3000 euroa. Siihen kuuluu menu jonka sain itse suunnitella (oli myös valmismenu vaihtoehtoja), noutopöydän koristelu (kukat ym) ja tarjoilu.
  4. Meillä on juhlapaikalla iso "kylmävarasto", jossa siis pystyy säilyttämään myös ruoat. Juomia pidetään siellä ja sitten esim. bestman (tai kuka milloinkin ehtii) niin tuo sieltä aina kerralla jonkin verran juhlasalin puolelle niin eivät ehdi lämpiämään ennen kuin menevät parempiin suihin
  5. Meille tulee karjalanpiirakoita ja munavoita. Lisäksi salaatteja ym mitä ruoalta jää. Mietintäasteella on vielä makkaroiden paistaminen.
  6. Meillä minä otan miehen sukunimen, koska miehen nimeen ei oma sukunimeni sovi. Enkä halua kaksiosaista sukunimeä.
  7. Vaikka oma sukunimeni on harvinainen (alle 30) niin olen sen verran vanhanaikainen, että otan miehen sukunimen, jota on alle 2000 Suomessa. Ajattelen asian niin, että meidän suvussa on myös miehiä, joilla luonnollisesti on sama sukunimi kuin minulla, joten he voivat sitten jatkaa sukua tällä nimellä, ettei kuolla sukupuuttoon. Ja lisäksi myös se, että en halua itselleni kaksiosaista sukunimeä, vaikka sukunimet sopisivatkin yhteen ja miehen nimeen oma sukunimeni ei yksinkertaisesti sovi.
×
×
  • Create New...